Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Recenze (136)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $4,046,429Tržby Celosvetovo 8,664,000▐ Keanu Reeves zas stúpil do riadnych sračiek, to ako nečíta scenáre predtým než sa do niečoho pustí. Prvá tretina filmu je úplne na brak, tam sa prehráva asi vo všetkom, fakt dosť mimo. Potom sa to trochu ustáli v nejakých medziach ale v každom prípade ide o dosť prúser, ktorý úrovňou nemá ani video film. /25%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOHLE JSOU LÍHNĚ. MŮŽU V NICH NAKLONOVAT LIDSKOU BYTOST?“ … „TECHNICKY VZATO, ANO....“ /// Zajímavej (i když… ale to je jedno) nápad. Je to ovšem šitý horkou jehlou, takže často dvě chytrý hlavy řeší za pochodu věci, na který by jindy potřebovali kus života. (Z toho je mi jasný, že třeba já bych nikdy nikoho nevoživil…) Drží si to svoje vypravěčský tempo a vlastně není možnost nějak „zrychlit“ nebo strhnout. Je to dlouho takový tklivý… vědecký… drama. Nakonec se trochy vzruchu dočkáme, ale jde hlavně vo ponaučení (asi teda), že tyhle kousky doma nemáme zkoušet. Páč tolik chytrejch hlav… ano, i tady jsou nakonec dvě málo prostě v obejváku dokupy nedáte (ne vole, na toho paroháče nade dveřma bych nespolíhal!). Taky je zajímavý, jak málo tady hraje lidí… (jako postav). Tož taková jednohubka… Spíš nezávadná. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Při neurálním přenosu se mi zašmodrchávají neurofibrily. 2.) Zjistím, jak v praxi vypadá, když se vymaže disketa. 3.) Píchám s umělákem. 4.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, i Keanu musí platit složenky. Na druhou stranu je to taky velmi psycho-meta zážitek, když si člověk uvědomí, čím si ten herec prošel v reálném životě. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem jestli nedám 3 hvězdy za ten zvrat na konci, ale film je to poměrně nudný a ne příliš zajímavý. Keanu Reeves dokonalý, ale výsledek nezachrání. 40% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Začátek nastartoval naprosto fantasticky dramatický děj celého filmu. Všechno, co mělo na diváka fungovat, fungovalo. Kdo si chcete opravdu užít celé filmy, zásadně nečtěte zdejší obsahy!!! Ty vyspoilerují takřka všechno ... Tyhle Dokonalé repliky na mě zapůsobily tak silně, že jsem je po zlomovém okamžiku události a nápadu, jak to všechno ututlat a vrátit do normálu, chtěla vypnout. Tak strašná byla pro mě představa, co bude následovat. Vcítila jsem se do někoho, kdo v jednom okamžiku ztratil komplet všechno. A ten žaludek, který musel mít, když se rozhodoval, co dál ... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Béčková sci-fi s cool zápletkou. Reeves oživuje rodinu, kopíruje mozky a porušuje zákony přírody. Některé drobnosti jsou promyšlenější než základní příběhové pilíře a triky jsou mírně řečeno nevyvážené. Nedává to moc smysl, ale příjemně to uteče. Konec je těžké WTF. P.S: Alice Eve je pořád kus. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dokonalá definice guilty pleasure, jež spousta lidí po vzoru Transendence odsoudilo jako totální hovadinu. Nicméně já se ke svému překvapení i přes totálně ujetou premisu skvěle bavil a čas strávený s Keanu Reevesem utekl setsakra rychle. Film byl od začátku odsouzen k finančnímu neúspěchu a producenti si toho byli vědomi, ale za mě je určitě dobře, že se to pořád zkouší a třeba příště z podobného béčka nakonec vyleze i nějaký ten hit. Neškodných 7/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dokonalá nuda. Důkaz, že pokud Reeves zrovna není John Dick, což taky není žádná sláva, tak je nudnej ještě o něco víc. Jako neříkám nějaká myšlenka tam i je, ale zpracování mě totálně uspalo.35% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takový ten koncept Hřbitova domácích zvířátek se i přes svou hloupost jen těžko omrzí. Místy jsem přemýšlet zda-li tohle nemá být spíše komedie. Nejvíce udiví, že postavám po jejich probuzení vlastně ani nedojde, kolikátého že vůbec je a že si tím pádem několik dní vůbec nepamatují co vlastně dělaly :) Keanu v roli vědátora, který chce zpět za každou cenu svou rodinu parádní. Nemusí hrát v dobrých filmech, stačí když jsou zajímavé. Hodnocení pro zábavnost vyženu výše. 50% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Keanu Reeves ve svém sci-fi živlu, ale některé momenty byly až moc mimo realitu a to trochu sráží celkový dojem. Jako ještě bych chápal přenesení myšlení do jiného tvora, ať už uměle vytvořeného, ale za tak krátkou dobu vytvořil člověka - přesně vypadajícího jako předloha, to už bylo trochu moc. :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento snímok mi odporučila priateľka a ako som videl, že tu hrá Keanu Reeves, tak som neváhal. Mám rád filmy o klonoch. Tento je jeden z top filmov o klonovaní. Navyše neskutočne smutný. A záver vám na pár minút nechá otvorené ústa. Áno. Je to taký obyčajný film, ničím výnimočný, ničím prevratný. Ale čo na tom, keď baví? Čo na tom, keď fandíte hlavnému hrdinovi aby si naklonoval svoju rodinku? Film stavia do popredia výhradne tú fantastickú časť, zatiaľ čo vedeckú de facto nerieši. Využívajú iba všeobecne známe fakty a postavy potom svoje zámery vysvetlia vždy stručne, jasne a výstižne. Tento snímok je skrátka upečený tak, aby bol v prvom rade hlavne zábavný, čomu sú prispôsobené i herecké výkony. Na jedno pozretie a zabudnutie ako stvorené. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to aká kolvek hovadina, čo v podstate je, bavilo ma to. Príbeh je celkom zaujímavý, no predovšetkým je to skôr dráma a nie sci.-fi thriller ako sa tu píše. John Wick ťahá film aj rodinu dopredu, efekty slabé, ale veľa ich tam nieje. Jednohúbka, ktorá neprinesie nič šokujúce a nevyťaží s emócií koľko by sa dalo, ale kto ma rád Reevesa nech sa na to mrkne. 70% - 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol fantastický, ale hneď ako sa začlao pracovať na replikách sa dej roztiahol do niečoho, čo ma moc nebavilo. Ale na druhú stranu ani nenudilo. Na taký upršaný jesenný večer ako stvorené. Lepší priemer. 65/100 ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem možná to bylo i na 4*. Hlavně mě KR potěšil tím, že nenatočil blbost, jako bylo Nebezpečné pokušení, takže tentokrát ke spokojenosti stačilo celkem málo. ()

Reklama

Reklama