Reklama

Reklama

V těle boubelky

(seriál)
  • USA Drop Dead Diva (více)
TV spot
USA, (2009–2014), 56 h 6 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvůrci:

Josh Berman

Hrají:

Brooke Elliott, Margaret Cho, Kate Levering, April Bowlby, Jackson Hurst, Josh Stamberg, Gregory Alan Williams, Ben Feldman, Rosie O'Donnell, Rhoda Griffis (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mladá, krásná, úspěšná a lehce naivní. Taková je hlavní postava Deb Dobkins. Její život jako z pohádky plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě ukončí autonehoda, po které se dostává k nebeské bráně a svému "nebeskému úředníkovi" Fredovi, který má rozhodnout, zda je Deb vhodný kandidát pro nebe či peklo. Po vášnivé diskuzi však Deb na Fredově nebeském počítači odklikne návrat na Zemi a dostává se do těla právničky Jane Bingum. Do těla poněkud většího, než na které byla zvyklá. (bobrux)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (52)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Seriál mě zaujal svým konceptem,ale hlavně tím,že se odehrává hojně v právním prostředí.Uznávám že když se posmrtně duše namyšlené blondýnky dostane do těla boubelky-právničky,že to zní hrozně stupidně.Naštěstí je to jen první díl,pak se nám rozjedou právní bitvy,pracovní konflikty atd.Samozřejmě že tam jde i o vztahy,dokonce tam i zpívají.Je to celkově bráno humornou formou,ale pro mě jako člověka co má rád seriály a filmy z prostředí soudu,všechno co se děje mimo soud odpouštím.Zkrátka je to taková pravá blondýnka,má stejnou duši zato kila navíc.. ()

A_san 

všechny recenze uživatele

Pokud očekávate nějakou kvalitu a super seriál, nekoukejte se. Po polovině první série se koncept stále opakuje. Krásná, hubená bloncka parazitující v těle super chytré právničky, která ovšem musí mít vadu (přece nebude tak super chytrá a ještě krásná, tak to dneska nefunguje:D!) ukazuje, že převálcuje jakýkoliv zákon v jakémkkoliv státě a že pocit pravdy a správná hra na emoce zajistí vždy jasnou výhru u soudu. Z osobního hlediska je příběh docela vláčný a dlouhý, ale zase na odpolední koukanou u oběda to není to nejhorší. ()

Reklama

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem dnes zapnula televizi a na nejmenované (všichni asi tušíme které) stanici začal první díl tohoto seriálu. V první chvíli jsem to chtěla přepnout, ale nějak mě to prostě zaujalo tak, že jsem se na to dívala dál. A rozhodně se u toho bavím :D. I když je mi dost líto hlavní hrdinky, nedovedu si takovou situaci představit :D Zatím tomu dávám čtyři hvězdičky. Uvidím po dalších dílech, třeba změním názor :) EDIT: Už je pátá řada, u nás zatím odvysílání dvě. Doufám tedy, že se odvysílají všechny :) ()

Aleais 

všechny recenze uživatele

Až na ten detail, že hlavná protagonistka je pôvodne modelka a prevtelí sa jej duša do bacuľatej právničky, je tento seriál najmä čo sa týka prípadov, nimi porovnateľný a možno aj lepší ako svetoznáma Ally McBeal. Ally McBeal je seriál, v ktorom je práca, práca a potom zábava, veľká zábava a ešte tisíckrát zábava, plus riešenie citových a sexuálnych záležitostí hlavných protagonistov. Právne prípady sú pompézne, častokrát absurdné a zvrátené, ťažko vysúditeľné a menej reálne. Je to ako keď v Dr. Houseovi sa riešia lekárske prípady, ktorých výskyt na zemi je povedzme 2%-5% z celej populácie. Drop Dead Diva má právne prípady reálnejšieho charakteru, aj keď máva taktiež časté kuriozity. Inak treba brať do úvahy, že je to hlavne samá práca, práca, práca, práca a ešte raz práca a potom riešenie citových záležitostí hlavných protagonistov a štipka zábavy mimo práce. O tom je však právo v USA, kde driete ako kôň od rána do večera, vlastne netreba zachádzať tak ďaleko, rovnako to funguje aj na Slovensku u mnohých advokátskych koncipientov, ktorí sa idú zodrať z kože za málo peňazí. Ak neholdujete právu, nie ste fanúšik do súdnych prípadov alebo rovno právnik, zrejme vás to nezaujme. V opačnom prípade vás to chytí. Ja som baculka, čoskoro právnička, existuje snáď z môjho pohľadu lepšia dejová línia? Plus, neriadim sa hodnoteniami na csfd, ale na imdb.com, lebo tu je mnoho skvelých seriálov hlboko podhodnotených. Na imdb.com to má cca 70,3%,neporovnateľné. Pričom tu to hodnotia len Česi a Slováci ale na imdb.com to hodnotia ľudia z celého sveta. Niet o čom. ;) ()

obivan568 odpad!

všechny recenze uživatele

Klient si naverbuje právníka, právník se jej snaží dostat z problému, nesympatická ženská řeší problémy svých gay kamarádů, klient pod výhružkou "druhé strany" říká právníkovi, že chce odstoupit, právník se mu to snaží rozmluvit, nesympatická ženská řeší problémy své kamarádky, kterou (nevím proč) mám pokaždý chuť augmentovat koule a silně je nakopnout, právník svému klientovi rozmluví odstoupení, debilní hudba, právník klienta vyhrává případ, klient poděkuje, nesympatická ženská se (jako) směje. A tohle 45 minut denně a 5 dní týdně pořád dokola!! ... A zmínil jsem se, že právník vyhrávající případ je vždycky z okruhu gay kamarádů, kterým pomáhá právě ta nejnesympatičtější ženská, co jsem kdy viděl? A pozor - většinou i ta nesympatická ženská má vlastní případ, který vyřeší a debilně se usmívá!! ... Pro mě nekoukatelná hrůza, kterou (zase - nevím proč) někdy prožívám. ()

Galerie (658)

Zajímavosti (3)

  • Tenistka Serena Williams je velkým fanouškem seriálu, díky tomu jí scenáristé napsali roli přímo na tělo a obsadili ji ve čtvrté sérii. (Palvinie)
  • V seriálu je i zmínka o Praze, a to v 10. dílu 1. série, kdy sestra Graysenovi (Jackson Hurst) klientky tvrdí, že studovala u madam Bidesmanové, učitelky okultismu. (Palvinie)

Reklama

Reklama