Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

greigor 

všechny recenze uživatele

Zpravodajství alespoň na úrovni s porovnání s Novou :).. A voldánová je moje oblíbenkyně už od dob, kdy byla v BBV :) ()

umbjaz 

všechny recenze uživatele

Z počátku mého zájmu o dění po republice jsem nevynechal jediné zpravodajství. dnes po hodně dlouhé době nesledování jsem byl znechucen... v Čechách už nečekám pravdu ani od miminky.... ()

Šípek odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivita naší ultrapravičácké veřejnoprávní televize, kterou si všichni platíme, je na bodě nula. O nějaké vyváženosti a nestrannosti nelze vůbec hovořit. Zprávy jakékoliv soukromé stanice jsou o třídu lepší a objektivnější. ()

sisimiut 

všechny recenze uživatele

Býval to vynikající publicistický pořad, ale v poslední době se začíná poněkud pokomerčťovat. Už se zde také dovídám takové informace,jakože Petřiček z Třebíče jde zítra poprvé do školy, že se tam moc těší, a do školy to nemá daleko a že podobných dětí je po republice celá řada. ()

e(l)a 

všechny recenze uživatele

Určitě nejkvalitnější zpravodajství! Proti Nově a Primě by si zasloužilo aspoň 100 hvězdiček. Nicméně souhlasím s triatletem - chybí mi někdejší kultura... ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný propagandistický hnus, což Rada ČT sama přiznává. Myslím, že v maskérně při přípravách na vysílání nejsou žádná zrcadla, protože by se té nechutné svoloči muselo udělat ze sebe samotné nevolno. Překrucování, vymývání mozků, naprosto odpudivé morální dno všech, co se na tom podílejí. ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Na Události se v dnešní době už moc nedívám, ale musím říct, že je evidentně rok co rok kazí dlouhodobý trend ve stylu "jaká Nova, takoví my". Bohužel. Nicméně jde pořád o nejlepší televizní zpravodajskou relaci v ČR. Bohužel. Což mě vždy utvrdí v tom, se zase dlouho na televizi nedívat. Bohudík. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Úkol zněl jasně - zvýšit sledovanost - prostředek je také jasný - zařazování nedůležitých ale za to divácky atraktivních příspěvků. Korunu tomu dávají interaktivní vstupy. Otřesnou půlhodinu vynahradí 5 min u internetu. Bohatě. ()

Reklama

Reklama