Reklama

Reklama

Bollywoodské rytmy

  • USA Bollywood Beats
všechny plakáty

Obsahy(1)

Raj je profesionální tanečník a smolař, který se snaží udržet svůj rozpadající se život pohromadě. Poté, co začne tanec vyučovat, nachází nové životní naplnění ve svých žácích - ale brzy se musí rozhodnout mezi nimi a svou životní šancí. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Wewik 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když USA se snaží natočit něco z Bollywoodu. Tento film mi prijde docela amatérský, ale za shlédnutí to stálo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V americké kinematografii se s tanečními filmy doslova roztrhal pytel a tak zasazení podobně laděného příběhu do Indie vypadá jako taková odpověď na ně. Myšlenka je vcelku zajímavá, ale telenovelácké zpracování celou koncepci naprosto pohřbívá. Podivné dialogy, amatérské herecké výkony a vůbec celková křečovitost zábavnosti nijak nepřidává. Jediné co stojí za povšimnutí se zdá být hudba, ale to je na takovýto film přeci jen poněkud málo. Snímek je tedy spíše pro 'telenovelácké' diváky, jinak se jedná o naprostou ztrátu času. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, tak tohle je tragických sto patnáct minut. Už od prvních minut mi bylo jasné, že vydržet až do konce bude téměř nad mé síly. Scénář je tak příšerný, že něco horšího jsem už zase dlouho neviděl. Jeden z komentátorů níže psal, že se jedná o telenovelácké zpracování. Velmi výstižně řečeno. Všechno je neskutečně natažené, řadu scén bych úplně vypustil, herecké výkony stojí za houby. Herci by měli platit tvůrcům, že je vůbec obsadili. Děj je tak naivní a dialogy tak příšerné, že nechápu, že se mé uši nesebrali a neodešli z domu pryč. Budu se u těchto typů filmů opakovat, ale pořád nemůžu pochopit, kde berou tvůrci peníze na podobné snímky. Za polovinu těch peněz bych natočil o dost kvalitnější film. ()

Reklama

Reklama