Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh obyčajnej holky, ktorá sa neobyčajne hypochondricky upodozrieva zo všakovakých nemocí, pozornosť si vynucuje plačom a po rozchode so svojim boyfriendom sa rozhodne podstúpiť novú skúsenosť - zostať aspoň tri roky sama. (sochoking)

Recenze (10)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Velice podobné Exploding girl, neboli děj prázdný, plkání ze života průměrného jedince (čti o ničem) a hlavní hrdinka slepice, s níž bylo traumatizující přežít i krátkou stopáž, v reálu by mi zcela jistě přivodila první migrénu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Inés zahrála hypochondrickou Soledad luxusně. Její výrazová zásoba byla neuvěřitelná a já jsem jen četla v jejích očích a mimice ten strach, zmatek, ale i touhu. Hlavně kvůli ní to zvedám nahoru i když přiznejme si to otevřeně, Nico nebo jakýkoliv jiný normální chlap by musel být přinejmenším anděl, aby se s ní dal do kupy. Zvláštní filmek, kde stále čekáte až ......a co kdyby........aby vás její poslední výraz ve tváři zcela odrovnal. Není to asi pro každého diváka, ale já jsem strávila příjemný večer. Ach jo, Sole, přijeď, trochu poklábosíme, protože v některých situacích jsem tě dokázala vážně pochopit :-) ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Vidím to tak, že Soledad to s tým Nicolasom vydržalo dlho. Však za rohom mal nemocnicu. Čakala som väčšieho hypochondra, ale ona bola len 3x u svojho lekára, 1x na pohotovosti a 1x urobila nákup v lekárni. Film v podstate o ničom, ale dobre sa na to pozeralo. Taký kľud z toho išiel, asi aj vďaka pohodovej muzike. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film, ale moc jsem nepochopil jaký to mělo celé smysl. Prostě tak nějak prošuměl kolem a do hlavy se mi nic výrazného nezapsalo. Navíc k hlavní hrdince se slovíčko z anglického názvu hodí opravdu pramálo. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

My roztržití ľudia to máme ťažké. Kráčame životom tak ako ostatní, len občas bezdôvodne zakopneme, a keď spozorujeme, že nás niekto videl, z rozpakov urobíme ešte nejakú väčšiu blbosť. A ak sa k tomu pridá aj nejaká sociálna fóbia, hneď je z toho hotová osobná katastrofa. Predpokladám však, že dnes ju má každý druhý, nakoľko mnohým stačí socializovať sa na internete, priamy kontakt s ľuďmi už potom nevyhľadávajú a keď raz vyjdú do ulíc, možno budú tak v prdeli, že za malé víťazstvo začnú pokladať aj úspešnú kúpu žuvačiek v trafike. Čo už zas nie je môj prípad, práve naopak, skôr mi odíde pečeň ako spoločenský život. Ale Soledad, hlavná postava tohto filmu, by o tom asi pomlčala. A ja som mal úprimnú sebeckú radosť, že som na tom lepšie ako ona. A tak ma teší, že sa niečo podobné natočilo, hoci je to krátke a jednoduché. Zdravím všetkých Karma chameleónov... ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Když pominu fakt, že ve mně pipiny jako je Soledad podlamují víru v mé vlastní pohlaví, tak musím uznat, že to mělo něco do sebe a vcelku příjemně se na to koukalo. Více méně. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Hehe komedie? To jako vážně?? :-)))) Dokud poprvé Soledad nepromluvila, tak mě přišla i jako celkem sympatická kočka.....ale pak to přišlo a promluvila a mluvila a mluvila a mé sympatie se stáčely stále více a více k té anti stránce :-) vlastně ani nevím jak tohle dílko ohodnotit...ale ten konec se povedl :-) ()

Reklama

Reklama