Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Typický teenagerský horor. Celé je to takové unylé a bez nápadu, a to jak po řemeslné stránce, tak i co se děje týče. Film obsahuje dva zvraty, respektive překvapení - první je tak průhledný, že jej každý zběhlejší divák rozpozná hned, jak se na něj začne připravovat půda, a ten druhý je špatný vtip. Kravina na druhou. The Shortcut zkrátka doporučit nelze, ačkoli nemůžu říct, že bych se u toho zas až tak úplně nudil. 5/10 ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Novo prisťahovaná rodinka, tajomná skratka lesom, podivný dom a ešte podivnejší starec o ktorom sa šíria miestne strašidelné legendy sú hlavnými prvkami tohto nenápadného hororu. Ale to, čo zo začiatku vyzerá ako obyčajná teenage vykrádačka otrepaných hororových príbehov podobného rázu, sa postupne premení na vcelku atmosférickú záležitosť s niekoľkými sympatickými dejovými zvratmi. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár ku tomuto filmu musel napísať jedine nejaký ambiciózny idiot, čo si narýchlo pozrel zopár starých, béčkových slasher horrorov a usúdil, že by sa na vyvražďovačke dalo aj dnes zarobiť zopár dolárov. Lenže všetko to pobabral. Totálne predvídateľný príbeh, záporný hrdina úplne bez charizmy, mimoriadne hlúpe rozuzlenie, málo vrážd a takmer žiadna krv. Réžia je taktiež hodne nudná. Toto bolo moje druhé stretnutie s prácou režiséra Nicholausa Goosena a opäť to nedopadlo dobre. * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Otrepaný, priehľadný námet, ktorý divácky zaujme len na polovicu. Celkový nádych je čisto “televízny”, a tak aj samotný dojem je presne taký, aký si “ShortCut” zaslúži .. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zase jeden takovej tuctovej teanage slasher. Začínají se tyhle filmy lehce opakovat zdá se mi. Teda ne, že by snímky na podobný téma byli někdy originální, ale už to není ani sranda.30% ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudný horor, ve kterém byly tak 2 - 3 trochu napínavější scény. Takže to slovo horor berte hodně s rezervou. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +celkem dobří herci, zajímavé příběhové pozadí, závěr a závěrečná pointa -slabší atmosféra, dlouhý rozjezd/// Tak první dojem byl docela dobrý, postavy patří mezi ty normálnější, herci jsou sympatičtí. Jen to první půlhodinku působí více jako teen film, než horor. Až později se začne něco dít a tady jde film mírně z kopce. Dlouho čekáte a pak je to takové nemastné, neslané. Divák by chtěl prostě víc. Celé se to totiž semele tak nějak zvláštně. Úmrtí taky nejsou kdovíjak konstruktivní (sekerka, řetěz, nůž). Naštěstí to trošku zachraňuje závěrečná pointa, po které film má ještě co říct./// Celkem 51%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor nefunguje tak, jak tvůrci chtěli. Celou hodinu se v něm prakticky nic podstatného neděje, a to je jeho největší slabina! Parta teenagerů se snaží za každou cenu vypátrat víc o záhadném nevrlém starci, o kterém se vedou divné řeči, a dokonce i to, že zavraždil několik mladých lidí. Horor se dostaví vesměs v závěrečných dvaceti minutách a to finále není vůbec špatné, a navíc dojem vylepší opravdu nečekaná pointa. A sličné blondýnce Katrině Bowden to sluší, i když režie Nicholause Goosena je velmi průměrná a neobjevná. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Najsmutnejšie na "Skratke" je to, že je vlastne strašne zdĺhavá a kým sa vôbec niečo udeje, tak si človek hodinu obhrýza od nudy pred televízorom nehty. Už som bol silne nalomený na vypnutie, ovšem akčnejšia záverečná polhodinka to aspoň zachránila na dve. Možno keby bola "Skratka" krátkometráž s tou záverečnou polhodinou, dalo by sa uvažovať aj o vyššom hodnotení, takto sú dve hviezdy až až. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašně nudnej a nic neřkající slasher. Cokoliv co tu je je strašně nezábavný a nudný. Od postav přes děj až k vrahovy kterej byl jeden velkej omyl. Postavy jsem si nezamiloval spíše mi bylo totálně jedno co se s kým stane. To samé vrah kterej byl debilní a hlavně zapomeníhodnej. Celej slasher je nepovedenej. 2* dávám s velkým sebezapřením. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Vůbec ničím originální teenagerský horor nebo thriller s trapnou zápletkou, blbým dějem a stupidním koncem... - 23. 5. 2012 - 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Obstojně natočená kingovka bez Kingovy literární předlohy. Přesně takhle to na mně působilo a možná proto to bylo docela fajn. I když ten závěrečný zvrat si klidně mohli odpustit. Má to napětí, i ta atmosféra by se našla, krve trošku vyteče, někdo zhebne. Jo, koukalo se na to dobře. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Klasika dalších děcek která nenasrala ale zůstane v zapomnění jako spousty těchhle nevyužitých nápadu na film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Priemernosť z toho len tak kričí. To pravé orechové príde až v záverečných minútach a to pred tým je iba teeneagerská kriminálka s minimálnou atmosférou. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Ač jsem film zkoukla spíše náhodou, byl dobrý. Zpočátku to, pravda, moc horror nepřipomínalo. A děj se neposunoval k ničemu, co by vůbec horror připomínalo. Ovšem posledních 10 minut bylo nabyto akcí. A hlavně to bylo hodně překvapivé. Se závěrem jsem absolutně spokojená. Neboť nesnáším, když je konec bez konce. Škoda jen, že mi nějak uniklo, jestli ti kluci nakonci byli nějak spřízněni s tou rodinou. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Neskutočne tuctové, obohrané a absolútne nezaujímavé..jedine čo robí tento film pozerateľným je Katrina Bowden a dobrý koniec nič viacej nič menej.. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Tuctová teenagrská vyvražďovačka (ak to tak môžem nazvať, keďže s tými vraždami to tu bolo dosť biedne) ktorá fanúšika hororu nemôže ničím prekvapiť. Nemôžem povedať že by som sa vyslovene nudil, ale videl som to už všetko toľko krát a navyše tu všetko trvá tak dlho kým sa film niekam pohne a keď sa aj pohne, zistíme že to bola vlastne kravina. Záver trochu prekvapil a keď to celé hrniem, tak taký slabši podpriemer. ()

Reklama

Reklama