Reklama

Reklama

Jiřina Bohdalová, Petr Novotný a Josef Alois Náhlovský předvádí divákům nejrůznější recepty a své kuchařské umění. S touto trojicí není nouze ani o dávku humoru. (cheyene)

Recenze (32)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Stará vydra Jiřina Bohdalová, upotený brav Petr Novotný a debilný idiot Josef Alois Náhlovský sa v roku 1999 zviezli na vlne popularity všadeprítomných televíznych relácií o varení. Stali sa súčasťou kulinárskeho projektu "My rádi jíme". Pravidelne sa to objavovalo na obrazovke českej súkromnej komerčnej televízie Nova. Táto groteskná trojica varila, vtipkovala, pozívala si tam mediálne známe osobnosti. Boli so sebou spokojní a mysleli si, že je to náramná zábava. Ja som tento ich sebaklam nezdieľal. Podľa mňa to bola nehorázne trapácka nuda. Bol to odpad! ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom, co se kdesi zpocený Novotný svěřil, že cestuje do dalekých krajin jen proto, aby si tam nacpal svůj už tak tlustý pupek, jsem ztratil veškeré iluze o funkci zvané "bavič." ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Stále ty stejný ksichty kolem žrádla, to se už pomalu v Česku stává jaksi módou a národní tradicí:-) Když to není Bohdalka nebo Novotný, tak je to zas Zounar, Vodochodský, Maděrič, Kopál, Jančařík ml. nebo Podhůrský, no ještě že tam není Pepek Vyskoč neno Koloťuk. Jen zlomek z těch všech receptů bych si ve skutečnosti uvařil a poté po sobě snědl:-) Kulináři-šulináři každým coulem.. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Já taky rád jím, a dřív se mi ten pořad líbil. Hodnocení je tedy nostalgické. Podle mě ovšem lepší, než pořady dnešní o vaření, momentálně je vše na jedno brdo... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Upocený a rozřehtaný Petr Novotný za asistence ztřeštěného J. A. Náhlovského a z celé trojice nejrozumnější Jiřiny Bohdalové připravují různé pokrmy...Budiž...Tu jednu hvězdičku si za svoji snahu zaslouží. ()

GilEstel odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Novotný na vrcholu své popularity. V té době byl ten chlap doslova na roztrhání. Novoty už nestačily, tak se rozhodl uprostřed plánování Dobrot natáčet pořad o vaření. Resp. antivaření. Hlavní nosná myšlenka pořadu je: Ukázat publikum, jak člověk rád žere. To je ostatně vidět i na tělesné stavbě hlavních účinkujících, leč žádalo si to i praktickou demonstraci. Co naplat, že obžerství je jeden ze smrtelných hříchů. Aby v tom nebyl sám, vzal si Péťa do party Bohdalovou a svého dvorního šaška, přicmrdávače a nahrávače na smeč Josefa Aloise Náhlovského. Aby se pořad držel správné pointy, nesměl nikdo z účinkujících před pořadem několik hodin nic jíst. Výsledný efekt 3 slintajících žroutů nad hrncem za soustavného mlaskání tak na sebe nenechal dlouho čekat. Tohle už netrumfnul ani Zbyněk Merunka, když ho pan ředitel Železný po kauze s CME vykopnul z hlavního zpravodajství Novy a šel slintat do pořadu MŃAM MŃAM ANEB PRIMA VAŘEČKA. Nejhorší je, že v době, kdy u nás neexistovaly žádné kvalitnější pořady o vaření, na to dost lidí koukalo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za Pepíka Náhlovského. Sice to měl být hlavně pořad o vaření, ale já byl vždycky bohatě spokojen, když jsem viděl ten jeho ksicht a měl jsem po chuti. Ti další dva Bohdalová a Novotný už začali být v té době celkem „provaření“ a lidi na ně začali chytat alergii i z toho důvodu se nikdy tento pořad zrovna moc neujal a to i přesto, že některé recepty byli docela zajímavé… ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle typicky novácká idiotská nechutnost si už snad ani nezaslouží komentář.. Jen by mě zajímalo jaká moudrá hlava, která by mohla být s klidným srdcem ukamenována za to, že by se díky ní a sledování tohoto zvěrstva jeden mohl velmi snadno stát bulimikem, mohla svolit k vysílání takovéto bezbřehé zhovadilosti, pro niž je i slovíčko ODPAD poklonou.. Jistěže jde o pořad poplatný době, kdy byl hlad po kuchařských knihách i podobných pořadech, na nichž se přiživila nejedna odkecaná rádoby celebrita, ale to nijak nesnižuje míru jeho odpudivosti !! Navíc se není třeba bát, jistě se brzy dočkáme několika desítek repríz na právem oblíbené stanici Telka..;) ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Novotný konečně adekvátním moderátorem nějakého pořadu, akorát bych ho nazval My rádi žerem. Notovný, jak si olizuje prsty, fakt podívaná, kam se hrabe Babica. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle byl, ale hnus! Novotný je špatný herec a teď nám ještě radí jak si uvařit. Proč ne, pár receptů by se dalo. Ale byl to naprosto zbytečný pořad. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nenažrané celebrity co rádi jí a vaří se předvádí pře národem. Proč ne? Jídlo je také vášeň, tak je tento pořad taková gastronomická pornografie s občas dobrým receptem. ()

Reklama

Reklama