Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cilla McGowanová (Brittany Murphy) je bývalou detskou kino-hviezdou. Našla si novú prácu, ktorá ju uspokojuje - renovuje staré domy. Cilla kúpi niekdajší farmársky dom jej starej mamy, aby ho zachránila pred zničením. V dome ju začnú prenasledovať myšlienky na jej starkú, ktorá údajne zomrela na predávkovanie sa liekmi pred viac ako 30 rokmi. Oporou sa jej stane sympatický sused Ford Sawyer, s ktorým nadviaže romantický vzťah. Ktosi sa však snaží Cillu vyhnať z domu, z ktorého sa stáva hotová nočná mora. Cilla sa rozhodne vypátrať, kto sa jej vlastne vyhráža a pritom odkryje pravdu o skutočnej príčine smrti jej starej mamy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Proč musí být proboha téměř vždy v amerických romantických filmech někdo z hlavních hrdinů umělec? Ať už malíř, sochař, básník, fotograf, spisovatel, hudebník nebo zde kreslič komiksů. To nemůžou být také jednou obyčejní dělníci či něco podobného? Škoda že nádherná Brittany Murphy točila na konci kariéry v podstatě už jen béčka. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem čekala něco jiného, když je tento film zařazen do mysteriózních, tak i přesto jsem byla celkem mile překvapena. Film,který nemůže nikoho urazit..Líbily se mi sny hlavní hrdinky Cilly,která chtěla přijít konečně na kloub "sebevraždy" její babičky. Chybělo mi tu pořádné zakončení ale to se dá prominout. Co bych tomu vytkla je viditelná předvídatelnost děje a občasné momenty,které připomínaly jakousi telenovelu.Pár tvořen andělskou Brittany Murphy a pohledným Jasonem Lewisem je bez naprosté chybičky. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (1)

  • Adaptace románu Tribute, který vyšel česky pod názvem Zaváté stopy (2009). (NinadeL)

Reklama

Reklama