Reklama

Reklama

Dohráno

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní
Česko, 2001, 46 min

Obsahy(1)

Zpravodajská relace České televize ze sehraných víkendových utkání dvou nejsledovanějších sportů v České republice - fotbalu a hokeje. Každému odvětví je věnována polovina pořadu. (zdeny99)

Recenze (46)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Počtvrté za sebou nevyhrál Liberec, když ze severu Čech odskákali s bodem Klokani." I to je statistika. Já mám fotbal i hokej rád, takže i když se na našich nerovných pažitech a zamrzlých rybnících neodehrává ten nejúžasnější sport, tak já si na komentované sestřihy ligových kol vždycky rád počíhám. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zajímavý sportovní pořad, zaměřující se na fotbalovou Gambrinus ligu a mám dojem, že i na hokejovou extraligu. Sestřihy parádní, komentáře a rozbory taktéž na velmi dobré úrovni. Prostě když se sportu ujme česká televize, stojí to za to... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Sestřih ze zápasů Gambrinus ligy, góly, akce, fauly, divné písky pruhovaných koňmozků, pár ohlasů z obou soupeřících stran, na konci nějaký ten sumář, nebo nakouknutí do druhé nejvyšší soutěže... Nic víc, nic míň (hokej už nějakou dobu v Dohránu není, neb extraligové sestřihy jsou součástí přenosu v Bully), ale... Kdo by do háje chtěl u pořadu tohodle druhu víc? ... Viktorka! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád fotbal, hokej anebo obojí najednou, nemůže v současném vysílacím plánu nalézt kvalitnější pořad. Upřímně je mi líto, že neexistuje stejně propracovaná obdoba šťourající se ve světě filmu. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

dmsn nejzajímavější pořad o našich dvou nejsledovanějších ligách, co kdy v českých televizích běžel. příjemní moderátoři, vyčerpávající reportáže. prostě dobře odvedený kus práce. 90% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pěkně udělaný pořad/ přehled právě odehraných kol naší fotbalové a hokejové ligy. Některé reportáže jsou opravdu hodně slušně připravené a divák se tu dočká i řady rozhovorů jak s hráči, tak i trenéry. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Pořad o bandě kreténů, co běhá za míčem, ale nemůže se do něj trefit, takže radši celej zápas zakopávaj, padaj a válej se po trávníků jak nějaký děvky. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Fakt nekecám, ale na Dohráno si vždycky udělám čas. Stručnej, přesto dokonale naservírovanej sestřih toho, čeho si vážím a kvůli čemu si k tomu pořadu sedám do svýho ušáka. Dost lidí haní moderátory a komentátory ČT... Nevím no, mě ty lidi strašně baví, jsou to profíci a dobře se poslouchaj! Spokojenost! PS: Kdo je haní, je píča! Neměl by zřejmě sledovat něco, co je mu proti srsti! 90% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dohráno mám rád - v klidu v neděli večer se můžu pokochat úspěchy či neúspěchy svých oblíbených fotbalových týmů, zhodnotit kvalitu první ligy a úroveň někdy poněkud potrhlých diváků. Škoda jen, že druhé lize se tento pořad více nevěnuje, klidně bych prodloužil stopáž a přidal pár minut z nově pojmenované Fotbalové národní ligy (druhé ligy). Aktuálně uvádějí Dohráno: Jiří Lípa, Vlastimil Vlášek, David Kozohorský, Karel Diviš, Petr Kubásek (z Televizního studia v Brně), Monika Čuhelová a další moderátoři. PS: od sezony 2017/2018 už je dohráno jen sestřih a sumář první a druhé ligy, studio zcela zmizelo. Prostě Dohráno je zmršeno. Studio s rozhovory dále existuje v pořadu Dohráno plus, které společně s hosty mapuje spíše slovně uplynulé kolo první ligy. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Letošní fotbalové Dohráno je tedy strašná bída. Navíc když má člověk o hodinu později možnost kouknout na Match of the day 2 ... tak si říkám, že ty dvě hvězdy nechám z úcty k dřívějším ročníkům a hokejovým kolegům. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Super pořad a shrnutí celého víkendu co se týče českého fotbalu a hokeje. A ještě pár zajímavostí k tomu... 90% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Česká televize je jednou z nejlepších veřejnoprávních televizí na světě vůbec, alespoň co se týká sportu. Její zpracování sportovních přenosů, pořadů a zpráv je vždy na vysoké úrovni. Dohráno je dalším zpravodajským pořadem shrnující vždy předešlé fotbalové a hokejové kolo. Vždy pro mě bylo ideálním zakončením a shrnutím sportovního víkendu v neděli večer, kdy se vysílalo. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pouhé tři hvězdičky dávám ne za pořad, ale za grafické zpracování, které nestojí za nic. Kromě toho nemá u nás Dohráno vlastně žádnou konkurenci, takže je evidentní, že ve zkostnatělé ČT se asi nikam moc dopředu nepohne. Ale beru to tak jak to je a že se prostě nemám nikde šanci podívat na tak rozsáhlé zpravodajství ze světa naší fotbalové a hokejové ligy. ()

Reklama

Reklama