Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každých päť rokov sa konajú preteky s názvom Redline na mieste, ktoré sa odhalí krátko pred začiatkom pretekov. Tentoraz sa bude pretekať na Roboworlde. Miestna militantná vláda sa však pokúša preteky, ktoré nemajú žiadne pravidlá, prekaziť. V tomto súboji platí: kto pokorí Redline ako prvý, vyhráva.
Sweet JP (Takuja Kimura) je vzácny druh pretekára, ktorý preferuje retro štýl a hrubú silu pred high-tech vychytávkami a zbraňami. Trápi ho však zapojenie vlády do pretekov, pretože spolu so svojím tímom chce čistú príležitosť na víťazstvo. Sonoshee McLaren (Jú Aoi) je skúsená vychádzajúca hviezda na pretekárskom okruhu, ktorá predstavuje silnú konkurenciu, keďže už JPho porazila v poslednej kvalifikácii. Kvôli nepriateľstvu vlády Roboworldu a ich kolegov pretekárov sú JP a Sonoshee nútení v pretekoch prekonať svoje vlastné limity. (figliar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Závody nebyly nikdy šílenější. Nechtěl jsem říkat, že mi tu vadila (japonsky klasická) romantická linie, protože v těchto příbězích se prostě musí nějaký pár znát a milovat již od dětství, ale je to ve výsledku jediná kaňka na jinak zábavné cestě skrze pro mě neznámý svět. Kromě této linie má film velmi silný tah na branku, Takeshi Koike se snaží prostřední část (mezi závody), co nejvíce zatraktivnit ať průzkumem světu nebo minulosti některých hrdinů. Zde trochu ztrácí, protože vše je opravdu jen naťuknuto, ale ve výsledku mě to popravdě ani tolik nezajímalo, jako ta samotná jízda ve strojích, které popírají všechno, včetně fyzikálních zákonů. Juchů! ()

Javad 

všechny recenze uživatele

35 000 koní má pod kapotou Sweet JP vo svojej káre. Tento animák ich má ale 1000 násobne viac! Neuveriteľná šupa! Naposledy mi hlavu poriadne rozstrieľali Retro & Pandy a teraz mi ju totálne prevalcovali mašiny z REDLINE - hyper akčná, vybuchujúca, farebná, crazy sci-fi pretekárska bomba. To sa musí jednoducho vidieť v HD kvalite na čo najväčšej bedni zo zvukom na plné pecky, nech vám až uši a oči krvácajú! ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Animace se povedla a po vizuální stránce není filmu co vytknout. Úvodních deset minut závodu mě totálně dostalo, ale zbytku filmu se to bohužel nepovedlo a celkový dojem zůstal někde na půli cesty. Plusem je pěkná animace a intenzivní desetiminutovka a proto dávám za tři hvězdy. HODNOCENÍ 60% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

7 let produkce, odkládání a čekání stálo za to. Animátoři z Madhouse ve svém volném čase nakreslili a rozpohybovali animovaný masterpiece. Námět, scénář a charaktery jsou jedno velké klišé a nic pamětihodného bohužel nenabídnou. Koho to ale zajímá. Audiovizuál totiž nemá konkurenci. Hodina a půl divoké akce, která má stylu na rozdávání. P.S. Několik let starý Trailer na ukázku. Sice v mizerné kvalitě (HD je u Redline nutnost!) ale plný scén, které se ve finálním filmu neobjevily. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Mám podobnou historku jako SonGokussj, jenom u mě to bylo pozdě večer, když jsem se chystala na kutě, s tím, že si pustím jenom začátek, a místo toho jsem zůstala až pozdě do noci přilepená k obrazovce, protože nešlo se odtrhnout. Zběsilá jízda od začátku do konce, skvělé postavy a jejich design, dechberoucí animace, epický soundtrack, adrenalin, zábava, emoce! Definice dokonalosti. 10/10 ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama