Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam se živí jako autor rozhlasových pořadů, žije spokojeně v Seattlu a má přítelkyni, malířku Rachael. Nedělá nic, co by potenciálně ohrožovalo jeho život, tedy nekouří, nepije, ani nebere drogy. Když ale navštíví lékaře kvůli chronickým bolestem v zádech, dozvídá se nepříjemnou diagnózu. Má velmi specifický zhoubný nádor a jeho naděje na přežití je zhruba poloviční. Počáteční šok vystřídá odhodlání se s nemocí poprat, i když jeho vztah k Rachael povážlivě ochladne. Pomáhat se mu snaží nejlepší přítel Kyle, jenž v jeho stavu vidí jedinečnou příležitost, jak balit ženské, přespříliš úzkostlivá matka, starající se už o nemocného otce, a čerstvá absolventka psychologie Katherine, která mu byla přidělena jako terapeutka. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (1 074)

Aenstus 

všechny recenze uživatele

Vynikající Joseph Gordon-Levitt v hlavní roli ve filmu o všedních problémech s emocemi. Možná i něco jako ,,romantická komedie o rakovině", každopádně s oprávněným hodnocením klíďo-píďo 95%. ,,NEKOUŘÍM, NEPIJU A RECYKLUJU", stejně toho raka dostal... ()

Brain32 

všechny recenze uživatele

Citlivé téma, skvělý film, skvělý zážitek jo a Joseph Gordon-Levitt je jeden z nejnadanějších herců současnosti! ()

k0c0urek 

všechny recenze uživatele

Rakovina je zlá nemoc - film o ní, aby měl i radostné chvíle je těžké natočit. Tento film to zvládl vemi dobře! Smutné a veselé okamžiky - povedené! Rozhodně zařadit do žebříčku shlédnutí... ()

fabaj 

všechny recenze uživatele

Od první terapie u psycholožky bylo naprosto jasné jak to skončí a nevím jak by to dopadlo, kdyby z filmu úplně vystříhli postavu Setha Rogena (Kyle), jeho dialogy je to jediné, co mě donutilo se trochu zasmát =) ()

cipLenka 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, brečela jsem. Ano, je to ždímání citů z diváků. Ale také to je neotřelá kombinace námětu a provedení, byť ne dvakrát komediální, i když je tak film uveden. Stejně jako příběh a velmi civilní situace mě odrovnal výborný herecký výkon Josepha Gordon-Levitta. Po shlédnutí tohoto snímku má chuť žít každý. ()

Duston_Movie 

všechny recenze uživatele

Čakal som komédiu, nebola... Ale bol tu dobrý vibe, taká pozitívna vecička.. Bolo to také, že som sa pri tom nenudil, čiže v pohode filmík na zabitie času.... FILMU 50/50 dávam 50/100 ()

veraMocca 

všechny recenze uživatele

Film, který přes docela depresivní téma ukazuje, že né všechno špatné a zdánlivě bezvýchodné co nám život z nenadání připraví musí nutně skončit zle. Joseph Gordon-Levitt hrál skvěle a Anna Kendrick mě coby jedna z Twilight stár potěšila milou civilní rolí. ()

Frndulina1 

všechny recenze uživatele

Joseph Gordon-Levitt je naprosto suprovej a stále překvapuje!! Co se filmu týče, tak super :) přesně tak jak jsem čekala.. i to, že se dá dohromady s tou crazy psycholožkou :D ()

KharDemon 

všechny recenze uživatele

Celkově film hodnotím jako ztrátu času, nicméně jsem měl při sledování Adamova kamaráda místy pocit, že koukám do zrcadla... ()

Vilma007 

všechny recenze uživatele

Tak kdo tu má nádor tentokrát? Ano – Joseph Gordon-Levitt...Ale já asi tentokrát nebudu úplně objektivní, protože na Josepha si docela dost potrpím už od dob Takových normálních mimozemšťanů, takže pro mě nebylo těžké odsoudit tu jeho přítelkyni, ze které se vyklube zrádkyně nejzrádnější. A taky nebylo těžké mu držet všech 20 prstů, co mám, aby to s ním dopadlo dobře. Film je vtipný, má grády a když se Joseph ve druhé polovině filmu v autě oddá nervovému zhroucení, nezbývá, než uznat, že hrát teda ten kluk fakt umí. A ani ten happy end na konci filmu neubírá na síle. Proč by taky nebyl happy end, když je to „based on a true story" nebo jak se to říká, kde se ten kluk dostal do té lepší padesátky. ()

monny2503 

všechny recenze uživatele

Podľa traileru a obsahu som nečakala nič moc.. Pomyslela som si hneď,jak to môže byť komédia keď to je o rakovine?V tomto filme sú rôzne emócie.Smejete sa a aj plačete :) Joseph Gordon-levitt je najlepší herec,ktorého tam mohli dať... ma to proste v sebe.Odporúčam si to pozrieť! ()

Lubyk 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelně napsané drama. Takže lze vytušit, jak složité to může být. Ať už z pozice partnerky, kamaráda, matky, psychologa nebo samozřejmě samotného nemocného. Je to prezentované také jako komedie. Jsou tam lehčí scény, ale pouze odlehčují situaci. "Komedii" nečekejte. Celý děj a charaktery jsou napsané jednoduše, klišéidně a předvídatelně. To bych společně s rezervami v hereckých výkonech viděl jako největší slabinu filmu. Jinak je to koukatelné ouplně v pohodě. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Ani ryba, ani rak. Ani drama, ani komedie, ani romantické. Od každého trošku. Přitom šlo na každém více zapracovat a dohromady krásně spojit a bylo by to veledílo. ()

BestRanger 

všechny recenze uživatele

Ako môže toto niekto zaradiť ako komédiu. Jedinú vec nemám rád a to drámu. Celý film je vlastne dráma s maličkými chvíľami humoru, ktorý je o ničom. ()

Tereza11 

všechny recenze uživatele

JÁ NEKOUŘÍM, NEPIJU, RECYKLUJU... Film o odhodlání a velké chuťi žít, nepopírám, je to citová a emoční odstředivka, ale i tak se mi na to hezky koukalo... ()

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama