Reklama

Reklama

Písečná smrt

(TV film)
  • Kanada Sand Serpents (více)

Veliteľ amerických špeciálnych jednotiek Richard Stanley (Jason Gedrick) sa spolu so hŕstkou svojich najlepších ľudí vyberie podľa rozkazu preskúmať akúsi baňu hlboko v srdci afganskej púšte. Na ich veľkú smolu sa však zakrátko nielenže ocitnú v zajatí na všetko odhodlaných bojovníkov Talibanu, ale o niečo neskôr i na... Jedálnom lístku obrovitánskeho prehistorického púštneho červa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Mal to byť akčný-vojnový-horor s obrovitánskym prehistorickým červom a namiesto toho sa mi zdalo, že pozerám na telenovelu s komediálnymi prvkami. Toto malo byť americké špeciálne komando na misii v Afganistane? To keď tam berú takýchto týpkov, tak zbohom americká armáda... A keď sa jeden vojak doslova rozplakal nad tým, že mu Talibanci ukradli peňaženku s fotkami svojich dcér..nezdržal som sa smiechu a údivu nad kvalitou scenáristu a hlavne režiséra. Apropo Megačerv.. Nakrútiť jednu scénu s "hlavným predstaviteľom" a nakopírovať ju do jednotlivých scén je ukážka toho ako ušetriť na rozpočte filmu. Tlieskam. Jedna hviezda za celkom slušný filter..:) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Primakůl poslední dobou ve 22:00 válí! Válí jako hovniváli - pořádné koule sraček, tak jsem při spatření názvu "Písečná smrt" zvětřila odpádek a při své úchylnosti nevynechala tuto možnost se zplna hrdla zasmát. Scénář byl opět zabaven kreativnímu chovanci psychiatrického ústavu, co svůj čas rovnoměrně dělí mezi mazání hoven po stěnách a psaní příběhů o vraždících koalách, vraždících koblihách a vraždících kokotech - což je případ "Písečné smrti". Po "poušti" v "Afghanistánu" špacíruje banda kokotů v maskáčích, banda kokotů v utěrkách (vypadají jako rusáci) a všechny je polyká jeden obří, zubatý, strupatý megakokot. Jeden nesmysl za druhým je korunován úchvatnými dialogy a pseudohereckými výkony nesympatických ksichtů. O úrovni triků bude lepší se vůbec nezmiňovat, vaše šestiletá neteř by v hodině výtvarné výchovy zvládla vytvořit lepší efekty a ještě by přitom zvládla nazpívat kvalitnější soundtrack. Odpad neudělím jedině vzhledem k faktu, že jsem se opravdu hodně nasmála, div jsem si spodní prádlo nemusela vyměnit:-). A proč jsem teda tématicky obdobnému "Chvění" dala 4*? Protože tam hráli skuteční herci a humor byl záměrným, nikoliv nechtěným produktem. 15% ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Američtí pěšáci se nacházejí v odlehlých pouštích Afghánistánu. Zjišťují, že největší zdejší hrozbou rozhodně nejsou povstalci. Po sérii výbuchů se totiž ze země vynoří prehistoričtí gigantičtí červi. Vojáci požádají o pomoc afghánské uprchlíky. Jen ti je mohou vyvést podzemními tunely ze zóny smrti… ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Chvění 10 nebo tak nějak. Bídný scénář a příšerné prostředí nějaké skládky (poušť v Aghánistánu? chachá), kde běhá pár lidí dokola. Tu jednu hvězdičku dávám za sympatickou vojandu (no, vojandu, ona se jako vojanda nechová, ani tak nevypadá) a trošku originální úplný závěr filmu (jinak byl konec příšerná blbost). Nicméně se mi ty obří vysavače lidí, kteří se pohybují pod zemí jako ve vodě, poměrně líbily. ()

hajdano 

všechny recenze uživatele

Pár facek by zasloužil už ten, koho jen napadlo realizovat tenhle projekt. Primitivní efekty, které snad dělal nějakej teenager na počítači ve svém osobním volnu, hrůza co se může dostat do televize 3 desetiletí po natočení prvního Vetřelce s dokonalými triky ... od první minuty člověk ví, jak všechno dopadne. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama