Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Rychleji 

všechny recenze uživatele

Nejobjektivnější zprávy v ČR vůbec. Také se tu nezadívají některýma houpostma, ve kterých se jinde vyžívají. ()

lajkus 

všechny recenze uživatele

SPOILER Dobrá práce s kamerou, dobrý výběr herců, nevadilo by ale přidat mezi oběma aktéry občas romantickou linku jo a dobré speciální efekty..... teď vážně, co na tomhle mam hodnotit? Jsou to zprávy proboha.... Sem tam na ně mrknu, NOVU vidim tak zhruba 2krat do měsíce a chčiju u toho broky, tady na ČT se to dá, ale vždy se dá něco vylepšit... Mě třeba chybí více zpráv ze zahraničí a míň keců o starostech městeček se 113 obyvateli a 59 psy, na to jsou události v regionech, chci novinky, které hýbou celým Českem a nejen Horní Dolní.... ()

Eseter 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdy se to stalo, ale kvalita šla šupem dolů. Nelíbí se mi, že se furt rejdí jen kolem české politiky a zahraniční se věnuje málo. Spousta reportáží je naprosto zbytečná, nezajímavá, nedůležitá. Jakoby to nedělali chytří lidi, ale jen trubky nějaké. Události mi nedávají naprosto nic a když se chci něco dozvědět, kouknu se na net, bo jinak se to nedá. Co ještě na těhle "zprávách" nenávidím: oblečky a celkovou vizáž moderátorek (sexistické) - chcu vidět aj nějakou tlustou moderátorku! - A mnohem víc než to. Pak nesnáším ty jejich nacvičené scénky a dialogy, předlouhé nepodstatné počasí (urgh), nedostatek nějakého kritického či analytického myšlení, natahovanou stopáž. Tohle fakt už ne. ()

Ruslan 

všechny recenze uživatele

Česká televize pro mě nepředstavuje ověřený zdroj informací. Její vysílací propaganda se ukázala v jasném světle a to je pro veřejnoprávní televizi nepřípustné. Jedna hvězda za pěkné slečny ve studiu. ()

peju odpad!

všechny recenze uživatele

Informační kanál, spíše stoka, plná trusu a výkalů, chrlící pouze předepsané neobjektivní informace prospěšné pouze vládnoucím nadnárodním elitám jimž je podřízena. Systematicky porušující kodex "veřejnoprávní" televize ku prospěchu nastolování nových řádů a obhájování nastupujících zločinných režimů podřízených banksterskému systému. Stoka vědomě chrlící falešné a lživé informace ve stylu tisíckrát opakované lži stávající se pravdou. Bohužel to platí obecně o mainstreamovém zpravodajství nejen u nás, aneb nepřijde vám divné proč jsou všude ve zprávách stejné příspěvky? Tupým ovcím bohužel stačí jako důkazy ilustrační nebo archivní záběry např. ruské armády u hranic s Ukrajinou. Ilustrační nebo archivní záběry místo skutečných důkazů v době satelitního snímkování a dalších vymožeností v dnešní době tak snadno dostupných. A ještě za naše peníze. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Seriózní a kvalitní zpravodajství, jenom, jako v jiných novinách či zprávách, chybí vyváženost špatných a dobrých zpráv. ()

Monyfik odpad!

všechny recenze uživatele

Po 5 letech viděno a stále to stejné. Kdy už konečně vyhodí komunistickou vlaštovku Augustovou? Kdo se dnes dívá na TV? ()

FuLister 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za počasí, které se dá řict, je asi jediné možná skutečně pravdivé a dá se tomu věřit, Problém, že to dost často nevyjde. O zbytku zpráv není co víc dodávat, to už zde bylo mnohokrát zhodnoceno. Pokud chcete vědět co si myslí kavárna a Brusel, pak je to dobrý zdroj těchto názorů, ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední roky, je jejich politická preference zcela jasná, protože pod vedením Petra Dvořáka se to ani nesnaží skrývat. Objektivní zpravodajství nemá v ČT místo a moderátoři jsou často politruky, především pak kvartet Železný, Fridrichová, Moravec a Wollner jsou odporná spodina. Výběrové řízení na pozici moderátora je následující: Milujete EU, progresivismus a Havla? Nenávidíte Babiše, Zemana, Republikány v USA, konzervatismus a vlastenectví? Jste přijatí!!! ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Jak kdy. Před časem se zpravodajství natáhlo, přidalo "moderní prvky", nový studio a snaží se "jít s dobou". Někdy se to daří, někdy moc ne. Nicméně víc vyrovnaný a o pravdu se snažící zpravodajství na našich TV nenajdu (pokud tedy srovnávám zpravodajství v bedně), takže celkem nemám výhrady. Co se objektivity týče, ostatní stanice s ČT nemůžou soupeřit, protože stojej za hovno. A protože za vším, ale fakt totálně za vším, hledaj senzaci, aby přitáhly blbce, který nerozeznaj igeliťák od futrálu na kontrabas. Co se týká prezentace zpráv, komerční stanice jsou totální žumpa. Nejvíc k smíchu je snad Boučkovic CNN Prima sračka :-))) Jednou výjimkou jsou snad zprávy na Seznamu, ale ty jsou zatím takový amatérský a nesmělý a evidentně nemaj ambice převzít otěže "nejobjektivnějšího TV zpravodajství" u nás. ()

mjech 

všechny recenze uživatele

Není to dokonalé, ani nestranné (např. kauza zvýhodňování TOP 09), ale furt je to nejlepší, možná dokonce jediné, zpravodajství, které v ČR máme. ()

myst3ry 

všechny recenze uživatele

Nejlepší zprávy v rámci českých televizních stanic. Neříkám, že jsou vždy objektivní. Neříkám, že jsou úžasné. Ale většinou informují věcně, o důležitých věcech a to by mělo být hlávním účelem zpravodajské relace. ()

joullinar 

všechny recenze uživatele

Keby sa pchali menej západu do zadnice, menej trepali o disidentoch a boli celkovo viac nestranný určite by som ich zhodnotila lepšie. ()

acruj

všechny recenze uživatele

Škoda Maršála, Klepetka i Toušlové, hned bych je vyměnil zpátky místo Savarové a Železnýho. A i když to nové studio vypadá dobře, radši se dívám později večer na Čt24, kde vysílají stále v tom starém, sice jiní moderátoři, ale to neva, působí to příjemněji ()

Tom478 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně a bez konkurence nejkvalitnější zpravodajství v ČR, ale nikdo mi nevymluví, že by to pořád mohlo být lepší... Každopádně se na to dá koukat, narozdíl od zpráv u konkurence ()

KICKBALL 

všechny recenze uživatele

Dávám pět jen z toho důvodu, protože to jsou nejslepší zprávy v ČR a Slovensku. Ukázka jak by se měla dělat publicistika, moderátoři jsou nezaujatí a to je dobře, vypadají normálně a vyjadřují se zdvořile a slušně. GOOOOOD........... ()

Reklama

Reklama