Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neil byl snad největší smolař. Vyhodili ho z práce, odhalil nevěru přítelkyně a nakonec zjistil, že vlastně nikdy nic nedotáhl do konce. Rozhodl se tedy alespoň k dohrání videohry The Legend of Zelda. Po pár pivech mu však víla ze hry přišla natolik přitažlivá, že se neudržel a začal ukájet své potřeby, přičemž sám sebe přiškrtil kabelem od ovladače a nějakým záhadným způsobem byl přenesen do herního světa. Od té chvíle začíná Neilova hrdinská cesta plná utrpení, bolesti, sprostých slov, zapomnětlivých starců, ohavných záporáků a pořádně drsného humoru. (Raziel_cz)

(více)

Recenze (22)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Oproti The Guild dost slabé - Legend of Zelda nepatří mezi tak známé tituly jako "nejmenované MMORPG", tvůrci příliš využívají skatologického humoru a s nedostatkem rozpočtu sice zápasí statečně, ale přinejlepším pouze remizují. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

První dvě série za pět hvězd, třetí místo strhujícího finiše jenom paběrkovala úžasnost předešlých dílů. Celkově ovšem velmi vítaný zážitek. 80% ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele

Je to sice strašná úchylárna, ale strašně vtipná strašná úchylárna. Ten muzikálový díl byl doopravdy mistrovský. ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál dělali nadšenci s takřka nulovými náklady, takže nemůžeme čekat zázraky. V seriálu je plno skvělých nápadů a narážek na staré hry. Doporučuji shlédnout všechny díly najednou. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nejsem ten správný člověk který by měl tohle dílo hodnotit úplně objektivně a bez mučení přiznávám, že je to dáno tím, že jsem neviděl víc než asi tak 10 dílů dohromady (z celkových myslím 20ti). Mno v prvé řadě je třeba říci, že je to naprostá šílenost a ujetost v pravém slova smyslu. Když už si říkáte, že tuhle hovadinu už překonat nejde, přiletí víla a sexem vám doplní zdraví na maximum. Jako celek se to hodnotí blbě, protože jde o čistě webový seriál se vším co k tomu patří, tudíž všechny zápory co člověk hodnotí u filmů jsou zde víceméně klady a tak podobně. Nicméně je třeba říct, že tohle dílko rozhodně není pro všechny a rozhodně se nebude všem líbit. Přeci jenom ujeté fantasy ve stylu Legend Of Zelda, které nová generace již prakticky nemůže vůbec znát, je jako pozadí poměrně zvláštní. Na druhou stranu tvůrci si na nic nehrajou a od prvních minut seriálu nás varují v tom, že tohle bude prostě ptákovina na entou. Jako takový pokus je třeba celé dílko skutečně ocenit, jelikož jediný záměr jeho vzniku je čistě pobavit své publikum. Bohužel jak už to tak bývá rozhodně nemůžu jít přes průměrné hodnocení, neviděl jsem všechny díly, ale natolik abych to zpětně dokoukal mě to zase nebavilo což je jeden z důvodů. Dalším důvodem je naprosto nesmyslné blábolení, uvědomuji si, že je to záměr, ale občas je to neskutečně mimo mísu. Mno a v neposlední řadě nevyváženost jednotlivých dílů, najdou se zde totiž vyloženě kulervoucí a stejně tak i naprosto nudné. Co na to říct krásný průměr, jež by jste rozhodně neměli minout a dát mu šanci. PS: Možná tomu dám někdy ještě šanci a zkouknu to v jednom zátahu komplet. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Web seriály většinou nehodnotím, ale tohle můžu za všech okolností. Zelda je legendární ultratuhé RPGčko z původního Nintenda a jedna z nejznámější her této konzole. Jestli ji někdo nezná, bude to tím, že u nás narozdíl od USA není konzolové hraní tak oblíbené jako hraní na PC. A Legend of Neil krásně využívá všechny podstatné věci ze hry, ale přidává kopec srandy, nechutností a popkulturních odkazů, přičemž to na podívání nevypadá vůbec špatně. A navíc ty odkazy míří většinou na starší a pokročilé, takže tréninková montáž je z Rockyho, nechybí souboj ve stylu Star Wars nebo Matrixu a v romantické scéně nám hraje něco jako Boyz II Men, zapomenutá kapela z počátku 90. let. A hlavní hrdina je samozřejmě totální loser, který nakonec zachrání všechno, přesně jako ve filmech z 80. let. Skvělá zábava, která mi vždy zvedne náladu. ()

Papaboot 

všechny recenze uživatele

Špička mezi webseriály... Škoda trochu pomalejší a nezáživnějšího rozjezdu, ale kvalita exponenciálně stoupá každým dílem a třetí série je vyložene skvělá. Odkazy na Matrix,Star Wars,Indiana Jonese a další mě osobně dost pobavily a kvalitativně Neil 3.sérií pokořil i etalon mezi webseriály The Guild. ()

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Hodnocení webových seriálu je celkem oříšek. Zde si ale autoři předvedli opravdu skvělou práci. Hlavní hrdina je přenesen do hry „Legend of Zelda". Bohužel tato hra není u nás moc známá, sám sem ji nikdy nehrál, ale i tak mi to nebránilo ve skvělém zážitku. Seriál je plný řekněme zajímavého humoru a dobrých hlášek. Akce sice trochu pokulhává, ale dle mého názoru je to tak i schválně aby to korespondovalo s hrou. Seriál je opravdu trochu šílený na začátku si říkáte co to sakra je, ale jak se příběh trochu rozjede tak vás to vtáhne. Příběh má rovněž rychlý spád, takže vás to opravdu nebude nudit. Poslední díly jsou už trochu moc přeplácané, už se z toho vytratila ta nevázanost. Ovšem muzikální díl skvělý. 80% ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Přihlouplý humor, průměrné obsazení, či ne příliš věrohodné kulisy a kostýmy. To vše mi dává jasný verdikt mírně podprůměrného. Zachraňují to však dobře napsané scénáře a režie od Sandeepa Parikha, který zde odvedl značně dobrou práci. Jen kdyby tam pořád nedával laciné komické scény, které se snad objevují všude! Jinak další, kdo se snaží hranici vybalancovat je bravurní Felicia Day v podání víly. Jinak téma bylo zvoleno poměrně netradičně - hra Zelda - tudíž musím uznat, že si vzali na paškál poměrně netradiční, přesto zajímavou věc. Zde bych tedy řekl, že není příliš ohraným prvkem, tudíž nemůžu v tomto směru příliš srovnávat. Když to však shrnu jako celek, dává mi to lehký podprůměr. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pár na sebe nenavazujících dílu, vám přijde tento seriál jako naprostá bezduchá krávovina. Ale zamyslete se nad úvodní znělkou, dejte si všechny díly a nezapomeňte jak je hra Zelda stará. Po celém cyklu změníte názor. Uvidíte kolik za tím muselo být nápadů a celkové kreativity. U mě opravdu povedený internetový seriál. ()

Milia_Malae 

všechny recenze uživatele

Kopa šílenosti, špetka fantasy, pár deka sprostých vtípků, a nakonec několik kapek parodie na fantasy klišé. Nemůžu si pomoct a musím dát za 5*, i když vím že to oběktivní hodnocení úplně není, protože se najde spousta lidí, co Neila nesnáší. Mě si však šílená fantasy "řežba", kde mentoří říkají hrdinům ať si nas***u, perverzní víly léčící zdraví divokým souložením a hrdina co zpívá o tom, že mu můžou kobky vyk**řit a navíc ještě zvrací u cesty, je věak natolik šílená, až se neskutečně bavím... Podpořuji tímto průměrné hodnocení. ()

Reyak 

všechny recenze uživatele

Ok old man.... call me:Ooold man! Tak tato věta mi dlouho utkvěla v hlavě, stejně jako úvodní píseň. Bohužel má tento seriál dost slabších chvilek. 3 Hvězdy. ()

botik2 

všechny recenze uživatele

Z původních slabých 3* jsou po shlédnutí druhé série dobré 4* a nejlepší webseriál, co jsem zatím shlédl. Ze začátku mi sprostý humor moc nesedl, ale když jsem si po pár dílech zvykl, začal jsem si styl vtípků opravdu užívat. A příběhová linie 2. série je na webseriál velmi, velmi povedená... Uvidíme co přinese 3. série. PS.: A ano, muzikálový díl byl opravdu jeden z nejúžasnějších, jaké jsem kdy viděl. PS2.: Po 3. sérii a ukončení seriálu plné hodnocení. ()

jabbo123 

všechny recenze uživatele

Mnohem, mnohem, mnohem lepší než The Guild. Vlastně bych ani tyto dva seriáli vůbec nesrovnával. Zeldu znám nicméně jen z různých vnějších zdrojů - osobně jsem žádný titul nehrál. Přesto jsem z Legend of Neil opravdu unešený. A ce je nejlepší - každá další řada je lepší a lepší - opravdu, jestli vás první díly nechytli, doporučuju koukat dál. Kvalita jde prudce nahoru a doufám, že tahle série bude mít ještě hoooodně dílů. Některé vtípky, pravda jdou trochu mimo mě - nemusím zrovna všechno co se týká tělních tekutin atd. Ale těch je tam naštěstí minimum a humor je veskrze inteligentní, využívá všech zákonitostí klasických rpg her a některé nápady jsou opravdu vynikající. Doporučuju. Možná změním hodnocení na plných 5, počkám si jak se vyvine třetí série. ()

Reklama

Reklama