Reklama

Reklama

Past Life

(seriál)
USA, 2010, 10x60 min

Hrají:

Richard Schiff, Kelli Giddish, Cayden Boyd, Jacob G. Akins, Barry Hopkins, Vanessa Marano, Nick Wechsler, Corey Parker Robinson, Jermaine Crawford (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Skupina vyšetřovatelů pracuje v oddělení kriminalistiky na odhalování zločinů, které se zjevují různým lidem jako zážitky z minulého života. Do vyšetřovatelského týmu je povolán i policejní detektiv Price Whatley. Ten má za úkol při vyšetřování pomáhat. Seriál v sobě spojuje prvky mysteriózního dramatu a klasické kriminálky. (Amroth666)

(více)

Recenze (3)

Allein4 

všechny recenze uživatele

To vůbec není špatné...vlastně ač na reinkarnaci nevěřím, tak se mi to docela líbí... Zatím jsem viděl jen tři díly, tak to možná ještě změním, ale zatím velmi solidní nový seriál... EDIT 2.3.2010: No, tak jestli je pravda, co jsem se dočetl na některých amerických serverech, tak je to opravdu škoda. Seriál to byl rozhodně dobrý a myslím si, že je mnohem více jiných seriálů, které by stály za stopnutí... ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Past life - Pilot - 100%. Noahovy černé myšlenky a některé pasáže s ruční kamerou jsou věci, proč tento první díl je u mně tolik úspěšný. Vzpomínky Noaha jsou jako mrtvý život a to doslova. Pátrání po Rebecce bylo úspěšné a já jsem nadmíru spokojený. Past life - Dead Man Talking - 100%. Díl, který byl je ještě lepší než první díl. Díl, který se mi hrozně líbil(opět). Tentokrát se vyšetřuje společně s feťačkou, která pomůže dokázat nevinu a najít skutečného vraha ve svých snech neboli myšlenkách. 3. díl. - Soul Music - 120% Nejlepší díl ze všech. Pomoc Jenny a Brianovi. Těžký díl na celkový dobrý dojem. Tvůrci ale dokázali, že jsou jedničky. Znovu se zde odehrává něco, co se událo už před několika desítkami let. Opět se zde odehrává převtělení do jiného člověka, který se s tím musí nějak vypořádat. 4. díl - Saint Sarah - 110%. Díl o Sarah. Další nabitý díl, který ukazuje, že tento né příliš známý seriál měl hodně dobrou myšlenku. 5. díl - Gone Daddy Gone - 90%. O Owenovi. Je opravdu velká škoda, že kvůli malé sledovanosti musel být tento hodně specifický a zajímavý seriál zrušen. Je to škoda. Dr. Kate McGinn a Price Whatley předvedli úžasné schopnosti a poskytli první pomoc. ()

NGP 

všechny recenze uživatele

Původně jsem po přečtení hlavní myšlenky snímku byla nadšená, že konečně vzniká seriál, který by mohl klidně konkurovat Heroes, nebo Lost. Bohužel. S takovým námětem by se mohl vytvořit seriál desetiletí, a ono nic. Neni divu, když příběhy jsou převzaty z průměrných kriminálek, a vlastně ničím jiným film výjimečný není. Stačilo přidat pár zajímavých detailů, a už by vzniklo něco úplně jiného, ale bohužel po shlédnutí druhého dílu musím přiznat, že jsem ráda, že není tolik populární, protože by se zase našel nějakej chytrák, který řekne, že se mu to líbí, a dalších pár si řekne "jdu za davem". Podprůměrný seriál, který nechytí ani v prvních dílech, za další sledování nestojí vůbec. Bohužel, mohlo to být něco víc s tak velkolepým námětem. ()

Reklama

Reklama