Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do domu na kopci Totem Hill se nastěhuje skupina vysokoškolských studentek. Netuší, že pozemek sloužil v dávné minulosti jako pohřebiště indiánského kmene Toltéků. Čtyři indiánští šamani, kteří byli na kopci pohřbeni zaživa, se po letech probouzejí k životu a prahnou po lidské krvi. Zdá se, že jediný, kdo se dokáže silám temnoty postavit, je místní ranger (Lash La Rue), který zná dopodrobna indiánskou mytologii a navíc bravurně ovládá bič. (UncleHugo)

(více)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čistá hororová komédia. Počas prvých 45 minút sa nič nestane, maximálne si môžeme vychutnať pár scén prsnatých nahotiniek, veď to už k týmto starým béčkam patrí. Potom vylezú z hrobov aztécke mŕtvoly s nožmi, sekerami či lukom, prepadnú našich teenagerov a začne sa zábava. Masky sú smiešne, gore duplom... a vlastne celý film je totálna blbosť, ktorá je tak nepodarená a naivná, že som sa celú dobu rehotal. K tomu nejaký dym vychádzajúci z indiánskych držiek, čierna kvapalina, odtrhnutá hlava, či zombík rozliaty na kolomaž, a to ani nespomínam vrcholný súboj dedka s bičom proti zombíkovi s bičom - kto koho "ubičuje" skôr? Jasný horor na vypnutie a oddych. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Expozice, jež trvá zhruba 50 minut, nudí. A to velice. Zbytek je ovšem úchvatné guilty pleasure, myslím, že pravidelné osazenstvo Otrlého diváka v čele s havraním párem by si ho velice užilo. Souboj na biče ve westernovém duchu pobavil nejvíce, zombie hádky jen o maličko méně. Kdyby ze sebe nejhezčí z dívek sundala i zbytek hadříků, šel bych i výše. Takhle jen za pobavené 3*. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Indiánští duchové nebo zombie, co já vím, ale rozhodně po čase v hororu velice originální změna, ne jeden ale rovnou čtyři vraždící psychopati, zajímavé smrti a bývalá westernová hvězda co je srovná svým bičem. Nějaká nahota, nějaká krev, nějaký vtípek, takže nemohu jinak než dát čtyři hvězdičky. Jo chvíli si počkáte, než se něco stane, ale stálo to za to. Jednou za čas si to uprostřed noci pustím. ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda a znovu nuda alespoň že ty šamani byly k smíchu jinak bych snad už za 60sekund nevěděl,že jsem tenhle film viděl. Nemůžu si pomoct,ale během sledování mě film připomněl jednu epizodu Scooby Doo a i ta byla nejspíš víc horror než tohle. 3% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama