Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Producent Frank Marschall nás vezme do míst a zákulisí čtyř různých studií, kde se natáčel film Indiana Jones a království křišťálové lebky. Uvidíme filmové rekvizity a kostýmy, jak se Shia LaBeouf učil šermovat a jak se Harrison Ford vrátil ke své ikonické roli neohroženého archeologa Indiana Jonese. (TwoFace)

Recenze (3)

Matty 

všechny recenze uživatele

„Profesionalita“ – první slovo, které mne napadlo. Taková profesionalita, až máte dojem, že natáčení proběhlo plynuleji než nůž změklým máslem. Pochopitelně jde o dojem vytvořený vybraným materiálem, z něhož se dovíte spoustu věcí, kterých si během sledování filmu nemohli všimnou ani ti nejpozornější. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Nudný dokument o natáčení špatného filmu na který se měli Spielberg s Lucasem už raději vykašlat. Jelikož většina rozhovorů je z doby natáčení, nějaká objektivní sebekritika nehrozí, spíše klasické velebaní všeho a všech. Dvě zajímavosti se v něm najdou. Jednak důkladný popis skvělých rekvizit vyrobených stuidem WETA a také lze ve dokumetnu vypátrat to co film zabilo nejvíc. Postprodukce. Zejména možnosti dnešních digitálních efektů dali Křišťálové lebce polibek smrti a napáchal na něm neodvratné škody. Bez nich by do tohohle Indyho nešlo vložit takové vychytávky jako trapného hlodavce (první záběr), trapné opice, nebo vysloveně špatnou honičku v džungli, zejména její infatilní zakončení a mohl tak být alespoň jen o trochu horší než chrám zkázy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tuším mám po tomto dokumente štvrtý diel ešte radšej. Nieže by som ho nemal rád, práve naopak, patrím k tej menšine, ktorému sa aj starý Indy ľúbi, no chcem tým povedať, že stretnutie legiend po rokoch (Lucas, Ford, Spielberg) s novou technológiu je zaujímavejšie ako samotný film. 90% - 5* ()

Reklama

Reklama