Reklama

Reklama

Zralá láska

  • USA Lovely, Still
Trailer

Obsahy(1)

S blížícími se Vánocemi se Robert Malone (Martin Landau) cítí ještě více osamělý. Jednoho dne příjíždí domů z obchodu, ve kterém pracuje a najde ve svém domě vetřelce. Nečekané a trochu trapné setkání překvapivě rychle vykvete v romantickou lásku, která vás přesvědčí o tom, že zamilovat se můžete v každém věku. Film velmi citlivě zrežíroval Nik Fackler a zahráli si v něm také Elizabeth Banks a Adam Scott. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Aky 

všechny recenze uživatele

Tahle další varianta na stařeckou demenci začíná téměř jako pravověrný kýč. V průběhu děje se však pomalu proměňuje v citlivý příběh nabitý emocemi s pro mne naprosto nečekaných rozuzlením. Smutné vánoční pochutnání. ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

že i v starobe sa dá prežiť jar mladosti? znova hľadať tie správne slová, byť nervózna/y ako vtedy po prvýkrát? Zavolať? Zavolá? film podobný Zápisníku jednej lásky, len viac poetickejší, a viac zahmlený. Prvé, čo ma napadlo, je, že celý príbeh je len výmyslom starého blázna s vynechávajúcou pamäťou, nakoniec to tak pravdepodobne nie je (aspoň sa ma o opaku snaží presvedčiť televízna sparingpartnerka), v každom prípade myslím, že film je veľmi peknou ukážkou akejsi obety blízkych, preto hoci je záver smutný, dopozerali sme ho s úsmevmi na tvárach, pretože to nie je až tak zlé, a tak aspoň som si znova uvedomil, že človek sa musí tešiť z maličkostí, pretože zajtra, pretože zajtra... ()

Reklama

agent0111 

všechny recenze uživatele

Ehm, Utiram slzy a konstatuji, ze konec tohohle filmu jsem absolutne necekal. Kdyby bylo po mem, tak bych to radej nechal bezet tak jak to zacalo :-) Ale tim nechci rict ze by to bylo spatne, to naopak. Pribeh ,,dokud nas smrt nerozdeli,, jak bych to nazval, se mi ze zacatku zdal obcas malinko kycovity, ale i pres to sladky, roztomily, usmevni a to vse upevnilo jeste vsazeni do vanocni atmosfery. Jedine co jsem nepochopil byly jakesy bunky, svetla, kour nebo co to bylo, kdyz Robert spal, ale ke konci uz me to trklo :-) Tomuhle velmi zvlastnimu a zajimavemu filmu bych vytkl jen jedine. A to obcas chudy scenar. Jinak hodnotim kladne 80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Martin Landau a Ellen Burstyn - dva naprostí tahouni tohoto, na první pohled senilního romantického filmu, který je ve skutečnosti naprosto nádhernou životní kapitolou, jejiž konec směřuje do jasného cíle. Ze začátku se to jevilo velice příjemně. Když se ale na scéně objevil Martin Landau, bylo mi jasné, že jeho postava příběhem rozčeše kdejaké problémové kudrlinky a bude vyprávět především jeho příběh. To nejlepší pak ale proběhlo na konci, kde jsem jen oněměl v úžas, jak zajímavý, originální a šokující film tvůrci připravili a prakticky jeho 70ti minutovou podstatu kompletně překopali tak, abych nad tím musel přemýšlet celý den. Velice zajímavý, smutný, ale pěkný film, který si i pro naději uchoval místo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama