Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff Dunham, americký břichomluvec a stand-up komik, který se objevil v několika televizních show včetně Star Search, Late Show s Davidem Lettermanam, Comedy Central Presents a The Tonight Show, přichází konečně 22. října 2009 se svou vlastní televizní show pod záštitou kanálu Comedy Central. Po jeho třech veleúspěšných DVD (Jeff Dunham: Arguing with Myself, Jeff Dunham: Spark of Insanity a Jeff Dunham's Very Special Christmas Special) se může divák opět těšit na oblíbené postavy, jako jsou Walter, Achmed the Dead Terrorist, Peaunut či José Jalapeno. Show přichází s novými prvky, je více výpravná a do děje se zapojují i jiní herci. Jeff Dunham vtipkuje na účet všech etnik, náboženství, politiků, menšin, jednoduše nic mu není „svaté". (c.tucker)

(více)

Recenze (17)

Satan 

všechny recenze uživatele

Když už jsem si začínal zvykat na formát pořadu, kde se objeví pár solidních nápadů a rychle to uteče (20 minut čistého vysílání a 10 minut reklam), show se nám po prvních sedmi dílech stopla. Jeffa už zřejmě nebavila hodinová vystoupení a začíná se čím dál víc klanět k praktické stránce a dělá experimenty (už guitar guy ve vánočním speciálu celkem zvednul mandle). Doufám, že v příštím normálním divadelním představení se objeví pár narážek na neúspěšnou show a pojede dál. A zase nám bude rvát bránice jako dřív. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Svym dramaturgickym pojetim odporna zhovadilost s epileptickym strihem a nechutne cool balenim. Kazda z postav ma prostor na tri vety, neustale se stridaji, Dunham se ponekolikate opakuje... Uz Vanocni special byl hnusna dojicka penez, kterou tu dovedl Jef-f k vrcholu (dnu). ___ Budiz brano za zazrak, ze i tak je to obcas vtipne. ___ Hodnotit po prvni epizode neni prilis koser, nicmene nepredpokladam, ze se nejak zmeni sablona "show". Walter, Peanut a Achmed potrebuji prostor celovecerniho stand-up vystoupeni! ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

S01E01 - **; S01E02 - **** (aspoň pri porovnaní s prvým dielom); S01E03 - *** (konečne viem prečo ma Socha slobody pochodeň, Call of Duty stálo za to tiež, ale neskutočne ma otravuje Sweet Daddy D); S01E04 - ** (Peanutov klip je vskutku cool, Bubba J ma však nudí takmer rovnako ako Sweet Daddy D, takže najhoršia možnosť je dať im dvom veľa priestoru), S01E05 - ** (priveľa Bubba J a Sweet Daddy D, strašné); S01E06 - *** (Peanut a Walter sú fajn, Achmed sa dá tiež, Bubba J ako zvyčajne nuda); S01E07 - ** (Walter tu bol najlepší, čo je smutné vzhľadom na to, že ani jeho vystúpenie nebolo nijak špeciálne). ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Po 7 epizodách zklamání a definitivní konec. 20 minutový díl uteče jako voda, ale bohužel zábavy v něm není moc - Jeff Dunham stihne akorát několikrát říct, že se po reklamě vrátí a mezitím opakuje hlášky známé z různých představení a DVD. Takové vaření z vody. Výlety postaviček do normálního světa jsou proměnlivé kvality a dobrý vtip střídají tři trapnosti... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Slabota. Jeff Dunham je sice geniální komik, problém vidím hlavně ve formátu pořadu. 20 minut prostě na nějakou show nestačí, hrané scénky v kulisách mi tam vůbec nesedí. Jeff za to ale sám sám o sobě přímo nemůže... Z respektu 2* ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

I po těch několika málo dílech jde poznat propad kvality. Oproti výstupům na jevišti tohle značně ztrácí, není to tím, že by se Jeff Dunham už vyčerpal, jen je podle mého názoru show špatně pojata. Všechno je v pořádku, místo to je i vtipné, ale nejhorší nápad je začlenění postaviček do "normálního světa". To podle mého názoru tomu značně podkopává nohy a rapidně tak klesá zábava. Přesto se na to rád podívám, i když mi to neutíká :-/ ()

Ignus.cz 

všechny recenze uživatele

Recyklace, recyklace a recyklace. Neustálé opakování vtipů ze starší show. Pouze využívá předchozí úspěch pro výdělek, žádná pointa. Místy velmi trapné. Rasistické a antisemistické vtipy jsou vysoce urážející. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

První díl se opravdu povedl. Zasmál jsme se nad očekávání často, je to velmi svižně natočená show, která z Dunhamovo scének dostává hodně, díky změnám lokality, dalším postavám a neustálému střídání loutek. Humor je už klasický profláklý, ale pořád se mi ty antiamerické a rasistické fóry nepřejídají, takže jen tak dál. Dunham dá káždé své postavě prostoru tak akorát a střídají se tedy co pár minut a díky tomu dvacetiminutová epizoda uteče rychle jako voda. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za břichomluvectví, ale nelíbí se mi ani formát ani hlášky. Prostě vše nové bylo v tomto případě podle mě špatně. Hodnotím po prvním díle a na další se už opravdu nepodívám. ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Pre mna dost rozdielne od jeho stand-up vystupeni, ale fajn. Doposial som videla asi 4 diely, ktore ma pobavili. Takze zostavam pri 4*...aspon nateraz urcite. ()

ElFifo 

všechny recenze uživatele

Slabé..Jeffe nesnaž se být cool za každou cenu a vrať se k tomu co ti jde nejlépe..a to je bavit publikum potažmo lidi na youtube, ta komerce Tobě a tvým loutkám hrubě nesedí. ()

Reklama

Reklama