Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Recenze (168)

Cival 

všechny recenze uživatele

Thanksgiving to nesahá ani po prvmí uřízlou hlavu. Koncepčně naprosto zmatené, tápe mezi dnešními trailery a dobovou propagandou... proto i zcela zbytečné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jako fiktivní trailer Stolz der Nation vůbec neuspěl. Bylo na tom hrozně vidět, že to je všecko za kulisama a ten příběh by určitě stál za vyližprdel. --- 30 % --- ()

T2 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byť o polovicu kratšie a mohlo to byť fajn, takto to je až zbytočne zdĺhavé, skoro bez efektu. /45%/ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Elimu odporucam tocit len minutove filmy pre Tarantinove filmy :D Kto by to bol povedal, ze sa bude dat ohodnotit aj tento kusok :) Este mi k dokonalosti chyba na konci Shosannina veticka: "I want to send a message to Germany!" :D:D ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Ministerium für Volksaufklärung Und Propaganda..... Vážené dámy, vážení pánové, VŽDYŤ JE TO PRDEL !!!! Je obdivuhodné, jak Tarantino (E.Roth) dokáže maličkostmi vytvořit mystický svět čehokoliv. Třeba fašismu. Nehodnoťme kvalitu něčeho, co vzniklo pro pobavení. Nebo jednou budeme nuceni hodnotit věci, ze kterých nám bude na blití…. (možná, že už je pozdě…) ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jestli mám hodnotit jako napodobení goebbelsovské propagandy (což by bylo za pět) nebo kvalitu jako takovou (což by byl odpad, neb to strašně připomíná goebbelsovskou propagandu). Takže průměr. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je super ! :D Call of Duty Daniel Brühl level Challenger proti Beginner náckům. Ani nevadí, že se jedná o černobílý formát. je to vtipný, nápaditý a svižný. V barevné verzi by to bylo na plný počet. 8/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Eli Roth po sérii úspešných béčkarských krvákov (CABIN FEVER, HOSTEL) v roku 2007 (HOSTELOM 2) dočasne skončil nakrúcanie vlastných celovečerných hororov a išiel do učenia k Tarantinovi. Hral mu v AUTE ZABIJAK, pre GRINDHOUSE nakrútil trailer na neexistujúci slasher THANKSGIVING a hral „hráča baseballu“ v NEHANEBNÝCH BASTARDOCH. V nich je mladý Nemec (Daniel Brühl) pýchou národa po tom, čo sám z veže vystrieľa stovky vojakov a Goebbles o tom nakrúti film. Práve ten sa rozhodnú v závere vojny využiť nepriateľské vojská, keď sa jeho premiéru v kine rozhodnú obohatiť o bombový atentát na Hitlera. Eli Roth tento fiktívny film skutočne nakrútil a to ako 7-minútový čiernobiely kraťas. Ťažko hodnotiť dialógy, príbeh či postavy, nič z toho tu v podstate nie je – ako ukážky v NEHANEBNÝCH BASTARDOCH mi to sedelo viac, v „celej“ 7-minútovej verzii mi to pripomenulo „najkrvavejšiu scénu v kinematografie“ z HORÚCICH STRIEL 2. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Koukam, ze tady se hodnoti nejakej minutovej trailer a ze existuje 6 minutovej kratas asi nikoho nezajima. Kdyz jsem to videl v Panchartech, tak me nenapadlo, ze to netocil Tarantino, protoze to Roth zvlad na vybornou. Samozrejme to je desna hovadina, nicmene pusobi to dojmem, ze to skutecne mohlo vzniknout jako valecna propaganda, ale zaroven to je paradni parodie, kde Bruhl kropi nepratele po desitkach. Me to zkratka bavilo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Vcelku působivý trailer, pokud pomineme fakt, že je na svou fiktivní dobu natočen příliš moderním stylem. Eli Roth překvapivě správně naladil diváka na one man show - hrdinský příběh bojovníka za vlast, jako nacistická propaganda věrohodné... Jen to děcko Daniel Brühl na svou roli nemá koule. 7/10 ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásně stylové. Už v Panchartech to vypadalo jako film, který bych chtěl vidět a tenhle trailer mě v tom jenom utvrzuje... :) k Tarantinovi už ty fiktivní trailery prostě patří a kdyby todle dopadlo stejně jako Machette (tedy natočilo se to), tak bych se jakože teda ale vůbec nezlobil... :)) ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

T+R si můžou kecat co chtěj, ale je vidět, že o Goebbelsově způsobu propagandy vědí velké černé v tunelu. Goebbels (BTW ten šašek ve filmu o traileru mu neni podobnej ani z rychlíku) se přímému zobrazování probíhající války naprosto zásadně vyhýbal, tu nechal tvořit o Fridrichu Velikém, tu nechal po(u)pravit Žida Süsse, tu se obrátil k Napolenským válkám. A černobílá k dobovosti nestačí. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapuje, že tady něco takového je, ale beru to tak, že prostě jdeme v Grindhouseovských stopách. WHO WANTS TO SEND A MESSAGE TO GERMANY?!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti trailerom na neexistujúce filmy. Nápad točiť upútavky na snímky, ktoré nikdy neexistovali, sa mi zdá dokonca celkom zábavný. Zopár takýchto kúskov z retro horrorového projektu "Grindhouse" som si hodne obľúbil. No táto vec, "Pýcha národa", ma vôbec neoslovila, ani nepobavila. Nacistický vojak na kostolnej veži, čo presne mierenou streľbou likviduje zástupy amerických vojakov. V réžii Eliho Rotha je aj tých necelých sedem minút neznesiteľná nuda. ** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V Hanebných panchartech ta legrace působí skvěle, mimo Hanebné pancharty už je z ní bohužel pouze příliš natahovaná záležitost s několika vážně dobrými nápady. ()

Reklama

Reklama