Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který líčí události, které se odehrávají v Dominikánské republice těsně před začátkem filmu "Rychlí a zběsilí". (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako jednoaktovka, ktorá má prezentovať tú atmosféru a momentky zo života vyplneného srdečnými ľuďmi, ktoré má rád nielen hrdina Dom Toretto, ale aj Vin Diesel, je to celkom príjemné. Ale ako píše tron, v nadväznosti na filmy zo série to bolo zbytočné. Všetci sme čakali, že sa tam niečo udeje, ale neudialo sa. Zato sympatickí ľudia, čokoládové deti a nádherná príroda trhnú minimálne jednu z hviezdičiek ;-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn, na to, že je to svojim spôsobom úplne zbytočné... Vina Diesela nepoznám osobne, ale pôsobí na mňa dojmom správneho chlapíka a talentovaného umelca, ktorý je zaujímavý v komerčných látkach (ČIERNOČIERNA TMA), nekomerčných (FLÁKAČI, DOKÁŽTE MI VINU), ako kameraman (ZACHRÁŇTE VOJAKA RYANA), scenárista, producent i režisér. Ako posledne menovaný do svojej nepočetnej filmografie pripísal v roku 2009 dvadsaťminútovku LOS BANDOLEROS (okrem réžie a hlavnej úlohy tiež napísal scenár), ktorá predchádza udalostiam z hitu RÝCHLI A ZBESILÍ (2009). Okrem toho, že je sympatické ho znova vidieť v akcii (pretože svojou charizmatickou „dospelou“ charizmou konečne vnáša do hlúpej tínedžerskej brm-brm série kus vážnosti), poteší i horúca atmosféra divoko nasnímanej Dominikánskej republiky. Na YouTube prvých desať minút tu: http://www.youtube.com/watch?v=uJ_H-DGOpYQ&feature=related a zvyšná desiatka tamto: http://www.youtube.com/watch?v=NBKcRMQvEzs&NR=1&feature=fvwp . ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

To jsem ještě hodně shovívavý. Nuda, nuda, nic, krásná příroda a poctivý chraplák Vina Diesela. Jo a a na dvě minuty se objeví i Michelle Rodriguez v plavkách. Je to předfilm budiž, ale to by je zabilo kdyby do scénáře tohohle kraťasu zakomponovali nějákou honičku. Auta pujčené měli. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a nudný prolog ke čtvrtému dílu rychlých a zběsilých aut o tom, jak se dala dohromady parta, která se stejně na začátku čtyrky rozpadla. Aspoň, že na tu nádhernou přírodu se hezky kouká. Doufám, že si Diesel svoje režisérský choutky zase na pár let přibrzdil a bude se věnovat svým drsňákům před kamerou. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní záležitost, která se odehrává před čtvrtým filmem Rychle a zběsilé série, a sice: Rychlí a zběsilí. No, nápad to není špatný, ale na to jak je to krátký to dost nudilo. Bylo to opravdu o ničem. Jen posledních takových 5-6 minut mě celkem bavilo pozorovat moje oblíbené herce z této vydařené série, Vina Diesela a Michelle Rodruguez. Sice mě jejich dialogy moc nechytly, ale vidět je aspon mírně potěšilo. Sung Kang mě zde nebavil. No a ten zbytek celkem nuda. Žádná akce a ani hudba za to nestála, jen jedna lepší písnička. Tu hvězdu dávám z milosti a z toho, že mám tuhle sérii fakt rád, ale toto se nepovedlo. 13% = * ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní prequel k Fast & furious, který si vystřihl Vin Diesel jako režisér, herec a scénárista. Nic moc se toho ve snímku nestane, ale kupodivu to sakra dobře vypadá. Kameraman a střihač si dali opravdu záležet a vzhledem k tomu, že je to spíš takový malý bonus k samotnému filmu, nebudu jej srážet na horší hodnocení. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Vin vzal pár kamarádů na "dovolenou" do Dominikánské republiky a ve volných chvílích natočili tenhle "kraťas". Tak by se dalo klidně odhadnout pozadí Los Bandoleros. Na malém prostoru se dozvíme a uvidíme pár maličkostí, ale hlavně si můžeme vychutnat krásu tamější krajiny a přírody. Toť vše. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuto vypln pred stvrtym dielom som videl teraz prvykrat a musim povedat, ze mi vôbec nechybala, lebo som sa nedozvedel nic nove. To ze to nebude akcne som cakal, ale ze tam dostanu velky priestor moje neoblubene postavy ako je nenazrany Han som necakal. Ale to je asi prihodne. V celom tom kratase sa len keca o rodine a žerie. Akurat zaverecna romanticka pätminutovka je celkom prijemna. Ale ani kvôli nej nestoji za to vidiet tento kraťas a to aj ked ste velký fanusikovia serie. 3/10 ()

jh666 

všechny recenze uživatele

I slabé trojce jsem dal 3*, ale tohle fakt ne. Ani jediná jízda, akce nulová. Tohle si nezaslouží řadit do Rychlé a zběsilé série. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Dávám tři hvězdy jen za doplnění příběhu série. Jako pohled do soukromí za dob klidu Domova života před Rychlí a zběsilí dobrý, ale celkově je to nuda. Bez tý akce to prostě neni ono. Za mě 45% :) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Jednoduše řečeno krátký film Vina Diesela, ve kterém se nic neděje. Když jsem viděl závěrečné titulky skutečně jsem nechápavě kroutil hlavou a modlil se ať Diesel radši zůstane u herectví, které mu jde daleko lépe než režírování... 2/10 ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Prakticky nic neříkající předfilm k návratu těch pravých rychlých a zběsilých. Vin Diesel jako režisér obstál. Záběry a pohledy kamer jsou zajímavé, střih slušný. Avšak jako scénárista zcela pohořel. Celých 20 minut se dalo shrnout do 3 minutového úvodu, který klidně mohl běžet před filmem v kinech. Ze všeho nejzajímavější je určitě Michelle Rodriguez v plavkách a pohled na Diesela, kterak si zvesela užívá natáčení a oblizování od překrásné agresorky... 2* ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu moc nepovedlo. Bohužel. I když je to krátký tak to nudí. Jedinej klad je, že je vidět jak se tým ze začátku čtyřky dal dohromady. Jediný co mně trochu bavilo byla poslední scéna s Domem a Letty. Ty dvě postavy jsem si dost oblíbil. Za ně a za to že Rychlou a zběsilou sérii mam rád dávam 1*. O dost slabší než starší F&F minifilm Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Čtvrthodina popisující dění před čtvrtým dílem Rychle a zběsile. Pravda, nevím, co tím chtěl Vin Diesel říct, protože se tam nic neděje, jen se seznámíme s pár postavami a jsme svědky, jak si Dom s Letty den před akcí užívají společné chvíle. Nicméně to má tu správnou dominikánskou atmosféru, dobrou hudbu a nějakým způsobem nám Los Bandoleros uvedou čtverku. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Mno, před začátkem filmu Rychlí a zběsilí teda pořádná nuda, opravování aut, chození do baru, ježdění autem, procházky po pláži ... jako vážně? ()

Reklama

Reklama