Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam se živí jako autor rozhlasových pořadů, žije spokojeně v Seattlu a má přítelkyni, malířku Rachael. Nedělá nic, co by potenciálně ohrožovalo jeho život, tedy nekouří, nepije, ani nebere drogy. Když ale navštíví lékaře kvůli chronickým bolestem v zádech, dozvídá se nepříjemnou diagnózu. Má velmi specifický zhoubný nádor a jeho naděje na přežití je zhruba poloviční. Počáteční šok vystřídá odhodlání se s nemocí poprat, i když jeho vztah k Rachael povážlivě ochladne. Pomáhat se mu snaží nejlepší přítel Kyle, jenž v jeho stavu vidí jedinečnou příležitost, jak balit ženské, přespříliš úzkostlivá matka, starající se už o nemocného otce, a čerstvá absolventka psychologie Katherine, která mu byla přidělena jako terapeutka. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (1 072)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Bolo natocenych uz vela filmov o chorych ludoch, tento je urcite jednym z najlepsich. Take male, nenapadne, pulzujuce srdce, naplnene obrovskou davkou zivota. ()

carly 

všechny recenze uživatele

do tohto filmu som išla s tým, že sa mi určite bude páčiť. a film to bol dobrý. príbeh bol zaujímavo a citlivo poňatý a postavy z obrazovky dýchali. a začiatok bol naozaj vtipný. a potom do bola už len jedna rana za druhou a ja som sa pomaly ani nemala kedy nadýchnuť. ale páčilo sa mi, ako nenápadne boli podané aj tie najsilnejšie momenty. zážitok po všetkých stránkach. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Levitt a Rogen byli naprosto perfektní dvojicí. Film byl založen z části na příběhu a z části právě na nich. Anna Kendrick působila chvílemi trochu rozpačitě, ale nakonec mi tam taky zapadla. Film ze života, ale s trochou nadsázky. I z nejhorších věcí lze vybruslit a brát je s nadhledem. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde vazne onemocni hlavni hrdina, moc nemam rad. V 50/50 jsem ale veril snad vsemu, co jsem videl. I kdyz se kamarad Adama snazi celou situaci zlehcovat a misty je dost zabavny, tak ji Seth Rogen zahral skvele. Stejne dobre tak zacinajici terapeutka v podani Anny Kendrick, kdy jeji nezkusenost a snaha pomoct je az neuveritelne autenticka. Adam (Gordon-Levitt) svou prirozenosti a civilnim projevem podtrhuje fakt, ze tento film mimo silny pribeh stoji hlavne na vybornych hereckych vykonech. Emoce me v zaveru taky dostaly a jelikoz nemam filmu co vytknout, nechavam plne hodnoceni! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

SethRogenovský humor moc rád nemám, ale v kombinaci s vážným tématem, to vcelku fungovalo. Pár momentů mi ale vysloveně nesedlo a ani nevím, co se tím vším, autoři snažili divákovi předat. Chápu, že si tím Reiser prošel...ale popravdě, takových příběhů kolem vážných nemocí, píše život stovky denně. A tento není ničím výjimečný. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Zprvu mě taktéž vyděsila kombinace rakovina a komedie, takže jsem ani neměla chuť si film pustit. Nicméně, tohle je dílo, které sice neoslní nějakou převratnou originalitou, zápletkou, geniálně propracovaným dějem apod, ale je to film tak neskutečně lidský a citlivý, že ho musím zařadit mezi ty nejlepší. Od srdce jsem se zasmála (nevěřila bych, že rakovina může být tak vtipná), dost jsem si pobrečela a s každou postavou a jejím jednáním jsem se naprosto ztotožnila. Joseph Gordon-Levitt je pro mě naprostý profík a já to s ním naplno prožívala od začátku do konce. Anna Kendrick byla roztomilá, nejistá a zahrála to na 100%, a to nemluvím o tom, že jsem jim neuvěřitelně fandila. Kamarád Seth Rogen byl sice trochu vyhrocenej, ale i tak mi jeho jednání připadalo naprosto skutečné. Na závěr i matka a ex-přítelkyně byly takové, jak je mohl napsat jen sám život. 90% ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemných 100 minut, ale že by to byla zas taková pecka, tak to nevím. Je fajn že se film neutápí v romantice ani ve smutku. Asi největší překvapení pro mně byla Anna Kendrick, ze které se pomaloučku stává velmi dobrá herečka. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

50/50 má smysl, umí rozesmát i rozplakat. Umí potěšit, vyvolat emoce, vyvolat otázky. Takže pokud jde o mě, tohle je super film se super herci, na které se dobře kouká a kteří působí jako staří známí. Jednou to budu brát jako takovou tu příjemnou klasiku, na kterou, kdybych ještě randil, tak bych balil inteligentní holky se smyslem pro humor :-) Viz třeba Garden State, Donnie Darko nebo i Zbouchnutá a podobně...:-) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Nádšené pocity z filmu tu už psali ostatní.. Já jen dodám, že úsměvu Anny Kendrick tu nelze vůbec odolat :-) ()

Carrie_3 

všechny recenze uživatele

Snímek zachycuje téma, které není nikomu příjemné a pravděpodobně každý doufá, že se jemu či jeho blízkým vyhne. V tomto případě to tak bohužel nebylo a Adam se s ním musí poprat a pustit se na dlouhou cestu boje o svůj holý život. Na této cestě ovšem není sám a mimo jiné mu na ní pomáhá jeho velmi dobrý přítel v podání Setha Rogena. Všeobecně celé herecké osazenstvo je velmi dobře vybráno. Mým jediným problémem s tímto snímkem byl můj pocit, že se opět jedná o typický americký film, kde přesně to, co očekáváte, tak se stane. Nemluvě o romantické vsuvce. Celkově ale oceňuji, že se snímek nebojí zachytit nepříjemné téma a snaží se jej zlehčit (ulehčit), myšleno z té dobré stránky. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Syrovost a obyčejnost příběhu je jeho největší silou a zároveň i slabinou (dokážu si představit, že to někoho nebude bavit). Tohle je totiž přesně ten druh filmu, u kterého si můžete před úvodní titulky domyslet ono v současnosti tolik oblíbené- založeno na skutečných událostech. A netřeba dál řešit, jestli to tak je nebo ne, protože pokud se to nestalo doteď, stane se to zítra, či pozítří, či za týden, či za měsíc... Chválím přirozenost a uvěřitelnost motivací, akcí a reakcí. 70 % Oblíbená část- nález knihy na záchodě ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh podle skutečné události. Příjemné odzačátku do konce, perfektně provedené. Herci zvládli své role dokonale, především hlavní hrdina. Zakončení bylo úžasné, žádná přihlouplá romantika. Jeden z mála filmů u kterých jsem si nebyla fakt jistá jak dopadne.. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

"nemôžeš niekoho zmeniť, môžeš zmeniť prístup k nemu". Viem čo mi rakovina berie, a čuduj sa svete, viem aj čo mi dáva, aj keď som na druhom brehu rieky . Už len kvôli tomu dávam tomu filmu plný počet bodov. ()

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

Konečně film o zavážné nemoci, kde se celou dobu nehraje přehnaně na city a nestrká se tam jedno klišé za druhým. Will Reiser se o to postaral, a dost se mu to povedlo. Prostřednictvím jeho best friend Setha Rogena mě ve chvílích, kdy Gordon-Levitt mi pročišťoval slzné kanálky, dokázal i rozesmát. Není divu, že to působí tak přirozeně a upřímně, když čerpal z vlastních zkušeností. Koupelová scéna s knížkou byl vrchol všeho. Gordon-Levitt si pěkně šlape cestičku do lepších krajin. Soundtrack? Awesome. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Povedené drama/komedie, na téma rakovin je toho natočeno opravdu spousta a já měla trochu strach, aby to nebylo klasické klišé. Výsledek předčil moje očekávání, nenásilné, pěkné a dojemné. Hlavně scéna, kdy se loučí na operaci. Kvalitní práce. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Příjemný film :) Sice to místy trochu ubere plyn, ale i tak převládá lepší pocit, ale zase na 4 hvězdy bych to neviděl. 3,5. Škoda, že Giacchino používá skoro stejné motivy jako v LOST, ale k těm citlivým scénám to sedělo jak prdel na hrnec. A asi se pro jistotu dám vyšetřit taky... ()

Langsuyar 

všechny recenze uživatele

Nevtíravý, upřímný, zábavný a zároveň dojemný příběh obyčejného chlapce, který byl nucen v útlém věku čelit zákeřnostem rakoviny. Díky lehlé a klidně plynoucí režii, která se nesnaží být přehnaně patetická a okázale úhledná, snímek působí lidským dojmem a má za následek i přes tíživé téma, o kterém vypráví, pozitivní dopad na diváka a svou vyrovnaností pohladí po duši. 9/10 ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Skvělý film o tom, jaký dokáže být život svině.. ale pokud máte vedle sebe Setha Rogena a terapeutku Annu Kendrick, není to až taková tragédie, jak se může zprvu zdát.. ()

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama