Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (212)

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Co se hodí řekneme desetkrát, co se nehodí, neproběhne ani dole v titulcích. Pravda začíná tam, kde končí signál ČT. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Jestli chceš dostat každý den co nejrelevantnější odpovědi na své otázky, tak pouze tenhle pořad ti je dá. Ano, občas mi přijdou události zpolitizované. Nicméně doufám a věřím, že si ve své třetí dekádě zachovává svoje dekórum a neztotožňuje se s názory jakékoliv existující strany či hnutí. Bylo by to pouze na škodu. Události jsou pro mě prostě mediálním prostředkem k získávání pravdivých informací. Kde jinde totiž získat pravdu, když ne ve veřejnoprávní televizi (dobře, občas je zkomercializována, ale kdo není ....) :) ()

PavelKral 

všechny recenze uživatele

Enšpígl - :D :D :D mohlo mě napadnout, že tvoje zprávy jsou na Barrandově "Moje zprávy", a že měřítkem objektivity voliče Lihoše TuZemana je Ruská státní RT... Hej chlape ty už ani deci... ()

sawtooth odpad!

všechny recenze uživatele

covid covid covid covid, dokážete i něco jiného? Každý den minimálně 15 minut, pořád dokola. Ne že by to bylo celkově někdy lepší, ale teď je to totální žumpa. Předchozí komentář zmiňuje apolitičtnost ČT, je to přesně naopak, oni všude tlačí svoje politické názory a přitom by měli být nestranní. ()

Reklama

Reklama