Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (212)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Chybí mi někdejší události v kultuře. V současnosti kulturní střípky zapadnou v mozaice událostí. To je, jako bych otevřel MF Dnes a nenašel tam stranu kultury. Nicméně ve srovnání s Novou jsou Události opravdu zpravodajský deník, na jehož konci jsou očekávané BBV. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejserióznější zprávy na českých televizních stanicích, kde se člověk díkybohu nedočká žádných přirovnání k velikosti fotbalovým hřištím či ročnímu rozpočtovému schodku ČR, jako na Nově. A pokud smím k tomu přidat i Branky Body Vteřiny, tak tam jsem absolutně spokojený nejen s celým provedením, ale i moderátory. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od doby co se na zprávy už moc nedívám (stačí mi úplně net), tak nevím jak tento pořad dnes vypadá. Zhruba před pěti lety však patřil k tomu nejlepšímu co nám naše televize byly schopné nabídnout. Ještě si živě pamatuji když tam byl Zuna – to byl ještě normální. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nudné zprávy. Sice hodnotím celkem "vysoko", ale více dát nemohu. Nevím, jak jsou sledované, když lidé chtějí jen bulvár, který jim nabízí NOVA. Všechny generace čtou blesk, mě se každé ráno otevírá kudla v kapse, když si jdu do trafiky pro cigára a přede mnou důchodce říká trafikantovi. "Prosím Blesk a Aha". Jednou jsem řekl. "Ještě si kupte Super, ten je fakt super":-) Trafikant se zasmál a stará babka na mě nevěřícně koukala. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Mezi slepými jednooký králem... S novým formátem je čím dál tím víc "nováckých" reportáží ve stylu šokujícího zmrznutí vody... ()

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Staré události: Se světovou třídou to nejde srovnat. S českou také ne. 4 hvězdy NOVAcká verze: Shit! Shit! Nejde to sledovat...ZVRACME! Odpad! ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se události v poslední době hodně zlepšily. Kvalita informací a jejich podání je profesionální, a grafické zpracování jde také hodně dopředu. Myslím, že je to ta nejlepší možná volba, pokud se chcete dozvědět novinky ze světa tak i z domova, které jsou podávány nestranně (ne jak u některých komerčních stanic). 90% ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivní novinařina ?? Jistě, ale leda tak na planetě Dělámesizvásprdel.. A tak přišla doba, kdy i dříve jen profesionální formou se pyšnící a zastydle distingované Události začaly platit za pouze profesionální formou se pyšnící a zastydle distingované nepříjemně koncentrované zlo.. Pravda je tam venku, přátelé, ne na internetu, ne v novinách, časopisech a televizních obrazovkách.. Ať žije masová manipulace !! ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Hodnotit něco takového je trochu mental in the face, ale hláška "přeji Vám hezký Bod hoží", která rozesmála i kameramana, stála za to. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

No bratia, musím vám povedať, že vy ste tiež nevyhrali tým vaším spravodajstvom asi tak ako my s tými našimi. Strašne veľa propagandy. Ľudia si myslia, že tá skončila pádom opony, ale sú na omyle. Je tu ďalší "izmus" a propaganda tentokrát opačným smerom pokračuje. Veľa jednostranných pohľadov, asi tak ako u nás. Či už na Rusko, Juhosláviu, blízky a ďaleký východ. Západ ako vždy velebený. Domáca scéna je trocha lepšie spracovávaná, ale aj tak na odpad. Je to bieda a to takmer vôbec pravidelne nepozerám vaše komerčné televízie. Dúfam, že sa to časom zmení, ale to neviem, či si na toto potom spomeniem a hodnotenie zmením. Zatiaľ, pre mňa len polopravdy. Odpad! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ač tuto relaci nemám toliko nakoukanou, zejména proto, že u nás jsem musel koukat buď na předzprávové pořady a pak na Televizní noviny, nebo nekoukat na televizi vůbec. Chtěl jsem být v obraze, tak jsem koukal aspoň na to, ovšem odpolední a noční relace jsem s oblibou sledoval, různé zpravodajské pořady na ČT2/24/4 mám taky v oblibě, částečně proto, že jdou mimo mainstream, v čemž se ČT1 snaží napodobovat Novu a Primu (bohužel) a částečně, že mě to zajímalo. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale s novým panem ředitelem "veřejnoprávní" TV poklesla úroveň zpráv směrem k bodu mrazu. Stále ještě o chlup lepší, než novácký bulvár + chvála současných politiků, ale Nova za ně taky nevymáhá výpalné. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Dôvody, prečo sledujem i komerčné či verejnoprávne média je načúvanie ich výkladu informácií a následnych interpretácií. Vnímaví však už dávno pochopili, že rozdiely medzi súkromnými a štátnymi informačnými blokmi neexistujú, takisto ako údajná objektívna snaha o sprostredkovanie faktov, či korektná súťaž medzi politickými tábormi. Každý kope za toho, kto ho platí. ČT nie je v tomto prípade výnimkou. ()

Reklama

Reklama