Reklama

Reklama

Návrat komisaře Rexe

(seriál)
  • Česko Komisař Rex na stopě (více)
Itálie, (2008–2015) (Alternativní 90 min)

Hrají:

Kaspar Capparoni, Ettore Bassi, Francesco Arca, Fabio Ferri, Domenico Fortunato, Pilar Abella, Martin Weinek, Denise Zich, Irina Wanka, Hary Prinz, Fritz Karl (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(90)

V Římě je nalezena mrtvola muže, který je identifikován jako rakouský státní příslušník. Komisař Lorenzo Fabbri, který má případ na starosti, se spojuje s vídeňskou komisařkou Erikou Hedlovou. Rex si zatím užívá důchodu v policejním útulku, ale i tak je na stanici častým návštěvníkem.. (oficiální text distributora)

Recenze (65)

mira007 

všechny recenze uživatele

On už se rakouskej Rex trochu opakoval, tak změnili stát, detektiva, přidali erotiku a taky schopnosti psíka ( umí ovládat elektroniku apod. ) ... jenže když člověk zná klasiku, tak to není ono. Jako pokračování legendy bych dal za to umělecké znásilnění odpad, ale jako samostatná veselá naivní krimi dávám dvě hvězdy.Ale koukat se na to dá. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Možno som asi jediná, ale táto talianska verzia Rexa sa mi páči ešte o niečo viac, než tá rakúska. Mne to prišlo úplne iné. Epizódy majú hlbší, emočnejší dej aj hudbu, než v predošlých sériách a každá epizóda ma niečím dojala. Takisto aj nový Rexov pán mi je sympatickejší, než tí predošlí. Ja osobne uprednostňujem túto novú verziu, aj keď tie staré série mám tiež rada. ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál. Některé příběhy jsou možná trochu lepší než z původního Rexe, ale jinak je skoro stejný. Špatné dialogy, slabý scénář. To všechno má i starý Rex. Italové neudělali špatně, že natočili toto pokračování, ale měli si sním trochu víc vyhrát. Kaspar Capparoni jako komisař Fabbri byl velmi dobrý a myslím, že po úplně prvním Rexovo pánovi, komisaři Moserovi, byl Fabbri druhý nejlepší. Po něm byl komisař Rivera a po něm komisař Terzani. To už není úplně ono. S Fabbrim tam byla sranda a seriál byl tak výš. Vizualita seriálu nic moc. Hudba krásná. Nahraná Českým národním symfonickým orchestrem, co víc si přát. Pes, který zde hraje Rexe v prvních sériích s komisařem Fabbrim je velmi dobrý, ale na původního Reginalda Von Ravenhorsta nemá nikdo. Z postav mám rád komisaře Fabbriho, inspektora Moriniho, inspektora Monterrosu a nadřízeného Phillipa Goriho. U mě pěkné tři hvězdičky:-). Samozřejmě ještě zdůrazním, že všechny tyhle levné krimi seriály jsou podle mě velkou slabinou pro některé z nás. Nepatří k mým nejoblíbenějším seriálům, ale když ho dávají, tak se holt podívám. ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Já si nemohu pomoci, ale na rozdíl od mnohých se mi to líbí... Rex je neustále skvělý jako dříve a ani herci mi vůbec nevadí, naopak- když například porovnám s posledními sériemi starého Rexe, je to neskonale lepší! Ano, má to chyby a je to celkem naivní, ale to je každý seriál a tenhle je jeden z těch dobrých! Kdyby nebyl tenhle seriál "černý" jako naše některé české skvosty (Velmi křehké vztahy, Ordinace v Růžové zahradě...), dala bych 3 silnější hvězdy, ale takhle dávám 4 a ovládám se, abych na znamení protestu nedala 5... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +dobrá hudba v závěrečné honičce, celkem sympaťák ten Kaspar Capparoni, občas se najde hezký nebo vtipný moment -má to velmi řidké zápletky, slabé záporáky, spoustu chyb a nelogičností/// Jako fanoušek Rexe mi bylo líto, že tento seriál po 8 řadách ukončili. S návratem komisaře Rexe jsem už nepočítal a myslím si, že ani přijít nemusel. Dnes už nemá tento psí hrdina co ukázat a nabídnout. Navíc je na seriálu jasně patrné, že vše je jen naoko udělané, tak akorát na psa, aby to byl schopen zvládnout. Dnes už nikoho neohromí scéna kdy Rex vyběhne po zločincovi, náhodou má vždy poblíž něco po čem může vyskočit a padoucha srazit a pak už stačí si na něj jen lehnout a padlouch nemá šanci. Opravdu úsměvné když to řeknu slušně. Samotné zápletky a vyšetřování opravdu za nic nestojí. Různé legrácky jsou na úrovní Rexe z prvních řad, kdyžto dnešní divák je už dávno někde jinde. První řadu (v TV jako Návrat komisaře Rexe IX) jsem zhlédl skoro celou. Dáno i tím, že to vysílali v dobrém čase v 20:00 večer. Avšak pro druhou řadu (v TV jako Návrat komisaře Rexe X) si vybrali všední den dopoledne a to je myslím celkem pasé. Vlastně upřímně doufám, že se Rex už nevrátí, nechci si kazit ten příjemný nostalgický dojem z původního seriálu./// Celkem 42%/// ()

Galerie (150)

Zajímavosti (11)

  • V roce 2007 odkoupila práva na seriál italská televize. (M.B)
  • První představitel Rexe Henry, který nahradil své kolegy Reginalda von Ravenhorst a Rhetta Butlera, byl pojištěn na milion amerických dolarů. Při nebezpečných scénách nebo když byl unavený ho nahrazovali další dva němečtí ovčáci. (mar48)
  • Hudbu nahrál Český národní symfonický orchestr. (patrik1177)

Reklama

Reklama