Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspirováno románem Jacka Londona. Devítiletá Ryan, městské dítě, jede na návštěvu ke svému dědečkovi do malého městečka v Montaně. Studené podnebí, blázniví lidé a žádné nákupní centrum rozhodně Ryan příliš neokouzlí. Když však zachrání zraněného divokého psa Bucka a pozná nové přátele, její postoj se začíná měnit. Blížící se závody psích spřežení by mohly být skvělým dobrodružstvím - nechá se ale Buck zkrotit, nebo zvítězí jeho divoké instinkty? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

misterz 

všechny recenze uživatele

Najlepšia na snímku bola príroda, sneh a psi. To ostatné patrí do kategórie podpriemerných rodinných filmov so šablónovitou dejovou linkou. Film vhodný na pozeranie v prípade, že ležíte v posteli s ťažkou angínou, bolesťami hlavy, nedá sa vám spať a vy sa hrozne nudíte, ale zároveň nemáte ani náladu pozerať niečo normálnejšie. 40/100 ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Občas probleskuje nuda (divná scéna s převrhnutím saní, kdy se "hrdinové" chovají naprosto staticky). Neustále mluví o Buckovi jako o vlkovi, přitom to je sibiřský husky. Díky přiměřené stopáži a londonovské myšlence (nejsou důležité sponky:-) hodnotím tvůrce, kteří stylizaci ukočírovali, průměrně. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tam kde panuje příroda, vládne krása.......... Byl jednou jeden kříženec psa a vlka, dostal jméno Back. Jeho příběh se prolíná z příběhem Backa z knihy Londona Jacka. Rodinný příběh o dívce z města, která přijela na sever za svým dědečkem. Dětský, někdy i lehce naivní dobrodružný příběh. CHYBA VE FILMU - Back v 55 minutě uteče i z červeným postrojem kolem těla. V dalších záběrech jej však na sobě nemá......... Na příběhu je nejhezčí příroda snímaná kamerou Scotta Pecka. Hudbu mají na starosti Deeji Mincey a Boris Zelkin. Ve filmu hrají Ariel Gade jako Ryan a Christopher Lloyd jako její děda Bill Hale. Film je natočen ve 3D, ale pro tento druh filmu to není žádný přínos. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film pro děti. Žádné veledílo, hodně prvoplánové. 87 minut je tak akorát už to začínalo být nudné. Ale vychází to z takové té londonovské romantiky, má to celkem jasné poselství, děti to přivede na pár otázek a myšlenek. Dalo se to udělat rozhodně lépe a kvalitněji, ale v porovnání s mnoha alternativními zábavami pro děti to není špatně strávený čas. ()

ariari 

všechny recenze uživatele

taká oddychovka pre rozpetie 12 - 15 ročných,. "Dospelí" by to mali pozerať len ako spoločne trávený čas s potomkom. ..K tomu arašidy, trocha pokecu ...no ale veď o tom Londonovky sú. sice to ani omylom londonovka nebola, ale aspon navnadila na poriadneho bieleho tesaka a precitanie skutocnej knihy najmladsieho milovnika HUSKYOV. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film určený spíše pouze pro děti, protože je naplněn spoustou naivních scén. Naštěstí bývá často připomenut Jack London a dospělému divákovi napomáhá i krásná krajina, takže lze vydržet až do konce a nesklouzává to do naprosté stupidity. Díky za to, ale podívám se raději po Volání divočiny, které jsem už hodně dlouho neviděl. ()

liborzel 

všechny recenze uživatele

Já si nemohu pomoci,ale mě se ten film moc líbil.Krásný příběh o tom,že se i tak malý křehký človíček jako Ryan (ve skvělém podání Ariel Gade) může dokonale spřátelit s divokým zvířetem.Nádherným zvířetem.Krásná hudba dokonale ladí s přírodní scenerií Montany.Vůbec mi tu nechybělo to týrání psů,kterého je v Londonově Volání divočiny až dost.Dávám plný počet,protože to je určitě jeden z filmů,na který se moc rád podívám ještě několikrát. ()

Reklama

Reklama