Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

Hucocaky 

všechny recenze uživatele

Iba dve hviezdicky aj to len pre krásnu Katrinu Browden. Myslim, ze sam by som dokazal napisat lepsi scenar. Film ma vela chyb, obsah je az prilis zjednoduseny. Na konci snimku sa objavil "vzrat" ktory tam vsak nemal co robit, to len svedci o tom, ze reziser bude amater. Nemozeme predsa rozpravat pribeh o jankovi a marienke, ktori si preziju cestu do lesa, preskakaju mnoho prekazok, boja sa zlej jezibaby, a na konci vysvitne ze, vlastne vrahovia su oni sami. 2/10 ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl film s něčím srovnat, byla by to pravděpodobně Disturbia, ale ta má oproti Shortcut jednu velkou výhodu a tou je Shia LaBeouf. Žánrově je to dosti podobné, takový teenthriller, a s pointou obojí předvídatelné (krom závěru sc, který je dost cool - nebo pro někoho hrozná blbost :-). Hudby jsem si tu moc nevšim, takže to asi nebude nic extra ani žádný propadák, herci jsou takoví obyčejní, jen ta fotbalistka je na "typickou" blondýnku dost sympatická (až na ten běh, takhle běhá někdo, kdo hraje fotbal??? :-)) Nicméně film splnil všechno, co jsem od něj čekal. 6/10 ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

velmi zle....Neoplati sa na to ani pisat komentar ale tak ked som uz zacal tak par viet uz napisem. Divny "horor" ktory netusim komu bol vlastne adresovany a ako je mozne ze niekto na takyto namet da peniaze. Do 50mminuty sa nesalo absolutne nic..a uz ma zacali premahat mdloby...ale akosi som sa prebral a "vychutnal" som si poslednu akciu....Za cely film sa mi pacil jediny zaber(urcite vsetci kto sa odhodlaju pozriet tento film budu vediet ktory)..a ten vyspickovany koniec, ktory nas mal akoze polozit...no nemam slov....bolo to prinajmensom usmevne....Takze knecny verdikt...pozerajte to iba ak sa uz fakt neskutocne nudite alebo si hcete nieco pustit na zaspanie. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Scénář je tak jednoduchý až naivně hloupý. Proč ti mladí neujeli autem, když po nich ten blázen střílel, ale radši utekli? Proč nesebrali pušku když ho omráčili a on spadl do jámy? Proč, proč, proč. Závěr byl dobrý, ale ani mě nijak nepřekvapil jelikož takovýchto thrillerů je plno a rozhodně povedenějších. Spíše kopíroval hlavní děj filmu. Jednoznačně jednoduché a přímočaré. 45% ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

A je to tu... Jakožto výjimečný jednohvězdičkář to prostě jednou přijít muselo. A to už je v mém případě co říct. Takže.... Wau! Tohle je katastrofální. Musím zřejmě brát ohledy na ten rok vydání. Což samozřejmě beru, viděl jsem z toho roku aj i starší mnohem mnohem mnohem lepší kousky. Tohle je od scénáře až po herecké výkony absolutní hrůza. Upřímně jestli toto dostalo kolonku horor tak já jsem včera přiletěl z Jupitera a zítra odlétám na Venuši. Nevím, jako pokud chcete hodně rychle usnout a nebo zdemolovat svojí natěšenou náladu na film, tak prosím, zapínejte... 20-25% a to je. Za to že tam hrál mladý Dave Franco a za tu námahu a snahu vytvořit prostě nějaký film. Jsem hold dobrá duše. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama