Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Začátek nastartoval naprosto fantasticky dramatický děj celého filmu. Všechno, co mělo na diváka fungovat, fungovalo. Kdo si chcete opravdu užít celé filmy, zásadně nečtěte zdejší obsahy!!! Ty vyspoilerují takřka všechno ... Tyhle Dokonalé repliky na mě zapůsobily tak silně, že jsem je po zlomovém okamžiku události a nápadu, jak to všechno ututlat a vrátit do normálu, chtěla vypnout. Tak strašná byla pro mě představa, co bude následovat. Vcítila jsem se do někoho, kdo v jednom okamžiku ztratil komplet všechno. A ten žaludek, který musel mít, když se rozhodoval, co dál ... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Šíleně divné béčko, které nebýt Keanu, tak ihned zapadlo do zapomnění ještě v době svého natáčení. Keanu může děkovat, že se před pár lety upsal na Johna WIcka, jinak je to od něj v posledních letech jedna tragédie za druhou, a to i včetně jeho hereckých výkonů. Těžko se rozepisovat víc o tomto filmu, když děj je dost bizardní, děj nevysvětluje ani základní principy fungování daných experimentů a hlavní postava se chová jako úplný blázen. Rozpočet zřejmě padl celý na obsazení Keanu, jelikož CGI roboti jsou ultimátní tragédie, ještě ke všemu vizuálně kompletně obšlehnutá z Já, Robot a která by neobstála ani v tomto o dost starší filmu svým zpracováním neobstála. ()

Reklama

Saxos 

všechny recenze uživatele

Snad jenom námět filmu je zajímavý. Ostatní hodně pokulhává, protože někdo nedal dost peněz, nebo všechno schramstnul Reeves. Výzkumné zařízení Bionyne k smíchu. Když chci, tak si odvezu jediné vybavení a nikdo nic nepostrádá. Vždyť je to jen nádrž na růst klonů. Tedy vlastně tři. A to jsem potřebovat čtyři. Smůla. Doma v garáži vytvořím dokonalé postavičky a to se mi doteď v práci moc nedařilo. Štěstí. Následuje chvíle trapné akce a sladký hapík na závěr. No jasně musím dodělat poslední dcerku. A od teď se za balík klonuje v Dubaji. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu, že scénář je ušitý hodně horkou jehlou, tak je tu největším problémem Reeves. Ten se na podobné role vůbec nehodí a pokud se snaží hrát hromádku nervů či nešťastného otce, tak působí směšně. Ale tady se vlastně nenašla žádná poloha, která by mu sedla. Neohromí ani technická stránka věci, což platí zejména pro okopírovaného robota. Film, který nemá nic, co by stálo za zapamatování. 30% ()

Mitisko 

všechny recenze uživatele

Replika se neoplatí ani upirátiť teda replikovať. Herecké výkony 0, technická stránka 0, scenár -100 a toto nezachrání ani myšlienka za 100 bodov. Velmi spackaný potenciál celej témy, ktorej sa film dotkol. Všetky scény sú tak pritiahnuté za vlasy, že to ani neni možné. Tento skost si zaslúži zapadnúť do zabudnutia a Keanu by si mal dať studenú sprchu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)
  • Natáčelo se v Portoriku (griph)

Reklama

Reklama