Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté z varšavské kriminálky pátrají po mafiánovi Saidovi (Waldemar Walisiak), který jim několik let uniká. Nyní se konečně jednomu z policistů podařilo dostat se zločinci na stopu, začal si románek se Saidovou dcerou. Její uvěznění by mohlo Saida přilákat. (Snorlax)

Recenze (9)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Vegovi policisté nejsou superhrdinové, chlastají, mají problémy se vztahy a k ideálu rozhodného ramene zákona mají skutečně dost daleko. Přesto bojují proti zločinu do posledního dechu. A já jim to věřím mnohem více, než nagelovaným nadlidem s nadpřirozenými schopnostmi. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

První díl  jinak na ČSFD červené série, z které jsem zatím nic neviděl.  Láska na první pohled z toho  asi nebude, na druhou stranu tuším, že první vlaštovka ještě nedefinuje celé hejno.  Dostat se do příběhu či tady spíš příběhů Pitbulla dá docela práci a i když Vega používá pro představení svých hrdinů výpisy z jejich služebních spisů, prvních dvacet třicet minut jsem se jen snažil neztratit. Ale i vynucený vztah je vztahem a tak mi jejich osudy nakonec nebyly u prdele. Jako prvotina, natočená zřejmě za pár šupů,   výborné, kruté, ale i citlivé a upřímné drama z policejního prostředí bez idylického mámení.  Začneme na slušných  třech, ať máme kam zvyšovat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pacient 0 Vegových Pitbullů mě i přes určité nedostatky hodně bavil. Těch bezmála dvacet let bylo už přece jen znát, ale i tak šlo o výživný akční film, který by strčil do kapsy kdejakou americkou akční záležitost, přestože návaznost některých scén silně pokulhávala. Ale to už fakt jen blbě vrtám, správně bych měl držet hubu a krok, vždyť u nás se kromě Sametových vrahů zapsala do paměti diváků snad jen obludná Nahota na prodej. Takže spokojenost a zasloužené čtyři kousky. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Průměrná kriminálka ze začátků skvělého režiséra Patryka Vegy. Marcin Dorociński v hlavní roli se zamiluje do dcery arabského mafiána, po kterém pátrá policie celého Polska. Kromě toho se zde řeší osobní životy a problémy několika policistů a jejich rodinných příslušníků. Dále samozřejmě korupce, korupce a korupce. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský film, ruční kamera, neschopní a protivní protagonisté, ... Stejná kvalita jako pšončí párky, pšončí uzeniny, pšončí maso, a vlastně pšončí všechno. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že to bude prvý s nejakej voľnej série, ale keď to človek nevidí o nič nepríde. Spoločnú majú len postavu Gebelsa. Inak film ako taký nie je nič zvláštne. Na Poľsko slabší stred. ()

frenkie 

všechny recenze uživatele

První Pitbull není tak nařachaný postavami a šílenými situacemi, je znát podstatně skromnější rozpočet, nicméně už zde je cítit Vegova režie, později ještě více rozvinuta: důraz na vykreslení charakterů hlavních postav, jemná kritika morálky polské kriminální policie, lehce absurdní situace a hlavně kurwování :-). Herci zvládají své role v pohodě, nebyl problém jim jejich charaktery uvěřit. Pořád je to lehký polský nadprůměr a dobrá kriminálka s důrazem na osobní problémy hlavních protagonistů. Tak asi 70%. Bavil jsem se. ()

Reklama

Reklama