Reklama

Reklama

Vetřelci dávnověku

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Historický / Mysteriózní
USA, (2009–2024), 194 h 26 min (Minutáž: 41–88 min)

Hrají:

Robert Clotworthy (vypravěč), Giorgio A. Tsoukalos, Erich von Däniken, David Childress, David Wilcock, Linda Moulton Howe, William Henry, Jonathan Young (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(261)

Vzrušující historický dokumentární seriál Vetřelci dávnověku za velkého zájmu diváků zkoumá 75 milionů let důkazů o tom, že naši planetu v minulosti navštívily neznámé mimozemské civilizace. Ve 21. století vědci, odborníci a vládní agentury z celého světa konečně spojili síly ve snaze najít důkaz o existenci mimozemského života. Ale i když to nikdo z nich nechce otevřeně přiznat, tento „hon na mimozemšťany” probíhá už několik dlouhých dekád. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Frajer42 k tomuto seriálu (2)

Vzpomínky na budoucnost (2009) (S01E01) 

Kloním se k myšlence, že nás v minulosti navštívili určité bytosti z kosmu a nebál bych se po pár litrech piva tvrdit dokonce i to, že nás zde zanechali a jsme jejich vědecký experiment, protože mi připadá, že mezi ostatní živočichy jednoduše evolučně nezapadáme. Dokument rozhodně předkládá zajímavé myšlenky a dotýká se zajímavých oblastí, které rozhodně podněcují divákovu mysl i hranice představivosti, což se mi moc líbí. O poznání méně se mi líbí kterak jednotliví doktoři prezentují své domněnky a přicházejí s teoriemi, že z patra vždy vymyslím několik jiných - podstatně pravděpodobnějších a bez použití magie. Když řeknu, že se ztotožňuji asi tak s 20 % prezentovaného materiálu, tak budu asi přehánět. Jeden vedle druhého jsou brutálně poznamenáni profesní slepostí a nahlíží na všechno pouze z jednoho úhlu pohledu a vymýšlí těžce fantasmagorické scénáře. [60 %] ()

Důkaz (2010) (S01E02) odpad!

Po silně domněnkové první epizodě, jsem si naivně troufl očekávat, že v epizodě honosící se názvem "Důkaz", dojde skutečně na důkazy. Bohužel, tato epizoda se nese na velmi podobné vlně a k vidění je skutečná spousta nejrostodivnějších odhadů a dohadů, nicméně důkaz zůstává tím posledním, co zde uvidíte. Nepochybuji o návštěvách z vesmíru a rád bych tomu, co zde vidím věřil, ale všechny teorie jsou mnohdy tak neuvěřitelně zcestné a většina pseudo doktorů je od pohledu mentálně narušena. Občas něco, co dává docela smysl pronese Erich von Däniken, zbytek řečníků, netuším, kde vyhrabali. Myslím, že je čas se seriálem skončit, protože mi nejenže nic nedává, ale dokonce má na mě kontraproduktivní účinek a pozvolna přestávám na mimozemšťany věřit, když slyším ty píčoviny. [10 %] ()

Reklama

Reklama