Reklama

Reklama

Oficer

(seriál)
Polsko, 2004, 12 h 3 min (Minutáž: 53–58 min)

Režie:

Maciej Dejczer

Scénář:

Wojciech Tomczyk

Hrají:

Borys Szyc, Magdalena Różczka, Paweł Małaszyński, Andrzej Chyra, Krzysztof Globisz, Robert Więckiewicz, Karolina Gruszka, Maria Ciunelis, Jacek Braciak (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (3)

maciii 

všechny recenze uživatele

Polský seriál, který všechny nápady vyčerpal v první sérii, druhou se ještě nějak proplácal (Oficerowie) a tou třetí se zakomplikoval tak, až se sám pohřbil (Trzeci oficer). Přesto je je první série dobře napsaná, postavy jsou zajímavé a mnohovrstevnaté, nechybí lehké humorné odlehčení (skvělý Borys Szyc v roli komisaře Tomasze Kruszynskeho) a vůbec to mělo obrovský potenciál. Nebýt dalších dvou sérií, dám plný počet. ()

natalanka 

všechny recenze uživatele

První serie grandiózní a Tom Kruszynski je opravdu úžasný tahoun filmu. Taky Vám přišlo,že nehraje ale postě policajtem je? :-) a Perla ten byl dost dobrý :-)) No druhá série... to byl děs se Szymczyszyn. Co ta tam dělala jako psycholog, gdyž mi sama přišla jako psycho? No a třetí ... no.... děj je přitažený za vlasy ale herecky mi tam ecelují představitelé Toma Kruszynského a Marka Snajdera. Tak ti nemli chybičku. Je to hodně koukatelný seriál. Jen v druhé sérii se mi nelíbila kamera. Byla kousavá, příliš roztěkaná. :-)) ()

moorks 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nás zavádí do současného Polska. Speciální policejní jednotka jde po stopách nebezpečné bandy, která za sebou zanechává spoušt a nezastaví se před ničím. Vraždou syna mocného mafiána si proti sobě poštve i mafii. Policie je dlouho bezradná až se konečně dostane na stopu hlavy té bandy. A do její blízkosti infiltruje agenta... Tento seriál mě velmi zaujal a vyrovnává se akčním seriálům americké produkce. Nechybí napětí, akce, milostné scény vše směřuje k strhujícímu závěru, ketrý stojí za to. Akční seriál,který má vše,co k tomuto žánru patří. Na seriál pak navazovaly další dvě série a to "Oficerowie" a "Trzeci oficer". ()

Reklama

Reklama