Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta pěti mužů se špatnou pověstí, zapletených do různých legálních i kriminálních aktivit, přijde na způsob, jak rychle zbohatnout. Vše je dokonale připraveno. V té chvíli se ovšem jeden člen gangu rozhodne ostatní kumpány podrazit. Ve hře, kde prohrát znamená zemřít, je v sázce doslova vše.. (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (3)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Obvyklé podezřelé jsem neviděl, a tak mi při projekci naskakovala v paměti spíše Insomnie, kde se hlavní hrdina také stále více zaplétá do tenat jednoho nešťastného přečinu, na který se lavinovitě vrší další. Ale podezírat tvůrce z opisování by už fakt zavánělo pokročilou paranoiou, protože stejně tak bysme se mohli hněvat, jak někdo neustále "vykrádá" například Rámajánu (na IMDb koneckonců kdosi poznamenal, že Superman je vlastně takový okopírovaný Hanumán :-)). V porovnání s režisérovým debutem nabízí Johnny Gaddaar vymazlenější vizuál a jeho technická úroveň bez ztráty kytičky snese srovnání s hollywoodskou špičkou. Příjemný neo-noirový zážitek z jednoho odpoledne na Festivalu bollywoodského filmu 2009. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Gangsterka, která mi chvílemi připomínala Obvyklé podezřelé, ale to byla jistě náhoda. :-) Nepůvodní scénář v Indii... Není možná. ()

Reklama

Reklama