Reklama

Reklama

Mladi ľudia idú na výmenné štúdium do Rumunska, ale namiesto toho sa len venujú dievčatám, alkoholu a večierkom.
Jedna párty sa pre nich skončí zle. Nielen, že jeden z nich sa podobá ako voda vode na pána zámku, ale ešte si na nich brúsia nechty upíri, ktorí ich chcú zabiť. (Slunkoo)

Recenze (15)

WoodoX 

všechny recenze uživatele

A prečo nie, je tam síce dosť kadejakých neželaných momentov, ale náhodou to ujde. Nemá to umeleckú hodnotu, avšak tieto filmy s takým nárokom ani nevznikajú a tobôž sa s takýmto nárokom nepozerajú. A oproti iným podobným komédiám to malo dosť zapletený koniec. Naviac si dovolím tvrdiť, že keby si k filmu sadnem naozaj len na posledných 20 minút, tak som z toho dosť vedľa. :-) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tato komedie ve mě vykazuje smíšené pocity. První polovina extrémně nudná, druhá polovina docela zábavná. Sice jsem čekal větší zábavu, ale to, že bych byl nespokojen, se říct nedá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a máme je tu již potřetí. Bratrské režisérské duo David Hillenbrand a Scott Hillenbrand se tentokrát rozhodli trošku upustit od další čistě klasické teen komedie a trošku začali koketovat i s hororovým žánrem. Tím se však nezměnila hlavní podstata jejich výtvoru a i zde se diváci dočkají celé škály humorných situací (někdy až dost trapných), ale ti co už viděli předešlé dva díly Blázinec na koleji a Blázinec na koleji 2, vědí co od nich očekávat. Hlavně když se tu objeví staré známé postavy, které se opět chovají „šíleně“. Musím ovšem uznat, že jsem už viděl mnohem lepší hororové komedie. To my však nezabránilo v tom, abych se celkem slušně nenasmál i zde. Především první polovina se mi líbila hodně a změna prostředí (ze studentských kolejí – do starodávného hradu) byla dobrá. O zábavu se tu starali hlavně „huliči“ Pete a Wang, kteří v sobě objevili skryté vlohy (jak co se kšeftování týče, tak i chirurgické praxe). To samé se dá říci i o Rustym a jeho rumunské lásce přes internet. Kdo mi tu neseděl, byla blonďatá dvojčata, ale tak prdlá Jennifer Lyons a její „rychlík“ Newmar potřebovali konkurenci. Jen mě trošku mrzelo to, že upíři zde nebyli využití dle mých představ. Naštěstí tu máme záhadné strašidlo, které unáší mladé dívky a lovkyni upírů, takže zápletka se ještě více okořenila, druhá půlka taky nebyla zas až tak špatná. Leč očekával jsem více, hlavně jako fanda hororového žánru.50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu překvapivě docela málo, aby to byla fakt nakoplá ulítlá komedie s velmi upírsko frankensteinovským pozadím. Jako pobavil jsem se, ke konci tomu už ale trochu docházel hned. Vypilovat pár vtípků, jdu v klidu výše. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Zezačátku pořádná nuda, v půlce stále nuda a marné pokusy o vtipy, koncem naprostá stupidita která mě dokonale otrávila. Velké zklamání, jestli toto mělo být vtipné a zábavné tak vážně nevím, asi stárnu.... ()

demented 

všechny recenze uživatele

Má to svetlé a vtipné momenty, ale bohužiaľ je to aj veľká bláznivá psychotina s kopou trápnych vtipov a prestrelenou stopážou. Na druhej strane stokrát lepšie než všetky možné "Movie" snímky, čo je dané orientáciou skôr na osemdesiatkové komédie než brutál-fekál-dementné paródie nového tisícročia. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o klasickú americkú "stupidnú" komédiu, ktorá má možno dej plytký ako voda v umývadle, ale ide o to, že je to komédia, slúži na pobavenie a tým pádom svoj účel splnila. Film som videl 3x a stále sa nedokážem prestať smiať na americkej produkcii. Američania nemajú predstavu o svete, ale napriek tomu film stál zato. 75% ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Zo začiaku fakt dobre rozpovedaný dej, neskôr nuda, nuda a nuda a jednoducho slabé gore scény, výkony postáv i vtipy. Nečudo, že som pri tom zaspal, aj keď som sa silou mocou snažil dokukať to do konca. 1 bod za sexi kočky. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Najsvetlejší moment tohto supernudného kúsku prichádza okolo 85 minúty: záverečné titulky ohlasujúce koniec hodinu a pol trvajúceho divákovho utrpenia... ()

intro 

všechny recenze uživatele

HAHA, tak tohle měla být nějaká komedie ve stylu Scary Movie? Trochu to nevyšlo. S partičkou amerických studentíčků se budete nudit po dobu celého filmu a jen občas se lehce pobavíte. Jinak BLBOST. ()

Reklama

Reklama