Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

Smejky87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle by byla alespoň 3 hvězdičková záležitost, kdyby to bylo vytvořeno tak, jak to doufám většina lidí chápe - jako vtip, nebo sociologická sonda. Bohužel se obávám, že ono kdyby se nekoná. Čili tady máme jen tragikomickou scénku s tajuplnou (i když tajuplnosti má v sobě asi tolik jako kdejaká důchodkyně od vedle) věštkyni a je až s podivem do jaké míry jsou někteří lidé schopni jim ty nesmysly baštit. ()

mazzarek odpad!

všechny recenze uživatele

Tvrdit o sobě, že umí věštit, může opravdu jen blbec. Lidi co tomu věří nejsou chudáci, ale idioti. Je to druh obživy, kde se cucají z lidí peníze a nejspíš to i dobře vynáší. Většina lidí co tam volá, tak nejsou zrovna 2x bohatý a pak se diví, že platí tolik peněz při vyúčtování. Rok a půl zpátky umřel táta a máma tam zavolala. Říkali jí samí bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla. Když přišlo vyúčtování za telefon, tak se hodně moc divila, že jí ta sranda stála 2854,- Kč. Je to jen o psychologii. ()

Reklama

Dr_Virus12 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že i když jsem toto hodnotil jako odpad! , tak se musím přiznat, že bych to nejradši hodnotil pěti hvězdičkami. Jestli se chcete podívat na dobrou komedii, tak se na to opravdu koukněte. Čemu všemu ti lidi dokážou uvěřit , je až nemožné. Jako skvělou komedii na odreagování opravdu doporučuji :) ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nedám ani zhulenej. Vždycky se ve mě i přes oslabené vnímání probudí člověk, litující zoufalce v posledním tažení, ze kterých si ještě někdo před za a. sebevraždou, za b. úmrtím na raka, za c. zbavením svéprávnosti udělá kasičku. A vždy mu pěkně poradí. Především rady a názory polocikánských kurev i buzerantskejch plešounů na zdravotní stav telefonujících mě uvádějí v úžas. To na to fakt není paragraf? Kladivo na čarodejnice nám dává takový milý návod, jak ohleduplně zbavit společnost tohoto nánosu parazitických sviní. Směle do toho, sirky hradím. ()

RumbleFish 

všechny recenze uživatele

Je to bbost na entou a soudný člověk tomu vůbec nemůže věřit. Přesto jsem se u toho docela nasmál, zvláště debilitě kartářek i volajících. Některých starých dam mi bylo i líto; jedna snad 80-ti letá paní se za ty nehorázné peníze ptala, kdy pro ni bude nejvýhodnější prodat pozemek... pochybuji, že jí to vyšlo... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama