Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Události jsou zpravodajskou relací, kterou jsme na střední ve druháku dokonce dostali na hodinách zeměpisu za úkol denodenně sledovat. Hádejte, kdo to dodržel. I tak jsou ale v porovnání s konkurenčními kanály a jejich výplody zpráv nejlepším televizním způsobem, jak se dozvědět aktuální dění doma i ve světě. Nebýt internetu, konkrétně facebooku a zdejších příspěvků ČT24, možná bych i Události sem tam sledoval. V bedně jsou ale už jen pro ty, co nemají přístup k jinému médiu. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Nejkvalitnější zprávy které se týkají převážně ČR, bohužel to neznamená že jsou dokonalé. Objektivita by mohla být občas lepší, informace by mohli být lépe podané a tak dále. Ale postupně se zlepšují, tak uvidíme. Třeba se jednou dostanou trochu nahoru. Dávám sice 4 hvězdičky, ale jen protože jsou nejlepší v ČR, a jelikožse to nedá porovnat s filmy nebo serialy. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Profesionální zpravodajský pořad. Jen by stačilo původních 30 minut místo nynějších 45 a nové "interaktivní" provedení pořad nijak nezlepšuje. Přes tyto výtky jsou Události vysoce kvalitní zprávy, které nemají u nás konkurenci. A že to je zmanipulované jak zde někteří píšou? Prosím vás, nežijeme přece v KLDR... ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Solidní zpravodajství - KDYSI! Dnes se ovšem z celé České televize stává odpudivá komerční televize. Onehdá jsem u poslechu zpráv ČT nevěřil vlastním uším, že to není NOVA. ()

Gazi 

všechny recenze uživatele

Když Události porovnám s obdobnými pořady českých TV stanic, nemůžu než chválit. Kdyby byli události méně politické a více pozitivní tak bych jednu hvězdičku i přidal, ale to už bych chtěl asi trošku moc :-). ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Jediné jakž takž kvalitní tuzemské televizní zprávy a udělám-li si večer čas, sleduji z principu pouze je, byť taky pomalu a jistě jdou svojí kvalitou do...(dosaďte si dle libosti). ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší české zpravodajství na TV obrazovce. S Novou a spol. se nemůže rovnat, jelikož Události nepostrádají serióznost, nepřikrášlují informace a zprávy uvádějí příjemní moderátoři. ()

Henk123

všechny recenze uživatele

Vytváření strachu, vytváření zvrácených hodnot, záměrné manipulování věřejného mínění, objektivita = 0... PRESSTITUTKY. ()

Avari.73 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagandistický škvár tvářící se seriózně. Je jasné, že jako někteří politici i moderátoři (že Kubale) jsou často na US ambasádě pto instrukce. V poslední době ty novinářský hovna začínají nabírat na síle (US konvoj, US útočné války, migrace atd atd.) Pražská kavárna kolem Havla si mne ruce. Dřív ČT lidem předkládala "pravdu" z Moskvy a nyní z Washingtonu. Smutné, kolik lidí to ještě neprokouklo. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v totalitě. Opět. Když onehdá čt1 označila tisícovku důchodců a rodičů s dětma ve Vansdorfu jako pár stovek neonacistů, byl to slabý čajíček proti tomu, co se v čt dějě od "uprchlické" (a ukrajinské) krize. Má cenu rozepisovat? Rozumný člověk si pravdu najde sám, muslomrdi a pražskokavárenská verbež dá pět hvězd. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Možná trochu vylepšit design, abychom nemuseli za zády moderátorů sledovat upocené Mařeny běhající po kanceláři. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Usedlejší, konzervativnější, důvěryhodnější, méně akčnější než na soukromých televizních stanicích. 70% - 4**** ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Ano, Události jsou oproti kecům na Nově přímo úžasné, ale... ALE po shlédnutí těch dnešních, jsem nucena napsat, že kdysivá to teda bylo dalece lepší. Já chápu, že jsou Vánoce a moc se toho neděje, ale aby Železný dvě minuty popisoval divákům, co je to petarda a kolik stojí rachejtle, kde všechnu pyrotechniku sehnat a kdy byl nad Prahou nejbarevnější ohňostroj... no to snad ne. Nové Události připomínají spíš Toulavou kameru s reklamními přestávkami, modrátoři se na stupínku nakrucují jak na přehlídkovém mole a trapné rozhovory při "jakoby spontánních procházkách" jsou úplně zbytečné. Jenže pořád jsou Události jednookým králem mezi slepými... ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Novejsi disign Udalostem rozhodne prospel, je libivy, decentni a seriozni, presne takovy, jake by mely byt i ony zpravy. Snad take vetsinou jsou, tradicni a prijemni moderatori, vecne zpravy i to, jak to je chronologicky usporadane, kulturni cast, to vse mam na nich rad. 1* ubiram za jakysi lehky zavan napodobovani TV Nova, coz je rozhodne krok zpet. ()

Reklama

Reklama