Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další z řady teenagerovských seriálů nás tentokrát zavede do New Yorku, do světa modelingových hvězdiček i hvězd.Život modelů a modelek mnohé okouzlí, avšak za krásnou fasádou se skrývá svět plný nejistoty, zklamání,závisti. Raina Mayer (Sara Paxton), ohromující kráska s tajemnou minulostí, je na scéně teprve pár měsíců, už však zažívá svůj moment slávy. Seznámí se s Chrisem Andrewsem (Benjamin Hollingsworth), mladým farmářem z Iowy, který teprve s modelingem začíná. Všechny ovlivní návrat bývalé hvězdy, která chce zpět na výsluní. O Sonje Stone (Mischa Barton) nebylo pár měsíců slyšet. A právě kvůli tomu, i úspěchu mladé Rainy, nebude tak jednoduché, být zase tváří prestižních módních značek a časopisů... (ČSFD)

(více)

Recenze (5)

kiararaftl 

všechny recenze uživatele

Ja neviem, zle to urcite nebolo, hoci niektore vykony fakt hruza ale verim, ze by si to divacku priazen udrzalo. Ked si predstavim ake vseliake hovadiny sa natacaju a BTL zrusili po 4 - 5 diely videnom na youtube je to smutne. ()

Leyla

všechny recenze uživatele

Hodnotit po prvním dílu nebudu, ale myslim, že tenhle seriál budu sledovat. Nečekám od něj nic převratného, ale čas od času neuškodí se odreagovat u příběhu krásných lidí, zvlášť, když jedna z nich je moje milá Misha Barton...uvidíme, co se z toho vyklube:) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání seriálu bylo přerušeno už po uvedení 2. epizody. Zbylé díly tvůrci sami umístili na server Youtube. (Dlee)

Reklama

Reklama