Reklama

Reklama

Kill Bean

  • Česko Zabiják Bean (více)
Animovaný / Akční / Krimi / Mysteriózní
USA, 2009, 85 min

Režie:

Jeff Lew

Scénář:

Jeff Lew

Kamera:

Jeff Lew

Hudba:

Jeff Lew

Hrají:

Jeff Lew

VOD (1)

Jdou mu po krku... ale on všechny sejme! Největší drsňák ve městě! Kill Bean je nájemný vrah, který opravdu nemá rád, když ho někdo ruší. Jedné noci jej tedy velice nemile překvapí hlučná mafiánská party. Jeho žádost o trochu klidu se nesetká s úspěchem, a tak musí ke slovu přijít zbraně! Místní boss Cappuccino začne zbrojit na odvetu, Kill Bean ale nedá svou kůži lacino! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý animák. Killera Beana jsem neznal a po bližším poznání po dnešním zážitku netoužím. Animace je jedním slovem strašná, to samé grafika, v 3D Maxu i amatér vytvoří lepší. Jedinou věcí, která by za zmínku stála, je hudba. Ale jen hudba k alespoň trochu koukatelnému zážitku nestačí. Udivuje mě, co v dnešní době vzniká za díla. Od tohoto ruce pryč. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Fazole, jejichž hlava vypadá jako zadek? Proč ne, i když celkovým zjevem tyhle (ne)fazole vypadají spíše jako ryby ze seriálu o Spongebobovi - akorát jim chybí ploutve. Nicméně nepochopil jsem umělecký záměr autora, proč do této průměrně animované, průměrně napsané a průměrně sestříhané kriminálky dal do hlavních postav zrovna fazole. Proč ne hrášek? Anebo čočku? Co třeba sojové boby? Anebo to klidně mohly zahrát i lískové oříšky! Což by ostatně asi byla nejlepší volba, protože víme, jaké tělesné projevy vyvolávají luštěniny... P.S. Dobrá hudba! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Celkem dost velké zklamání, abych pravdu řekl. Film od tvůrce takové parády jako je Killer Bean 2: The party, což byl naprosto nekompromisní hardcore akční nářez... a dopadne jako naprosto nudné až trapné a ukecané hovno. Z celkové stopáže 85 minut je max. tak 15 minut akce, jinak jsme nuceni se koukat jak fazole někam jdou anebo jak minutu stojí a čumí (takových záběrů je tu asi 5). Co se scénáře týče, tak o tom se raději ani zmiňovat nebudu (ono tady od toho snad ani nikdo nic moc nečekal...šlo tu o akci, ale to si asi Jeffík nějak neuvědomil) a dialogy jsou naprosto příšerné a trapné... a teď se dostáváme k těm oněm 15minutám akce.... myslíte, že to je výrazný klad filmu? Ani omylem, akce je neinvenční, velmi nudně natočená a při závěrečném souboji se budete pořád koukat, kdy už to kurva skončí.... celkem šok, když vezmete jak vypadala akce v The Party. Tohle se vážně nepovedlo, ale konec vypadá na sequel.... pokud bude mít stopáž do 20minut, tak se na to budu těšit... jestli z toho udělá další celovečerní břečku... tak to bude asi odpad. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Už během první čtvrthodinky jsem byla extrémně znuděná a film jsem vypla. Po pár dnech jsem zkoukla dalších cca dvacet minut a pořád velká bída. Nakonec, konkrétně dnes, jsem to ale dokoukala a jen díky podařenému konci ( posledních asi 20 minut) dávám hodně slabé dvě hvězdy, každopádně všechno před tím byl jen balast a ukecaná animovaná nuda, kde byly fazole sympatické asi jako v týden otevřené plechovce. Až na fazoli z Asie, to byl docela sympaťák, ačkoli se také objevil až ve zmíněném konci. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode detektívna rozprávka. Fazule boli celkom divné, ale príbeh ok, celkom vtipné. Trošku málo farby na môj vkus, rozprávku si predstavujem viac kolorovanú. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Marně jsem po úvodní přestřelce přemýšlel, co z těch fazolí vlastně teče, při zásahu kulkou ? CITÁT - Obyčejná fazole, která se chtěla vyspat.......... Tento fazolový příběh mi přinesl tři věci. První - Nemám rád Hip - Hop a tady jsem se v tom jen utvrdil. Druhá - Než začnu jíst fazole udusím je ve vlastní šťávě. Třetí - Násilné a brutální scény mi zabraňují pustit tento film dětem, i když jsem to koupil hlavně pro ně. CITÁT - Tady je hromada mrtvých fazolí......... ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Né že bych neměl rád hip hop a breakdance, ale při úvodní šíleně dlouhé scéně jsem si říkal: WTF?? Pro mě celkem zklamání, až na pár celkem slušných hlášek (za které také dávám tu jednu hvězdu) mě tento film ničím nezaujal. ()

gegina31 odpad!

všechny recenze uživatele

Co opravdu nemám ráda je, když si animovaný film hraje na vážné téma. To jsem opravdu měla brát vážně ty fazole, které vypadali jak něčí zadek? ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nie fazule, ale kakaové zrná. Animáku sa nedá uprieť štýl, taký drsnácký a akčný. Celý čas som ale čakal na komedionálne scény, tie sa však nedostavili. Škoda, pretože v takomto vážnom prevedení to nie je ono. Ináč animácia je rozpačitá, na jednej strane prostredie (domy, autá, zbrane, lesk na kovových predmetoch,...) celkom dobré, na druhé strane samotné kakaové bôby s tými ich "zložitými" ústami a dokopy max. troma druhmi grimás každej postavy. Akcia ale pobaví. Hodnotenie: 55% ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Naprosto bez šťávy a chutě. Grafika vypadá jako by to dělali v roce 1990 a ani hlasy se k fazolím vůbec nehodí. Pro nejmenší to není páč se tam pořád střílí. Jediné za co hvězdy je za příběh a za to, že film nemá dvě hodiny. Díky bohu. 35% ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Vražedný fazole, koho by to napadlo. Po příběhový lince se mě to zdálo až překvapivě dobrý, ani jsem to nečekal, ale musí se to brát s nadhledem, jinak to nejde... proti tomu snad ani nemůžu nic namítat, bezva hlášky, dobrá hudba a bezva prdel… ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mna tento animak dost pobavil, aj ked animacia nehyri skvelou grafikou, ale to vobec nevadi, pretoze film je prespikovany mnohopocetnymi akciami, kde sa vystrielalo obrovske kvantum nabojov. V animaku sa vystriedalo velke mnozstvo zbrani a to od pistoli az po bazuku:) Sem tam sa aj dostavilo na kontaktne boje, ktore boli okorenene takym spomalenym modom podobajucim sa na Matrix:) Aj v strelbe ho pouzili, kde to fajn zapasovalo. Odteraz sa budem bat jest fazule, co ked medzi nimi bude Zabijak Bean?:))))))))))) ()

Reklama

Reklama