Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Konys 

všechny recenze uživatele

Ale hovno seriózní a objektivní. Je to stejný humpl jako všude jinde (viz. výsledky studentských voleb 2010). Akorát to většinou není tak vidět... ()

GoldenFish 

všechny recenze uživatele

Takové pořady nemá cenu hodnotit a dávat je sem. Události mají čistě informační charakter, není tu nic k hodnocení. Možná je dobré podotknout, že zprávy v současné formě vypadají moderně a na úrovni západních velmocí a že jsou rozhodně lepší než na všech jiných českých stanicích. ()

mrsin 

všechny recenze uživatele

I když šla po Dvořákově příchodu do ČT kvalita Událostí značně dolů, pořád jde o nejlepší zpravodajství, které lze v ČR sledovat. ()

jirkah23 odpad!

všechny recenze uživatele

Zprávy vůbec nejsou nestranné a objektivní, kor u veřejnoprávní televize by tomu tak v žádném případě být nemělo. Povolují moderátorům výrazné ideologické zabarvení reportáží. Dříve tomu tak nebylo, vypadá to že se inspirovali Novou, škoda. ()

Mejdzula 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem asi nejnudnější zpravodajství, ale samozřejmě nejméně bulvární, s nejvyšší informační hodnotou s menšími pablby než u ostatních televizí a s nejvyšším hodnocením zde, takže samozřejmě 4*, ač dám vždycky jak trotl přednost dvěma jiným relacím... ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Zaujatost, nedostatečný přehled, pravicová podlézavost, vlezp*delkovský antikomunismus a (většinou) nesympatičtí redaktoři - to dělá z hlavní zpravodajské relace ČT prakticky nedívatelnou záležitost. Naše pražské hvězdy by se mohly učit aspoň od Slováků - zprávy na STV1 jsou o několik úrovní výš. ()

Alaskan 

všechny recenze uživatele

Jediné koukatelné zpravodajství v ČR - bohužel začínají získávat některé buranské návyky zpráv komerčních televizí. ()

Flarnytryl 

všechny recenze uživatele

Televizní zpravodajství a publicistika ČT jsou zkrátka s velkým přehledem nejlepší a nejdůvěryhodnější v České republice. ()

Jarosh66 

všechny recenze uživatele

Oproti těm "senzacím" že se někdo zabil ( Nov@ ), kde navíc slyšíte 20x denně - " více na TN.cz musím říct, že tohle je nejlepší český zpravodajský pořad. ()

Ani 

všechny recenze uživatele

Z technického hlediska nejvíce amatérské zprávy v ČR, takových výpadků spojení, příliš brzo/pozdě puštěných znělek a předělů jsem v žádné jiné televizi neviděl. Navíc nechápu proč musí mít za zády studio, kde neustále někdo pochoduje. Z téhle stránky skutečná tragédie, kde jsou komerční TV vždy několik let napřed. Po stránce obsahu je to stejné jako jinde. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Hodnotit události??? Tak proto tady mají lidi ohodnocených mraky pořadu, filmů a seriálů :-). Na ČT jsou celkem bez černý kroniky, ale jsou trošku nudný. ()

Meg348577 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to vlastně dost smutné, pořád je tohle asi to "nejlepší" - co se českého televizního zpravodajství týče... ()

Kivis 

všechny recenze uživatele

Z1, která vypadala jako silná konkurence, nakonec zmizela v propadlišti dějin, takže zpravodajství ČT je pořád to nejlepší, co se dá na našich televizích sledovat. Nad výběrem některých témat a prostorem, který je jim poskytován mi však zůstává rozum stát. Někteří reportéři mně tím svým infotainmentem taky pijou krev. Uvidíme, co s tím udělá revoluce, kterou připravuje nový ředitel Dvořák. Zatím jediný posun, ke kterému došlo, je, že moderátoři se za stolem mnohem víc hýbou a gestikulují, což tedy není zrovna posun kupředu. Zajímavý je i tah s tříminutovým přetahováním přes půl osmou, čímž zkomplikoval život "zprávovým kolečkářům", kteří postupně sledují hlavní zpravodajskou relaci na všech kanálech. No hlavně že mi kvůli tomu časově nestrouhl Branky, body. Uvidíme, co pan ředitel ukáže. Na Nově vybudoval opravdu poctivé komerčně bulvární zpravodajství a jelikož jsem slyšel, že je to člověk poměrně chytrý, budu doufat, že na České televizi vybuduje poctivé veřejnoprávně seriózní zpravodajství.... (14. 12. 2011:) A je to tady. To opravdu nesnáším. Věštecké předpovídání vánočního počasí v Událostech. Počasí snad patří do Počasí, ne? Snižuji na 2 hvězdy.) ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Pravidelně jsem sledoval "Události" snad jen na přelomu let 2000/2001 při protiklausovské stávkové kampani, kdy šlo naposledy všem bez rozdílu o svobodu slova a projevu. Od té doby jde zpravodajství všeobecně od desíti k pěti a nic na tom nezměnilo ani spuštění ČT24. Tam jen omílají jednu zprávu dokola celý den. ()

pokoutnice 

všechny recenze uživatele

Nový formát Událostí mi tak neuvěřitelně leze na nervy, že jsem je přestala sledovat téměř úplně. Kolotočářské oblečení moderátorů, pětiminutové reportáže o ničem (zprávy nejsou magazín!), předpověď počasí v investigativním stylu aneb v noci bude tma a bacha na to - na Kvildě zmrznete! A když slyším "policisti a turisti", dělají se mi osypky. Aspoň, že Události přestaly být jasné a spolehlivé. ()

Reklama

Reklama