Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

kaktusacek13 

všechny recenze uživatele

V Událostech ČT je narozdíl od Novy trochu méně mordů. Většinu zpravodajství tvoří tlachání pánů poslanců či jiných podobně "inteligentních a prospěšných pro tuto zemi". ()

kiros179 

všechny recenze uživatele

Ve srovnáním se vším ostatním, co nám naše TV muže nabídnout, úplně jiná liga. Jestli tady dávají lidé Událostem odpad, tak to jsou buď kovaní komanči, nebo totální mentální nedochůdčata. Není to dokonalé, ale stále bez jakékoliv konkurence.80% ()

Hoomig 

všechny recenze uživatele

Sledovat zpravodajství na nějakém jiném kanále prakticky nemá smysl. Skutečnost, že se jedná o jediné kvalitní zprávy však nesnižuje jejich kvalitu, která je dle mého názoru opravdu na té nejvyšší úrovni! Když je navíc uvádí překrásná Aneta Savarová jedná se nejen o kvalitní přísun informací, ale i o pastvu pro oči :) 100 % ()

Seal269 

všechny recenze uživatele

Dřívě bych dal klidně i pět hvězdiček. Bohužel po proměně před pár lety- přesun do virtuálního studia, natáhnutí stopáže a bulvarizaci úroveň pořadu dost poklesla. A nezachrání to nai jinak skvěle připravení moderátoři. Škoda. Mezi slepými (komerční televize) jednooký králem. ()

Frog.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno...to měl snad ještě Žižka obě oči to byla opravdu nezávislá zpravodajská relace,ovšem pomalu a plíživě čt začala ovládat dnes už naštěstí pidi strana na hraně propasti a celý tento gigant i s jeho událostmi došel taky na hranu propasti a přeji mu aby mu koncesionářské poplatky byli po zásluze odebrány.Už jenom třeba proto že jednostranou propagandu i cenzuru už jsem tady v tomto státě zažil.Ale musím říci že komanči za totáče by žasli nad tím,jak to dnešní čt umí. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že jde o nejlepší zpravodajskou relaci u nás, ale není to tak docela pravda. Události převzaly dost z praktik bežných na komerčních televizích. Zvlášt v posledních letech je to znát. Chápu, že masy žádají vraždy, bouračky a bulvární zpravodajství, ale od toho přeci Českou televizi nemáme. Místo objektivního zpravodajství se často objevuje jen tendenční překroucení událostí občas přecházející v očividnou lež. Chápu, že částečně je to dáno i bulvárním stylem politiky v posledních letech. A také snahou politických stran ututlat opravdové problémy umělým vytahováním zbytečných afér. ČT by tu ovšem měla být od toho aby se nenechala zmanipulovat, ale podávala objektivní zpravodajství o důležitých věcech. Výš hodnotím Události, komentáře a také Zprávy v českém znakovém jazyce. Jde v podstatě o Události ve zkratce. Jsou sice stále často tendenční, ale oholené o ty zbytné bouračky, vraždy a bulvární styl. ()

zdeci 

všechny recenze uživatele

Normálně bych to ani nehodnotil, ale po nástupu nováckého Dvořky nastolená bulvarizace nezná mezí - tragédie! I tak stále nejlepší TV zpravodajství v ČR. Jen čekám, kdy tam Augustová na základě pokynů z režie vyvalí na pultík ta svá napajedla... ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Jakási informační hodnota by se snad občas našla, ale bohužel - od veřejnoprávní televize bych očekával nezávislé a (aspoň trochu) objektivní zpravodajství a to tady není... ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem žádnej magor do politiky a do zpráv obecně, ať by to dělal kdokoliv, asi by ode mě nedostal maximální hodnocení. Čili netvrdím, že na ČT dělají něco vyloženě špatně, Nova jim nesahá ani po kotníky, ale žádná velká zábava pro mě sledování Událostí rozhodně není. 60% ()

NosorSusla 

všechny recenze uživatele

V poslední době šla úroveň pořadů na ČT poněkud dolů a nejvíce je to bohužel znát na zpravodajství, zejména po obsahové stránce a kultivovanosti projevu. ()

walmezak odpad!

všechny recenze uživatele

WHAT? PROČ?? Pane bože! Ptám se proč? Proč jste udělali z jediných seriózních zpráv v naší republice takovou BULVÁRNÍ sračku?! Tak a teď už televizi nezapnu! ()

Beda odpad!

všechny recenze uživatele

Po dnešní obsáhlé reportáži o "demonstracích radikálů proti Romům" pokračuji ve snižování hodnocení, zůstává poslední čestná hvězdička (stále se jedná o nejlepší zprávy u nás, nikoliv však umem ČT, ale naprostou neschopností ostatních stanic vytvořit něco, co by se aspoň trochu blížilo seriózním zprávám). Události co se týče objektivity poslední dobou docela padaly dolů, nicméně po dnešku evidentně dopadly na dno. Tohle nemá se seriózním zpravodajstvím nic společného, žádná snaha o objektivní a nezávislý náhled na problém, čistá manipulace s cílem dostat diváka do určité polohy a vnutit mu "ten správný" názor. EDIT: po dalších pár zhlédnutích už si začínám říkat, že není kam spadnout. ČT mě však je schopna neustále přesvědčovat o opaku. Odpad! Události se v poslední době už nezaujatost nebo objektivnost nesnaží ani předstírat. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Z běžně dostupných českých kanálů asi nejpřijatelnější zpravodajství, ale rezervy tu samozřejmě jsou. (Já osobně bych tahala redaktory za vlasy za hyzdění českého jazyka. Předpokládám, že všichni, kteří v ČT vytvářejí výstupy pro televizní obrazovku, by měli mít náležité vzdělání, a tudíž by měli český jazyk dokonale ovládat, a ne se v přímém přenosu dopouštět školáckých chyb.) ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Zpravodajský mainstream, který zůstává na povrchu, je zkratkovitý (často v tom co by naopak měli více rozebrat), víceméně sluníčkový a každý, skutečně každý den je zařazena povinná desetiminutovka z nemocnice s ilustračními záběry alá Nemocnice na kraji města :-) Blbostem z české kotliny, které by šlo spláchnout za dvě minuty věnují stejnou nebo větší pozornost než tomu co se děje ve světové politice...40% ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Nejvěrohodnější a obsahem nejkvalitnější, souhrn zpráv z celého světa i z naší země. Čtyři hvězdičky proto, že půlku událostí tvoří politické dění, které podle mě nejsou vždy natolik důležité. ()

Reklama

Reklama