Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti rančera v Tulse počas sporu s veľkou ropnou spoločnosťou sa rozhodne jeho dcéra Cherokee Lansing (Susan Hayward) vedená pomstou, pokračovať v jeho práci. Touto skutočnosťou začína u niektorých členov posadnutosť hromadením bohatstva a moci, ktorá narušila ich morálny charakter... (westerns)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ciro priemerny film od neznameho rezisera Stuarta Heislera. Cira reziserska rutina, viem ze tam slo o kravy a este k tomu aj tazbu ropy. No ale utopene je to v sivom, sedivom priemere, podpriemerne tempo a slabe dialogy, nic moc : 62 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako bojovať proti olejárskemu priemyslu, hlavne keď vám zabíja svojou nedbanlivosťou dobytok? Budete ťažiť sami. Pokrytecké, povrchné a podobne nedbanlivé. Ale vy to vlastne robíte pre dobro. Peniaze kazia charakter, ale iba ten zvrátený. Všetko sa to skrýva za melodramatickým príbehom a jednou z trikovo najlepších katastrofických scén 40. rokov. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem celou dobu myslel že se jedné o film z 60-70 let ale k mému udivení se jedná o film z konce 40 let. Tak dobře je film natočen. Práce s kamerou, sem tam efekty a konečná scéna, tyhle 3 důvody jsou proč film zkouknout. Protože tyhle 3 věci jsou udělány naprosto dokonale. Jinak je film dnes již spíše rutinní záležitostí. Navíc tu hraje hodně otravná Haywardová která chce jenom peníze, nebo chce pro sebe jen to nejlepší, přišla mi strašně otravná a rozmazlené. Plno scén je jen vata a celkově se ve filmu nic moc neděje ale díky tomu co zde filmaři dokázaly se rozhodně stojí na film podívat. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Okrem pár záberov na centrum mesta Tulsa sa v ňom vôbec nenatáčalo. Celé natáčanie prakticky prebiehalo na jednom ranči v Oklahome v mestečku Sulphur, 200 kilometrov od Tulsy. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama