Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Shin Yoon Bok je talentovaná malířka, která skrývá své pohlaví a jako chlapec studuje malířství. Jednoho dne se setká s velkým malířem, který pomůže rozvinout její talent. Kim Hong Do je ten muž, který naučí Shin Yoon Bok jak správně malovat, ale hlavně rozvíjet pevné přátelství mezi učitelem a žákem. Jenomže Kim Hong Do netuší, že Shin Yoon Bok je dívka a že mají společnou minulost. Jeho přítel, Shin Yoon Bokin otec, byl před deseti lety záhadně zavražděn a on chce zjistit, kdo zločin spáchal a proč. Navrátí se Shin Yoon Bok ztracené vzpomínky, které by mohly být klíčem k rozluštění vraždy jejího otce? A pokud ano, bude muset odhalit, že je dívka? (Zíza)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení scény, v níž se herečka Moon Geun-young (Shin Yoon-bok) pře se seriálovou postavou herce Shin-yang Parka, Kimem Hong-do, udeřil herec nešťastnou náhodou herečku loktem do obličeje. Tímto zákrokem ji zlomil nos a poslal tak herečku na jednotýdenní rekonvalescenci, během které se pozastavilo i samotné natáčení seriálu. Incident se odehrál 8. 10. 2013. (Conspi)
  • Malíř Shin Yoon-Bok, narozen v roce 1758, je skutečnou historickou osobností, nebyl však pravděpodobně ženou. O jeho soukromém životě není mnoho známo a jeho vztah k malíři Dan Won také není zcela objasněn. Velká část obrazů v seriálu jsou jeho skutečnými výtvory, například obraz ženy z úvodu a závěru seriálu se jmenuje "Portrait of a Beauty". Přehled jeho maleb je možné najít na webu en.wikipedia.org/wiki/Hyewon_pungsokdo. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama