Reklama

Reklama

Pálí vám to?!

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2003

Účinkují:

Zdeněk Podhůrský

Obsahy(1)

PÁLÍ VÁM TO?! je soutěžní pořad vysílaný každý večer na TV Nova a moderovaný Zdeňkem Podhůrským. V soutěži se vždy objevili tři soutěžící a měli za úkol uhádnout podle nápovědy vždy jedno slovo. Slova se skládala z tří až deseti písmen a za každé uhádnuté slovo získal soutěžící částku, která se v tisících rovnala počtu písmen, která uhádl. Finalista mohl ve finále svou částku i zdvojnásobit. (Dawid199)

(více)

Recenze (26)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Wikipedie tvrdí, že česká abeceda se skládá ze 42 písmen včetně znaků s diakritikou a jedné spřežky. Tím se stává úkol trefovat správná písmenka do správných okének oříškem i pro zkušené lingvisty, natož pro zoufalce lačně dychtící po pár tisícovkách a troše popularity. Já ovšem považuji za nudu sledovat soutěžící, kterak v časovém presu, místo luštění nápovědných hádanek unylého moderátora, zběsile blekotají: "Písmenko, písmenko, písmenko ..." ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pálí Vám to? Jak kdy. Sledovat se to dalo, časem trochu úpadek. Zdeněk Podhůrský jako moderátor. / Viděné epizody cca *20.dílů / ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě to vyloženě ne*ralo (jako desítky jiných zbytečných soutěžních pořadů) ani nepřišlo příliš blbé, takže proč ne... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela slušná hra, jeden čas jsem se na to díval. Známá hra "šibenice" na televizních obrazovkách zabavila sice spíše důchodce, ale jsou mnohem horší soutěže. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Teplé papuče na nohy, deku přes sebe, aby jen v pyžamu nebyla zima, večeři vedle sebe, ovladač do ruky a vyčkat na Zdeňka Podhůrského, jenž položí otázku: "Pálí vám to?" Nebyl to zas tak špatný soutěžní pořad, docela vyžadoval pozornost a rychlé úsudky a pro zabití času byl takřka ideální...Jistě z mého úvodu uhodnete věkovou skupinu, která tuto soutěž nejvíce sledovala. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nikdy jsem to moc nežral, tahle písmenková hra už po tutovce nebo kolotoči prostě byla jen další podobnou soutěží... stejně vždy záleželo na posledním slovu, které se dost často hodně obtížnostně lišilo a o nějaké spravedlnosti v zadání fakt nešlo mluvit... nic moc. 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Písmeno, písmeno, písmeno…no moc vám to tedy nepálí…Taková oddechovka pro ty, co neměli v podvečer zrovna nic na práci a jen se váleli na kanapi. Smůla, že to nebylo zrovna moc zábavné. Ale alespoň tupost některých jedinců dokázala rozesmát. Za celou dobu si nepamatuju moc soutěžících, kteří by si skutečně odnesli nějakou závratnou výhru (otázkou je, zda jí však potom opravdu dostali). ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tak 20 dílů. Pamatuji si, že Zdeněk byl málo přesvědčivý. Přitom formát soutěže byl nadějný a šlo z něj dostat podstatně více, než to, co nám předvedla paní NOVA:-) ()

MissJ

všechny recenze uživatele

Pamatuju si na jednu otázku: Muži to mají nejraději: S-U--Ž Soutěžící: ...soulož? Podhůrský: No tak soutěž to asi nebude...ááá...je to soutěž. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

"Písmenko. Písmenko. Písmenko. Další. Písmenko. Prosím písmenko. Písmenko. Nápověda. Písmenko. Písmenko. Písmenko." (866.) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další soutěžní pořad, jenže už si nák nevzpomenu o čem to bylo, jen hodně matně. Ale vím , že jsem to čas od času sledoval. ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Tudle soutez sem zral a chvili jsem uvazoval o tom se do ni prihlasit (castecne me odradilo i to, ze se z pocatku prihlasilo tolik lidi, ze mely 3 roky s nima co delat - i kdyz to skoncilo driv ...). Jo a znate novy umelecky smer na 10 pismen : -o-o-o-o-o ???? No prece NOVOROKOKO ... ()

Reklama

Reklama