Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Recenze (136)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Sci-fi béčko, kterému musíte občas prominout nějakou tu nelogičnost a občasný cgi efekt jak z devadesátek. Celý film táhned nebývale dobře hrající Keanu, kterému to prostě věříte. S přimhouřeným okem za 4*. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film dokáže byť pre svoju rýchlu prvú polovicu zvrátene zábavný, už len kvôli úplnej absurdnosti jeho deja. Nakoniec sa to však zmení na únavný film. 5/10 ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

O.K. ... už dávno nejsi Neo, milý Keanu Reevesi, přesto jsi nerezignoval - a dál se pokoušíš zasahovat do běhu tohoto světa ... lhostejno, zda je či není Matrixem. Nicméně zamrzí zřejmá nedotaženost - a nedomyšlenost zápletky Tvého příběhu. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Vážně by nikdo, VŮBEC NIKDO nezaznamenal nenadálé zmizení jednoho ze Tvých dětí ? Sousedé, známí, kamarádi, učitelé či pediatr ? A šlo by to vůbec zařídit ? Vymazat ze vzpomínek ostatních členů Tvé rodiny jen určitý okruh vzpomínek ? JAK, když se týkají pospolu prožitých chvil ve všedních i nevšedních dnech ? Musel bys vymazat celou jednu etapu jejich života, milý Keanu. A co rodinné fotografie ... a co digitální stopa - na to jsi nepomyslel ? Jistě, chápu - byl jsi ve stresu ... nicméně čekala bych, že skončíš ve vězení - jako bídný vrah vlastního dítěte ... nebo přinejmenším v ústavu pro choromyslné - dost možná i se svou milovanou ženou. Je dokonalá - všechny repliky jsou dokonalé ... o filmu to ale při nejlepší vůli říct nemůžu, byť pointa je poměrně osvěžující. Trochu umolousané 3* ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Keanu ako moderný Viktor Frankenstein oživuje svoju rodinu, v závere niečo z Ja, Robot. Zdalo sa mi to celé tak nejako narýchlo zlepené, ale keď si spomeniem na posledné Reevesove "herecké výstrelky", tak toto ešte celkom ušlo. Thriller čakajte až v závere, keď si pre jeho tajné genetické výtvory prídu chlebodarcovia. Popkornová jednohubka jak vyšitá. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Takovej geek re-animator..:D revees se snazi jak svine..ale film je hloupej..az moc divny a umely..horsi efekty (asi to bylo levny) a celkove je to nahovno..jedinej keanu stoji za to.. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale jak může někdo, proboha, v roce 2018 přijít s takovou příšernou animací robota? Vždyť už ve hře Resident evil 2 před 20ti lety použili v cutscénách motion capture!!! No k filmu: Ta animace robota byla hrozná. Ale teď vážně. Celé je to moc zkratkovité, očekával bych, že klonování bude složitější a dlouhodobější proces, všechno kolem toho víc zabezpečené a hlídané. A taky jsem předpokládal, že se třeba ta naklonovaná rodina začne časem povahově měnit k horšímu či něco podobného a ne že to bude pokračovat takovým nezajímavým způsobem. Přímo ukázkový příklad filmu, jenž má pro dotyčné (Keanu Reeves) funkci jen pro zaplacení hypoték. P.S: Takovou nepovedenou animaci robota bych se styděl vypustit do světa. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncept, hrozně špatná exekuce. První čtvrtina by dějově vycházela fajn - šílený vědec, nehoda, rozhodnutí vytvořit klony ztracené rodiny, s jejichž vzpomínkami si pohraje, aby zapadly do nového života. Ale pak to přišlo. Namísto možného dobrého dramatu, které by zkoumalo postupné začlenění klonů do společnosti, kdy by si oni i jejich okolí začalo všímat, že něco není v pořádku, skočila zápletka o zlém korporátu, pokusu o únik a dalších naprosto neinventivních, řadových pizdovinách, jejichž vývoj jsem v jednom kuse odhadoval a čím dál víc cítil, že tohle prostě není dobrý film. Nemluvě o až idealistickém vyvrbení, kde se už absolutně ztratila jakákoliv špetka logiky. Dobře budované zklamání, které mě udrželo v pozornosti, ale nevidím za ním víc, než nepovedné béčko. Keanu Reeves má na víc, než se upisovat takovým hovadinám. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Šíleně divné béčko, které nebýt Keanu, tak ihned zapadlo do zapomnění ještě v době svého natáčení. Keanu může děkovat, že se před pár lety upsal na Johna WIcka, jinak je to od něj v posledních letech jedna tragédie za druhou, a to i včetně jeho hereckých výkonů. Těžko se rozepisovat víc o tomto filmu, když děj je dost bizardní, děj nevysvětluje ani základní principy fungování daných experimentů a hlavní postava se chová jako úplný blázen. Rozpočet zřejmě padl celý na obsazení Keanu, jelikož CGI roboti jsou ultimátní tragédie, ještě ke všemu vizuálně kompletně obšlehnutá z Já, Robot a která by neobstála ani v tomto o dost starší filmu svým zpracováním neobstála. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

No nebyla to žádná sláva. Reeves sice nebyl špatný, ale tohle mu evidentně moc nesedí. Jinak to bylo celé takové podivné, nemastné neslané. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušne natočené, ale absolútne nevyužívajúce svoj potenciál. Strašne málo akcie. Mohlo to dopadnúť lepšie. Ale inak taký fajn priemer. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Docela chápu, že na to kývl jak Keanu, tak Alice. Na papíře tohle působí prostě dost silně, ve výsledku je to ale dost neatmosférické a ten potenciál tady vůbec není využitý. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není taková katastrofa, sice to tu všechno už stokrát bylo, ale natočené je to celkem dobře. A docela chápu, proč to Keanu Reeves vzal...60% ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu výborné nápady mařené nepodařeným obsazením a prachmizerným zpracováním. Pak si ale někdo řekl, že děj spěje k příliš smutnému konci, a rozhodl se z posledního aktu udělat cosi jako konspirační thriller - ještě k tomu velice neúspěšně. Kdyby tohle režíroval třeba Christopher Nolan, mohlo to být jedno z nejlepších scifek posledních let, s pohlcujícím příběhem, nadčasovým posláním, emočně zničujícími zvraty, a oscarovými hereckými výkony. Realita k tomu však bohužel má hodně daleko. 45% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Samotný nápad na úplném počátku, měl silný potenciál....Ovšem pouze měl...Takhle domršit celý film...Ke konci už jsem se jenom smála, jak je to úplně pitomé...No aspoň něco...Keenu Reeves se dá sledovat akorát v Johnu Wickovi...A já jsem ho měla, tak ráda...No nic, kde nic není ani smrt nebere...Za mě 30% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět, který v tomto zpracování bohužel moc nefunguje. Emoce nefungují, nic z toho jsem Reevesovi nevěřila. Napětí je dosti vágní a postavy se nijak zvláště po psychické stránce nevyvíjely. Technicky zmáknuté dobře. Za mne slušný průměr, nic víc, nic méně. ()

Reklama

Reklama