Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(25)

Skromná středoškolačka Jan-di se postaví rozmazlenému boháčovi, který patří k nejvlivnější partě na škole, a nakonec se do něj zamiluje. (Netflix)

Recenze (41)

skretik 

všechny recenze uživatele

výborný začiatok... Japonská verzia bola na začiatku super, ale na kórejskú zatiaľ nemá... hihihi ("What are you not satisfied about me? I´m good looking, I´m tall, I´m smart, I´m rich" ma dostalo :D)... po 2. epizóde na konci... áno, malo to svoje hlúpe zdĺhavé momenty, ale celkovo výborne urobené, výborne zahrané... veľmi dobre sa to pozeralo, zostávam pri príjemných 5* ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, pri tejto K-drame som si musela poriadne utierať sliny. Hlavne pri Yoon Ji Hoo (Kim Hyun Joong) a So Yi Jung (Kim Bum). Síce nám táto dráma neponúka nič nové, veď tento dej bol spracovaný asi 2x a tuším sa plánuje aj čínska verzia. To však neznamená, že to nie je svojím spôsobom originálne. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Excelentní začátek, ovšem už tam jsem si položil otázku, čím všech těch 25. dílů dílů zaplní aniž by šla kvalita dolů. Přeci jen bylo jasné, že to nádherné špičkování a dráždění mezi Jan Di a F4 nemůže vydržet tak dlouho. Neurvalá Jan Di byla úžasná, ty její ksichtíky jsem si vážně vychutnával, Jun Pyo byl jakýmsi zrcadlem v mužském provedení a když tito dva byli na scéně, ideálně spolu, nemělo to chybu. Další členové F4 si pochvalu zaslouží též, ač již hrály trochu vedlejší housle. Potrhlá rodinka někdy nudila, prostě mi nesedli a přišlo mi to přehnané. Během sledování došlo přesně na to, čeho jsem se obával. Bylo zcela zřejmé, že děj naplní zlá čarodějnice jež jim nepřeje a že dojde na přelétání od jednoho chlapce k druhému, ale i tohle je prostě na 25 dílů moc málo, tudíž čím dál tím víc docházelo na hloupé a nelogicky probíhající zápletky (např. řetízek na horách) a mnohdy až dějové vycpávky, množství „náhod“ už bylo též ukrutně nápadné a na to, že mělo jít o středoškoláky, do školy se chodilo opravdu velmi sporadicky, někdy snad i vůbec. Takže pokud to mám shrnout, byl by to opravdu fajn seriál, kdyby se pohyboval kolem 16 dílů, chudší děj z něho dělá jen solidní kousek. 75% ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Po tom co jsem skoukla vše s JKS mne nejvíce zajímal právě tento seriál. Bála jsem se delší stopáže dílů a hlavně názvu. Avšak nedávejte na to, byla by škoda tuhle doramu nevidět. První shledání s Lee Min Hem a ne poslední, ale ty kudrdlinky? ):):) Kdo se mi tu ale nejvíce líbil, a který příběh mne začal více zajímat byl vztah (sladkého) Kim Buma s Kim So Eun. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku osmnácté epizody se zobrazí kondolence za Jang Ja-yeon. Jednalo se o herečku, která v seriálu stvárnila roli Sunny, vůdkyni tří dívek šikanujících ve škole hlavní hrdinku (Koo Hye-sun). Jang Ja-yeon, sexuálně zneužívána prominentními osobnostmi a sužována depresemi, spáchala 7. 3. 2009 sebevraždu. K smutečnímu obřadu se dostavil celý štáb seriálu. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama