J. Rupert ThompsonHudba:
David VanacoreÚčinkují:
John Henson, Jill Wagner, John Anderson, Saye Yabandeh, James Maslow, Shannan Leigh Reeve, Logan Henderson, Jessie Graff, Travis Cluff, Monica Kaufmann (více)Obsahy(2)
Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)
899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()
Není to úplně beznadějné, ale chcete-li sledovat, jak si soutěžící nabíjejí čumák při zdolávání soutěžních překážek, doporučuji raději Hry bez hranic nebo Takešiho hrad. A chcete-li sledovat náročnější úkoly a trénovanější jedince, pak je tady Ninja faktor. Pokud trváte na tomtéž, pokračujte britskou verzí s mírně vtipnějším komentátorem. ()
Americká verze Ninja Faktoru, která přímé srovnání se svým Japonským otcem nemůže ustát... Soutěž, kde jde hlavně o replaye nárazů, držkopádů, "vtipných" hlášek obou komentátorů a opět (stejně jako v Fear Factoru) podivné soutěžící. Navíc, když člověk z nějaké překážky spadne, může začít znova, no fuj! :p ()
Tato veze také nebyla špatná, ale ačkoli se říká že ve dvou se některé věci lépe táhnou tak bohužel na moderování by v tomto případě stačil jen jeden. Ten druhý jenom říkal: Přesně tak. Za to byl placený?! A Amanda Beyer byla nenahraditelná. Všechny ostatní komentátorky na trati stály za starou bačkoru. Ale také jsem viděla určité díly několikrát. Pády, lidé a promyšlená trať, to bylo taktéž pozitivně nezapomenutelné. ()
Skvělá ranní oddychová reality-TV show,kterou si na Barrandově každý víkend nemohu nechat ujít.Každý den jiné překážky,jiní soutěžící,zábavní moderátoři,legračně doplněné zvuky plesknutí a lámajících se kostí,směšné animace,dobré přezdívky na soutěžící...co víc si od TV pořadu přát?Henson z trojice moderátorů nejvtipnější,možná že to někdy moc přehání.1 řada=80% pokud plynule shlédnete dvě řady této soutěže a přijdete k třetí,celkem vás zklame že pořád jsou jedny a ty samé překážky a začne vás pořad nudit,jako mě,dřív jsem dělal vše proto abych pořad viděl,dnes když ho stíhnu u něj dělám třeba i jiné věci,jako prohlížím časák s někým se bavím a shleduji jen koutkem oka.2 řada=70% smůla jak dopadl tento skvěle nápadovitý pořad to mě mrzí.3 řada=60% naopak 4řada mě hodně mile překvapila,zasněžená krajina i překážky,úplně nové atrakce,směšné a na úrovni.4 řada=75% Hensona skvěle doplní i skutečný moderátor John Anderson,který bohužel nijak nepobaví,Jill Wagner zde pasuje,at dělá vtipnou nebo i jinak.=75% celkem to vidím na slušnou dávku zábavy,stojí za to shlédnout... ()
Photo © American Broadcasting Company (ABC)