Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Herecká, scenáristická a miestami aj réžijná bezradnosť, ktorá degraduje potenciálne zaujímavý námet na báchorku s minimom atmosféry. Čo je vzhľadom k tým pár vydarených momentom škoda. Po Transsiberian ma Brad Anderson znova tak úplne nepresvedčil o svojom talente ale nevylučujem, že mu ešte v budúcnosti šancu dám. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hovado jedno malé! Samozřejmě musí utíkat pryč i když na něj někdo řve ať to nedělá. Z Anakina se stal Luke, stíny bůhví proč podivně mručí a všichni se chovají jako idioti. Pár docela povedených scén se tu sice najde, ale ta hořká pachuť, z toho že otázky zůstaly nedořešené a přitom jsme se celý film zabývali hovadinama, zůstává. Vizuál je ale celkem slušný. Prázdné ulice jsou fajn vždycky. Hm, to je tak všechno co můžu pochválit. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr, který přišel s kvalitním nápadem, ale se zpracováním bez koulí. Samotný strach ze tmy je nedostačující, zvlášť když není doplněn o žádnou akci, pouze vykresluje psychologii postav a jejich vnitřní obavy, ale ani to není nijak srdcervoucí. Legrační na celém filmu je fakt, že jediný okamžik, kdy jsem byl na chvíli rozhozen, byl výpadek proudu při vyhrocené scéně. Konec filmu je směšný, protože v podstatě nic nevysvětluje a divák - rozhodně nepobaven předchozím dějem si ještě musí domyslet, jak to asi všechno je. 55% 20.01. 2011 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Treba uznať, že nápad nebol zlý. Mám rád snímky, ktoré zaváňajú dobrou mysterióznou stránkou, pričom hneď zo začiatku dokážu pritiahnuť pozornosť diváka nejakou záhadou. To je aj tento prípad, žiaľ zároveň aj to jediné pozitívne. Príbeh sa rozvinul iba do nudného úteku pred niečím, čo ani poriadne neviem čo to bolo. Tiež tu bolo málo akcie a napínavých situácií (na hororový thriller teda riadne málo). Najviac ma však naštvalo, že tu vlastne nebolo nič vysvetlené, tie zmiznutia teda ostali len akousi záhadou bez odpovede. Prišlo mi to, ako keby sa s tým autori nechceli prplať alebo nevedeli nič k tomu vymyslieť. Inak ta prvá osada vo Virgínii bola založená v r. 1585 a nie v r. 1587 ako odznelo vo filme. Podpriemer. 40/100 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že konec jsem přetáčel, posledních 10 minut je už přeplácanost. Což je fakt škoda, protože se jedná o docela originální a při nejmenším zajímavý film. Má něco i do skutečné události CROATOA, pokud to píšu dobře, podrobnosti si hledejte na internetu. Chtělo by to víc přitlačit na pilku, zlepšit atmošku a o dost vylepšit konec, který mi nedává bohužel smysl. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama