Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (212)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré zpravodajství, hlavně když moderuje Jakub ŽELEZNÝ. Má to úroveň a noblesu dřívější doby, kdy se moderátor vyhýbal nemístným poznámkám a byl vždy perfektně připraven. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hlavní zprávy na ČT sice seriozní, ale někdy je tam až moc politiky. Přesto to aspoň není jen černá kronika. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Z toho, co jsem na hlavních českých stanicích v rámci zpravodajství na výběr mi to zkrátka už vychází tak, že zprávy na ČT jsou jenoznačně nejlepší. Občas se sem tam vyskytne taky nějaká ta blbost nebo pseudoroztomilá/komická zpráva, ale jinak to ujde. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Bohužel v roce 2015 musím konstatovat jednu smutnou pravdu a to tu, že už ani zprávy na ČT se nedají sledovat. Pokud můžu doporučit nečtěte a nedívejte se na žádné komerční média a pokud možno začněte sledovat nebo číst zahraniční televize/ weby, pak krásně uvidíte jak moc zkreslené informace se dostávají každý den večer průměrnému čechovi před spaním "na talíř". ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Velká slabina české televize. V tak slabé konkurenci, jestli se dají zprávy na TV Nova tímto označit... v tak slabé konkurenci mají rozhodně na víc. Souhlasím s Enšpíglem a jsem rád, že tady podobný komentář napsal páč jsem líný jako prase a nechce se mi hledat a třídit argumenty. Vlastně jsem tyhle dva pořady vyhledal jenom proto, abych se ujistil nebo vyvedl z omylu, že Události budou hodnoceny mnohem lépe jen pro to, že jde o Českou. O moc lepší než na jiných českých stanicích to není... to jsem napsal koncem roku 2011 ale sračky co nám v poslední době servíruje TéVé Noha mě nutí mentálně grcat! Proto si s radostí odskočím do studia čété. A těm kdož kritizují formát na stojáka... jedním z důvodů proč stojí je snaha to divákovi trochu zpříjemnit, předvést přirozeně vystupující moderátorky ošacené do vkusných modelů. No radost pohledět. Navíc, dokážete si představit, že by Steve Jobs při prezentaci svých vizí seděl? Přednášející, který stojí vždy upoutá více pozornosti. Tento krok hodnotím jako velmi povedený. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Je opravdu velký rozdíl mezi pořady na nově a mezi pořady na čt1. V tomhle případě jsou úplně jiné informace. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejhodnotnější zpravodajský deník u nás, ikdyž sleduju jen výjimečně. Jaro záplavy, léto sucha, podzim chřipky a v zimě sněhová kalamita. Rok co rok. Nemusím slyšet každý den dávku negativ :-) ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší tým komentátorů v ČR uvádí tuto pravidelnou relaci ... z výběru, který mám jsou rozhodně nejobjektivnější. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Před změnou v roce 2012 a příchodem pana Dvořáka do ČT velmi slušný pořad, teď už bohužel to nemá šťávu ani vkus. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší zpravodajská relace v ČR založená na faktech, tím se odlišuje od svých konkurentů jiných komerčních televizí. 100% ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele

3* z úcty k tomu zpravodajství, které na ČT bylo před vstupem toho ex-nováckého šéfa. Od té doby se hraje jen na efekt a na mlácení prázdné slámy (aneb jak natáhnout zpravodajství z naší malé republiky na téměř hodinu). Takže tedy 4* za zpravodajství před Dvořákem, maximálně 2* za to za Dvořáka. ()

Reklama

Reklama