Reklama

Reklama

Recenze (14)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi smutno z toho, keď vidím hercov, ktorí dokázali pred rokmi stvárniť nezabudnuteľné filmové postavy, v takýchto prízemných projektoch. Jiřina Bohdalová berie ma staré kolená asi každý kšeft, ktorý jej ešte ponuknú. Takže sa ocitla v nezaujímavej televíznej relácii pre kutilov, domácich majstrov a gazdinky. Na to skutočne netreba žiaden herecký talent. Môže to kľudne moderovať cvičená opica. Však s prepáčením mi tam tak chvíľami pripadala aj pani Bohdalová. Odpad! ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Jiřina, vyblblá Přemkem Podlahou, si střihla vlastní kutilský pořad a vůbec se jí to nepovedlo.Holt Přema je doktor a to je něco. I když je nutno přiznat, že i Jiřce se tu a tam povedlo pobavit, mistrových kvalit nedosáhla. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

No tak moderování Jiřiny Bohdalový vážně nemusím, vždycky mě pobavilo, když měla hodnotit jídlo.. ''Mmm, tak to je výborný, to všem doporučuji..'' A takhle byla vždycky ze všeho vyvalená i kdyby jí to jídlo nechutnalo.. Nevím proč, ale jediný, co si vždycky z tohodle pořadu vybavím, je znělka.. Jak na to, tudududu :D ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Rudolf Hrušínský má spoustu dobrých rad jak pro začínající tak pro pokročilé rybáře. Dávám 3 hvězdy jen proto, že v pořadu také účinkovala Jiřina Bohdalová a její nalakované stařecké nehty v talíři s jídlem jsem opravdu nemohl vygrcat! 50% (RADY *** HERCI ***) IMDb.com: ? ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Není to až tak marné jak se zdá, ale nečekejte, že z Vásky pořadu bude třeba Kutil Tim, nebo něco podobného... ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi po těch letech utkvělo v paměti je pomlaskávání paní Bohdalové nad jakýmkoliv jídlem, znělka a grafické logo pořadu... ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Situace, kdy naprosto nemotorná a mně osobně nesymptická Jiřina Bohdalová hrabe rukama s dokonalou manikůrou a rudě nalakovanými nehty v hlíně, mně dostávají do transu. ()

e-pilot odpad!

všechny recenze uživatele

Jak na to... Když nevěříte svým očím, promněte si je. Jestli se zalykáte úžasem, vyjděte na balkón, pět minut dýchejte čerstvý vzduch, ať se vám okysličí krev a pak si nalejte slivovici. Nejlépe jedním douškem sklenku vypijte. Poté vemte ovladač a stiskem tlačítka POWER televizní přístroj vypněte. Hlavně ho nevyhazujte z okna, abyste nezasáhli chodce kráčející po ulici. Tak na to! ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co si z tohoto pořadu odnesete je to klasické "Jak na to, tudududu!" Jinak si neodnesete vůbec nic - naopak Vám tenhle rádoby radící program sebere spoustu vašeho drahocenného času. A to se kurva vyplatí, že jo Horste? ()

Reklama

Reklama