Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 194 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(261)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (1)

Vetřelci dávnověku (2009) 

Naprosto parádní konspirační seriál. Skvělá témata, někdy brána i z jiného úhlu pohledu než jak je všichni znají a havně výborní průvodci, o tom, že tento dokumentární seriál není nijak pochybný, svědčí i účast samotného velkého Ericha von Dänikena a samozřejmě toho nejdůvěryhodnějšího - Georgia A. Tsoukalose... Prostě paráda, strhující zpracování, spoustu zajímavých témat a informací, nenudící koncept a velice často i spoustu nových informací. Pro ufology (a nejen pro ně) jakéhokoliv druhu rozhodně povinnost... 85%. ()

Reklama

Reklama