Reklama

Reklama

Nemocnice Mercy

(seriál)
USA, (2009–2010), 15 h 35 min (Minutáž: 41–49 min)

Tvůrci:

Liz Heldens

Hrají:

Taylor Schilling, Michelle Trachtenberg, Jaime Lee Kirchner, James Tupper, Diego Klattenhoff, Guillermo Díaz, James Le Gros, Patch Darragh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Trojice sester ve špitále Mercy v New Jersey pomáhá zlehčit pacientům jejich pobyt v nemocnici, bojuje s doktory a řeší svůj osobní život. Veronica se vrátila z Iráku, trpí zlými sny a plácá se v milostném trojúhelníku mezi svým nezodpovědným, ale srdečným manželem a charismatickým doktorem, který se přestěhoval do New Jersey jen kvůli ní. Spolu s dalšími dvěma sestrami řeší běžné i netradiční situace nejen v práci, ale i v osobním životě. Chloe je v nemocnici zelenáč. Mladá naivka s velkým srdcem a touhou pomáhat. Sonia řeší, jak se dostat z bídy New Jersey, a přehodnocuje svůj přístup k mužům. Práce je ale samozřejmě na prvním místě. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál, který se snaží krást z ostatních lékařských seriálů vše, co mu přijde vhod. Marně byste v něm hledali byť jen náznak originality, ale má pár slušných momentů. A především má přitažlivou ústřední dvojici v podání Taylor Schilling a Jamese Tuppera (který byl jediným důvodem, proč jsem se na seriál dívala). Slušně to mezi oběma jiskří a to někdy k ucházejícímu diváckému zážitku celkem stačí, i když děj nedrží příliš pohromadě. Mercy se dočkalo pouze jedné sezóny, a tomu se ani nedivím, tenhle seriál zkrátka neměl co nabídnout. I přesto by si ale zasloužil lepší zakončení. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem příjemné překvapení při zapnutí televize. Sympatičtí herci, výborný spád děje a zajímavé zápletky a dokonce i vtip. Jeden z těch lepších amerických pokusů o super seriál v prostředí nemocnice. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál o vztazích na pracovišti, určený především něžnému pohlaví, si na nic zvláštního nehraje, což je na něm moc sympatické. Dialogy jsou docela hezky a někdy i vtipně napsané. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Tohle tedy byla nuda. Děj šel naprosto mimo mě, hlavní postavy mi byly úplně lhostejné. Viděla jsem pár epizod a rozhodně dál nehodlám pokračovat. ()

trinan_kop 

všechny recenze uživatele

Dal by som 5 ak by takto nepokazili koniec. Rozohrali to akože sa dozvieme čo bude v druhej sérii, ale tá nikdy nebude. Za to že nechali všetko otvorené si zaslúžia menšie hodnotenie. ()

Gudar 

všechny recenze uživatele

Seriál mě zatím dobře navnadil a jsem celkem zvědavý na osud 3 hlavních postav zdravotních sester Veronici, Angely a Chloe, které se potýkají se svými pracovními i soukromími starostmi v nemocnici Mercy v New Jersey. ()

Reklama

Reklama